böcekler!!!!

güzelim sen hamam böceklerini öp başına koy, ben evimde akrep görmüş hatunum
benim evin arka kısmı ormana bakıyor ve biz taşınmadan bi kaç hafta önce evin pencerelerini açık bırakmışlar rutubet olmasın havalansın diye...
o sıralarda girdi sanırım....
mutfağa sabah kahvaltı hazırlamaya gitmiştim yaklaşık 2 cm boyunda bir akrep duvarı tırmanıyor
ben tabi büyük bi çığlık eşim hemen koştu...öldürdü ama gel bana anlat bunu...ağlamaya başladım...ben burda oturmam diye bağırıyorum taşınalım diye yalvarıyorum... eşim diyor burası ormanlık alan akrep de olur yılan da diyor höhh dedim...
anam ben nereye düştüm böyle survivor adasında bile yoktur böyle
çok ağladım ve en korktuğum ki şey biri yılan biri akreptir...
ilaçladık tabletler zirai ilaçlar derken bi daha göredim...iki yıldır bu evdeyim insan bi nevi alışıyor...
akrep falan görmedim çok şükür bidaha ama bizde kertenkelelerden çekiyoruz hemde yeşil renkli iri olanlardan, iki defa eve girdiler...eşim öldürüp attı ama merdivende evin dış duvarlarında hep dolaşıyorlar..alıştık artık...onlarda aile bireylerimiz gibi oldular...
haşere böcek hatta karıncadan bile korkan ben, şimdi kertenkeleyi görünce normal bişey gibi davranmaya başladım

Canım çok kolay bir yöntemi var. Bayer in bir zirai ilacı var,pembe mor bir kutusu var.. onu hafif sulandırıp sıkıyorsun hepsi ölüyor valla. ben öyle temizledim.bir daha hiç canlı böcek görmedim... ismini bulursam yazarım. tarım ilacı satan yerlerde olur. int. satılıyordu..

Buldum Bayer K-Othrine üzerinde yazdığından daha az su koy ben öyle yaptım

Son düzenleme:

aynen ben de gördüm mü ciyak ciyak düzduvara tırmanıyorum fobik bi insanım

bugün biri daha aynı şeyi söyledi sanırım son seçenek o... umarım işe yarar hafta sonu hemen hallediyorum

benim direk midem bulaniyo

bizim suadiyede ki evin altında kebapçı vardı o sıralar eşim bi yere gitmişti bi kaç gündür yanlızdım evde mutfakta kara fatma gördüm ben uzaktan kafasına terrliğimi attım ama öldüremedim zaten ölse cenazesiyle kim ilgilencek ben hayatta tutup atamam neyse annemi öaradım dedim gel beni al. aşağı bi indim biri köşeye ekmek atmış sana yemin ediyorum o ekmeğin üstünde belki 30 40 tane karafatma. saçım beyazlıodu az daha akabinde taşındık ordan bi daha kebapçı fırıncı lahmacuncu pideci aman diim benden uzak allaha yakın yani . tik sahibi oldum be

ay ben öldürsem bu seferde nasil aticam onu bende cok tiksinirim ayni senin gibi bi kere turkiyedeyken cope kutu atmislar boyle bir suru tam geciyordum ordan bir suru ordan oraya kosuyolar bende bagira bagira kosuyorum acaba ayakkabimada deydimi diye dusunuyorum birz yuruduk gene bi kac tane iy igrencti heralde kutularda ya kebabcinindi ya kuruyemiscinin igrencti bu hamambocegi yuzunden surekli el yikama hastaliigina yakalandim ben lisedeyken evdede vardi tek tuk binadanmi geliodu neyse artik cantamdanmi cikti yoksa okuldami vardi bilmiyorum ayagimla ezmistim sinifta kimse gormedende peceteyle cope attim sonra bende bir takinti basladi surekli ellerimi yikiyorum kac sene gecti hala ayni azalttim ama yinede takinti olarak kaldi benle yani

ayağımla ezdim dedin ya sanki yüzüm uyuştu dişlerim kamaştı

benim bir kuzenim var (bayan) o ne böcek ne yılan hiçbişeyden korkmazdı. bi keresinde köydeki evimizde otururken yerden hamam böceğini alıp ablamın boynuna koymutu ki ablam örümceğe bile dayanamaz 1 saat kadar dili tutulmuştu ablamın. şu an yazarken bile çok gülüyorum. gerçi ablama üzülmüştüm ama o an çok komikti:

bi belgeselde seyretmiştim ben bizim gibi böcekten koşarak kaçanlar için bi program vardı kavanozun içine doldurmuşlar iğrenç böcekleri kadın ilk bi hafta ciyak ciyak bakıp bakıp uzaktan durdu yaklaşmadan sonra kavanozu eline aldı bi haftada öyle ciyakladı sonra saldılar kadın ona da alışınca kadın 1 ay sonra elinde gezdiriodu ama benseyeederken evin içinde 35 tur attım kriz geçirdim bağıra çağıra

