böcek

selma1453

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
132
11
318
İstanbul
Evimi hamam böcekleri bastı mutfaktan giriş yaptılar ilaçlatıcam ama küçük bebeğim var ne yapıcam ben apartmanda da varmış yan dairemde var altta var üstte var ve çoğalıyorlarr imadaatt!!!

ayy biran once evi ilaclat bence binada varsa butun binayi ilaclatin yoneticiye soyleyin :25:

evinizi ve apt komple ilaçlatın başka çareniz yok en etkili çözüm ilaçlatmak

Hamam böceği çok hızlı ürer siz istediğiniz kadar ilaçlatın diğer dairelerde ilaçlatmadıkça biraz zor kurtulursunuz..
Tüm binayı ilaçlatmanız gerek..

Hamam böceği dediğiniz kalorifer böceği mi
Çoğalırsa baş edemezsiniz açıkta bir şey bırakmayın
Apartmanı komple ilaçlatmanız lazım

Son düzenleme:
ayyy bitanesine bile tahammülüm yok bide bebeğin varmış apartman sakinlerinle konuş tüm apartman ilaçlatılsın yoksa önüne geçilmez özellikle geceleri heryerdeler, aslında kışa giriyoruz onlar yazın çıkar genelde ama şaşırmışlar :)

ya geceleri resmen böcek avındayım hiçbirşy etkili değil
işin kötü tarafı apartmandakilrin bazıları alışmış böckle yaşamaya yan tarafımdaki dio benim durmum yok ilaçlatamam napıcam bilemiyorum ben yarın bile ilaçlatabilirim ama millet yanaşmazsa ben napıcam

ya geceleri resmen böcek avındayım hiçbirşy etkili değil
işin kötü tarafı apartmandakilrin bazıları alışmış böckle yaşamaya yan tarafımdaki dio benim durmum yok ilaçlatamam napıcam bilemiyorum ben yarın bile ilaçlatabilirim ama millet yanaşmazsa ben napıcam

güzel bi ilaçlama firmasıyla görüş olayıda abart heryer özellikle geceleri kaynıyor böcekle de hatta fare de var kaç kere görüdm de . netten araştır bakanlık onaylı belgesi falan olan bir firma olsun öyle bir ilaçlıyorlar ki o böcekler camdan uçarak bile giremiyor duvarlarda da o ilacın izi kalıyormuş sanırım yaklaşamıyorlar ama dediğim gibi firmayla konuşurken abartmayı unutma en fazla 50-60 tl ye yapıyorlar sanırım. Bizde ilaçlatmıştık dediğim yanımızda fırın olduğu için çok oluyordu ve böcekelr uçarak dahi giremedi

güzel bi ilaçlama firmasıyla görüş olayıda abart heryer özellikle geceleri kaynıyor böcekle de hatta fare de var kaç kere görüdm de . netten araştır bakanlık onaylı belgesi falan olan bir firma olsun öyle bir ilaçlıyorlar ki o böcekler camdan uçarak bile giremiyor duvarlarda da o ilacın izi kalıyormuş sanırım yaklaşamıyorlar ama dediğim gibi firmayla konuşurken abartmayı unutma en fazla 50-60 tl ye yapıyorlar sanırım. Bizde ilaçlatmıştık dediğim yanımızda fırın olduğu için çok oluyordu ve böcekelr uçarak dahi giremedi

teşekkr ederm önce bi yöneticiyle şansımı denicem hrkes yanaşırsa daha iyi olur heralde

Ucu çubuklu böcel ilaçlarından dibe köşeye sıksanız faydası olur.Sokak kapısının altına bolca sıkın ama bebeğiniz emekliyorsa elinin değmeyeceği yerler olsun.Birde böcek yuvalarından her odaya bir tane koyarsanız en azından sizin eve girmezler artık.Annemlerin binadada var ve kimse ilaçlamaya yanaşmadı annemler böyle kurtuldu.

apt böcek sarmış ve ilaçlatmaya yanaşmayan komşularız var o zaman sizde yukarıdaki arkadaşın dedigi gibi durumu abartın fareler ve cardonlar var diyin aptarmanda o zaman ilaçlatırlar hem çok para düşmez kişi başına

50-60 liraya yapıyolarsa çok ucuzmuş.

Yalnız bebeğiniz var dikkat edin duvarlarda kalıntı kalıyosa sıkıntı olabilir çocuk için..

