Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya geceleri resmen böcek avındayım hiçbirşy etkili değil
işin kötü tarafı apartmandakilrin bazıları alışmış böckle yaşamaya yan tarafımdaki dio benim durmum yok ilaçlatamam napıcam bilemiyorum ben yarın bile ilaçlatabilirim ama millet yanaşmazsa ben napıcam
güzel bi ilaçlama firmasıyla görüş olayıda abart heryer özellikle geceleri kaynıyor böcekle de hatta fare de var kaç kere görüdm de . netten araştır bakanlık onaylı belgesi falan olan bir firma olsun öyle bir ilaçlıyorlar ki o böcekler camdan uçarak bile giremiyor duvarlarda da o ilacın izi kalıyormuş sanırım yaklaşamıyorlar ama dediğim gibi firmayla konuşurken abartmayı unutma en fazla 50-60 tl ye yapıyorlar sanırım. Bizde ilaçlatmıştık dediğim yanımızda fırın olduğu için çok oluyordu ve böcekelr uçarak dahi giremedi
şırınga yöntemi nasıl oluyor
tüylerim diken diken oldu
binayı ilaçlatmanız gerekiyor ama yinede tekrarlıyor.çünkü çabuk ürüyor,bide kocaman şey,küçücük yerlerden
çıkıyor,tuvalet,banyo pencerelerin kapalı bile olsa giriyorlar
ayy yazdıkça ellerim,yüzüm,heryerim kaşınıyor,okadar tiksiniyorum ki kızlar ya
eski evimizdeyken apartman kaç kere ilaçlandı yine de çıkıyordu.
gece lavaboya kalkamaz olmuştum,ne zaman çıksam bir iki tane siyah siyah
şimdi bina yeni ama geçen apartman girişinde gördüm.ölmüş.tüylerim diken diken oldu yine.
eve çıkacaklar diye ölüyorum.
kızlar peki bu hamam böceklerinin yada kara fatmaların
neden geldiğini bilen var mı?binanın temelinde mi oluyor?
bu böceklerin kahverengisi ve uçanını da antalyada görmüştüm ilk
bizimkiler en azından kovaladığında kaçıyor,burdakiler üstüne üstüne uçuyordu![]()