Son düzenleme:

böööööööööööööööööög

detanın spreyi var hamam böceği için, benim evde de toz böceği diyor annem böyle sivri antenli iğrenç birşey hiç yoksa günde 1 tane görüyorum deliricem yuvasınıda bulamadım iğrenç birşey, hamamböceği daha tehlikali bir de çamaşır suyuyla sil evi hergün o da iyi gelir.

Geçenlerde benim mutfaktaydı zatı muhteremleri
Salına salına geziyordu öyle ayak sesime mutfak dolabının altna doğru pıırrr
Böcek tableti aldırdım eşime birdaha görmedim.
Netten araştırdım sonra hani birdaha çıkarsa önlem alayım diye.
Sonra bir habere denk geldim.
Siirtte bir kız öğrenci yurdunu böcekler istila etmiş :18:
Kızlar ilk etap tablet ve sprey kullanmışlar .Kısa süreli çözüm olmuş ama sonrası malumunuz
Sonra yurt müdiresi yurdu ilaçlatmış.Ama o da olmamış hala ürüyorlarmış mübarekler :18:
O ilaçlamalar üremek için bıraktıkları yumurtalara hiç bir etki yapmıyormuş meğer
Sonra bir grup genç kız araştırmaya başlamış.
Hamam böceklerinin kokusuna dayanamayarak kaçtığı okaliptus yağı, yumurtlamalarını engelleyen baldıran otu ile öldürücü etkisi olan zakkum bitkisiyle bir karışım yapmışlar...
Bu karışımla hamam böceklerinin öldüğünü ve bıraktıkları yumurtaların yok olduğunu tespit etmişler.
Yani hem böceklere kökten çözüm hem de yumurtalarına.
Bu zakkumUn çevreye ve insan sağlığına hiç zararı yokmuş.
Gene de alırken aktara sormak gerek nolur nolmaz.
Bende gene çıkarsa bu karışımı aktardan bilgi alarak yapacağım.

bugün biri daha aynı şeyi söyledi sanırım son seçenek o... umarım işe yarar hafta sonu hemen hallediyorum

Canım kesin çözüm.. Cam sil kutusuna koydum biraz da su iyice çalkaladım.. Ağzını burnunu sar ne olur ne olmaz.. kalorifer borularının dibine duvarlara tavana boruların duvardan çıkış yerlerine sık bir daha yıkamadan çıkmaz,hep ilaçlı kalır...
O raidler böcek yemleri falan hikaye..

İnanılmaz valla evdeki bütün böcekleri bitirdi..

bi ara su tabletlere filan bocekler daha cok geliyor diyorlardi ne kadar dogru bilmem :26:

Süper..
teşekkürler..
bende yok ama vakt-i zamanında evde tadilat,
yani ev ve apartmanın büyük tadilatı esnasında
yer yerinden oynadığı için
bir iki tane gördüm,
sabah yataktan kalkar kalkmaz
soluğu tarım ilacı satan dükkanda aldım..
bir solüsyon verdi, suyla karıştırın, camsil şisesi gibi pompalı bir şişede verdi,
bununla evde kuytu köşelere, su giderlerine,
banyo lavabo giderlerine püskürtün, silene kadar
yahut yıkanana kadar etkisi sürer, dedi..
aynen öyle oldu..
karıncalara da aynı etkiyi yaptı..
püskürük varsa böcek karınca yok..
püskürük silinmiş yada yıkanmışsa,
böcek yine yok fakat karınca oluyor..

karıncaya razıyım arkadaş oluyor
ama uzaktan
yanlışlıkla elime gelse, elektrik çarpmış gibi
hoplaya zıplaya onu elimden atıyorum

hamam böceklerini bazen bahçenin uzak köşelerinde
gördüğümde, tüm vücudumu titreme alıyor,
ter basıyor, tüylerim diken diken oluyor..
şu an dahi nefesim tıkandı, anlatırken..
bir tuhaf fobi herhalde :44:

ama bu sizin anlattığınız karışımda çok güzel..
bunu yapmam lazım, bahçede denemem lazım..
araştırmacı kimliğim depreşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…