böcekler!!!!

saksidegilimben

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
73
0
16
43
Samsun
sen 4 yıl sonra kendi evine geç kşradan kurtuldum diye sevin gece bebene süt hazırlamaya kalk mutfakta yerlerde hamam böcekleri gör hemde besili besili... kara bahtım kör talihim... 1 haftadır tablet sprey hiçbir işe yaramadı var mı bunun da bitkisel bir çözümü....bilen anlatsın lütfeeennn

hemen bir ilaçlama şirketiyle görüşün canını okuyorlar o böceklerin ve yıllarca etkili oluyor öyle pahalı birşey de değil yalnızca birkaç saat eve girmemeniz gerekiyor

aktarlarda,pazarlarda satılan tarım ilaçlarından al...kendin suyla karıştırıp fısfısla...üzerinde yazıyor zaten....bilhassa bulaşık makinesinin ve diğer lavaboların giderlerine sık...kökünü kazır...tabii ardında çok iyi bir temizlik şart...

bende alışkanlık oldu, her sene evi ilaçlatıyorum..
Antalya2nın sıcağında bile tek böcek olmuyor evimde..

başka konularda açıldı bununla ilgili. ultrasonik böcek kovucu al arkadaşım. ilaç yap ve bunuda ayrıca kullan . tak fişe dursun. benim aynı cihaz 3 yıl oldu takılı. allaha şükür rahat etim.

tesekkur ederim kizlar. ilaclatma uzun sure etkili diosunuz madem kokten cozum o gibi duruyor denicem... artik olmadi mutfak dolabi yenilenecek cunku cok eski dolap snrm ondn oluyo. neticedesifir bina degil.. saolun .

eskı ev ve esyaların oldugu yerlerde olrular genelde tox ısımlı ılacı alabılırsın eczanedenn

ayyyy cok kotu bir durum ya
hamam boceklerinden cok tiksinirim asiri yani,
bu zamana kadar evimden cikmadi INSALLAH ta cikmaz yoksa delirebilirim o derece
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH ama binadan gelen bisey olabilir binadakilerle konusup butun binayi ilaclatin bence

cok tiksindigimden hep karsima cikiyor heralde..
bi kere bi istahla makarna hazirladimm yiyorum,
korkmayin icinden cikmadi
balkon kapisi acik birden aklima geldi bu bocekler,
bi baktim iceri dogru bitane giriyor sansa bak,
ne istah kaldi ne birsey simdi bile midem kalkti

bi yandan da iyi
oldu ha esime banane cok bocek vr mutfkta bn sut hzrlmk icin gidemem gece diorum ve gece sut hzrlmk isini de ona devrediyorum. oldurmeyip beslesemmi bocekleri :)

bi yandan da iyi
oldu ha esime banane cok bocek vr mutfkta bn sut hzrlmk icin gidemem gece diorum ve gece sut hzrlmk isini de ona devrediyorum. oldurmeyip beslesemmi bocekleri :)

seri uretime gec bebegin esyalarini iyice yikayin bari ustunde neyim gezerler felaket tellali gibiyim ama olani soyluyorum

yok yok merak etme onlar gece basibos gezio ama gunduz ben mutfagi kirkliyorum. zaten sadece mutfaktalar egitimli gibi mesela koridora falan cikmiolar hic.. cok ilginc

yok yok merak etme onlar gece basibos gezio ama gunduz ben mutfagi kirkliyorum. zaten sadece mutfaktalar egitimli gibi mesela koridora falan cikmiolar hic.. cok ilginc

ben anladım onlar gece sızın mutfakta partı verıyorlar çakallar gunduzde yorgunluktan uyuolar

Konu içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı..

Kesin Çözüm anlatayım sana arkadasım. Eski evimizde aynı dertten muzdaripdik.. Her sene evi ilaclatir, ayrıca çeşit çeşit tabletler böcek ilaçları koyardik bana mısın demezdi. Apartman da ayrı ilaclanirdi duşun. Önce bir olurlardı,sonra cok geçmeden gene cogalirlardi. Kabus gibiydi, yıllarca çektik. Sonra nerden duyduysam hatırlamıyorum, asit borik diye birşey duydum, bocekleri öldürdüğünü ve daha da önemlisi evden kaçırdığını soylemislerdi. Pek umutlu olmasam da, biraz da makara ile karışık yaptım. Eczaneden alıyorsun bunu, kucuk paketlerde toz, Pudra gibi birşey. Gelelim tarifimize, patatesleri hasliyorsunuz, sonra ezip asit borikleri katarak birguzel karıştırıyorsunuz ve patateslerden toplar yaparak (tabi eldiven kullanın mutlaka) böceklerin mevkilerine koyuyorsunuz, ayrıca disardan gelmesin diye de kapı girişlerine de koyun. İnanmayacaksınız ve kurtulacaksınız. Tabi evde bebeginiz, cocuğunuz ve evcil hayvanınız varsa cok dikkat edin, onların ulaşabileceği yerlere koymayın.

Kesinlikle ilaçlat...Benim de yeni taşındığım evde olmuştu kayınvalidem ilaçlat çok memnun kalırsın dedi çok etkili olacağına inanmamıştım ama o kadar rahat ettim ki ve tehlikeli bir ilaç deil gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin.

Evet bu yöntem de çok etkiliymiş duymuştum kesinlikle böcek uğramıyor ama bir çocuk ve evcil hayvan için bir o kadar da tehlikeli bildiğin zehir ev ilaçlatma işe yaramazsa son çare bu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…