- Konu Sahibi saksidegilimben
-
bi yandan da iyi
oldu ha esime banane cok bocek vr mutfkta bn sut hzrlmk icin gidemem gece diorum ve gece sut hzrlmk isini de ona devrediyorum. oldurmeyip beslesemmi bocekleri :)
bi yandan da iyi
oldu ha esime banane cok bocek vr mutfkta bn sut hzrlmk icin gidemem gece diorum ve gece sut hzrlmk isini de ona devrediyorum. oldurmeyip beslesemmi bocekleri :)
yok yok merak etme onlar gece basibos gezio ama gunduz ben mutfagi kirkliyorum. zaten sadece mutfaktalar egitimli gibi mesela koridora falan cikmiolar hic.. cok ilginc
yok yok merak etme onlar gece basibos gezio ama gunduz ben mutfagi kirkliyorum. zaten sadece mutfaktalar egitimli gibi mesela koridora falan cikmiolar hic.. cok ilginc
Kesin Çözüm anlatayım sana arkadasım. Eski evimizde aynı dertten muzdaripdik.. Her sene evi ilaclatir, ayrıca çeşit çeşit tabletler böcek ilaçları koyardik bana mısın demezdi. Apartman da ayrı ilaclanirdi duşun. Önce bir olurlardı,sonra cok geçmeden gene cogalirlardi. Kabus gibiydi, yıllarca çektik. Sonra nerden duyduysam hatırlamıyorum, asit borik diye birşey duydum, bocekleri öldürdüğünü ve daha da önemlisi evden kaçırdığını soylemislerdi. Pek umutlu olmasam da, biraz da makara ile karışık yaptım. Eczaneden alıyorsun bunu, kucuk paketlerde toz, Pudra gibi birşey. Gelelim tarifimize, patatesleri hasliyorsunuz, sonra ezip asit borikleri katarak birguzel karıştırıyorsunuz ve patateslerden toplar yaparak (tabi eldiven kullanın mutlaka) böceklerin mevkilerine koyuyorsunuz, ayrıca disardan gelmesin diye de kapı girişlerine de koyun. İnanmayacaksınız ve kurtulacaksınız. Tabi evde bebeginiz, cocuğunuz ve evcil hayvanınız varsa cok dikkat edin, onların ulaşabileceği yerlere koymayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?