Konunuzu okuyunca bir an komşu olduğumuzu düşündüm :3:

Biz taşınalı 10 ay oldu, ilk hafta ilaçlatmıştık...70 m2 ev için 50 lira verdik, garantiliydi..Bir daha çıkarsa bedava ilaçlıyoruz falan filan dediler...

İlaçtan sonra sorunumuz da kapandı...Ya da biz öyle sanıyoruz çünkü bugün bitanesiyle yakalamaç oynadım :18::18::18::18:

Çoğalırsa ne yaparım ben :50: Allah göstermesin ama olursa ben şırınga yöntemini deneyeceğim bu defa, kesin çözüm o gb duruyor :31:

Geçen sene tam bu zamanlarda bizimde evimizi böcek dalamıştı.Evin her köşesinden çıkar olmuştu.Diğer komşularda var mıydı bilmiyorum ama biz ilaçlattık 40 liraya.Adam 6 ay garanti verdi gerçekten de 1 sene oldu ve şuan yeni yeni gene türemeye başladılar.Bayram sonu çoğalmadan bende ilaçlatmayı düşünüyorum.Evde onların olduğunu bilmek bile iğrenç bir duygu.

Son düzenleme:
şırınga yöntemi nasıl oluyor

Aslında sizin için de en uygunu bu gibi mağlum bebeğiniz varmış...

İlaç firmasından gelenler belirli yerlere şırıngalarla bişey sıkıyolar.Ama kokmuyor ve zararsız.Mesela mutfak dolabının arkasına, dış kapının mermerine vs...Böcekler onu yiyormuş ve çok geçmeden ölüyormuş, bize adamın anlattığına göre ölen böcekleri de diğerleri yermişve böylelikle hepsi ölürmüş bu bilinne en etkili yöntemmiş... Tabi adam bize bunu ilaçlamadan önce söyleseydi denemiş olacaktık :5:

tüylerim diken diken oldu :53:

binayı ilaçlatmanız gerekiyor ama yinede tekrarlıyor.çünkü çabuk ürüyor,bide kocaman şey,küçücük yerlerden
çıkıyor,tuvalet,banyo pencerelerin kapalı bile olsa giriyorlar :25:
ayy yazdıkça ellerim,yüzüm,heryerim kaşınıyor,okadar tiksiniyorum ki kızlar ya :25:
eski evimizdeyken apartman kaç kere ilaçlandı yine de çıkıyordu.
gece lavaboya kalkamaz olmuştum,ne zaman çıksam bir iki tane siyah siyah :43:
şimdi bina yeni ama geçen apartman girişinde gördüm.ölmüş.tüylerim diken diken oldu yine.
eve çıkacaklar diye ölüyorum.

kızlar peki bu hamam böceklerinin yada kara fatmaların :25:
neden geldiğini bilen var mı?binanın temelinde mi oluyor?
bu böceklerin kahverengisi ve uçanını da antalyada görmüştüm ilk :43:
bizimkiler en azından kovaladığında kaçıyor,burdakiler üstüne üstüne uçuyordu :43:

Bizde böyle sorunlar yok çok şükür böcek olayları falan sinek bile yok sadece yazın bir ara karınca vardı artık oda yok hamamböcekleri çabuk ürüyorlr maalesef yinede apt sakinleri ile konuşun

tüylerim diken diken oldu :53:

binayı ilaçlatmanız gerekiyor ama yinede tekrarlıyor.çünkü çabuk ürüyor,bide kocaman şey,küçücük yerlerden
çıkıyor,tuvalet,banyo pencerelerin kapalı bile olsa giriyorlar :25:
ayy yazdıkça ellerim,yüzüm,heryerim kaşınıyor,okadar tiksiniyorum ki kızlar ya :25:
eski evimizdeyken apartman kaç kere ilaçlandı yine de çıkıyordu.
gece lavaboya kalkamaz olmuştum,ne zaman çıksam bir iki tane siyah siyah :43:
şimdi bina yeni ama geçen apartman girişinde gördüm.ölmüş.tüylerim diken diken oldu yine.
eve çıkacaklar diye ölüyorum.

kızlar peki bu hamam böceklerinin yada kara fatmaların :25:
neden geldiğini bilen var mı?binanın temelinde mi oluyor?
bu böceklerin kahverengisi ve uçanını da antalyada görmüştüm ilk :43:
bizimkiler en azından kovaladığında kaçıyor,burdakiler üstüne üstüne uçuyordu :43:

Evet antalyadaki böcekler uçuyor nedense :1::1::1::1:.Açık kahverengi oluyorlar nerden çıktıklarıda belli olmuyor.İğrençler.

Back
X