- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi saksidegilimben
-
sen 4 yıl sonra kendi evine geç kşradan kurtuldum diye sevin gece bebene süt hazırlamaya kalk mutfakta yerlerde hamam böcekleri gör hemde besili besili... kara bahtım kör talihim... 1 haftadır tablet sprey hiçbir işe yaramadı var mı bunun da bitkisel bir çözümü....bilen anlatsın lütfeeennn
ayyyy cok kotu bir durum ya
hamam boceklerinden cok tiksinirim asiri yani,
bu zamana kadar evimden cikmadi INSALLAH ta cikmaz yoksa delirebilirim o derece
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH ama binadan gelen bisey olabilir binadakilerle konusup butun binayi ilaclatin bence
aynen ben de gördüm mü ciyak ciyak düzduvara tırmanıyorum fobik bi insanım
Canım çok kolay bir yöntemi var. Bayer in bir zirai ilacı var,pembe mor bir kutusu var.. onu hafif sulandırıp sıkıyorsun hepsi ölüyor valla. ben öyle temizledim.bir daha hiç canlı böcek görmedim... ismini bulursam yazarım. tarım ilacı satan yerlerde olur. int. satılıyordu..
Buldum Bayer K-Othrine üzerinde yazdığından daha az su koy ben öyle yaptım
benim direk midem bulaniyo
bizim suadiyede ki evin altında kebapçı vardı o sıralar eşim bi yere gitmişti bi kaç gündür yanlızdım evde mutfakta kara fatma gördüm benuzaktan kafasına terrliğimi attım ama öldüremedim zaten ölse cenazesiyle kim ilgilencek ben hayatta tutup atamam neyse annemi öaradım dedim gel beni al. aşağı bi indim biri köşeye ekmek atmış sana yemin ediyorum o ekmeğin üstünde belki 30 40 tane karafatma. saçım beyazlıodu az daha akabinde taşındık ordan bi daha kebapçı fırıncı lahmacuncu pideci aman diim benden uzak allaha yakın yani . tik sahibi oldum be
ay ben öldürsem bu seferde nasil aticam onubende cok tiksinirim ayni senin gibi bi kere turkiyedeyken cope kutu atmislar boyle bir suru tam geciyordum ordan bir suru ordan oraya kosuyolar bende bagira bagira kosuyorum acaba ayakkabimada deydimi diye dusunuyorum birz yuruduk gene bi kac tane iy igrencti heralde kutularda ya kebabcinindi ya kuruyemiscinin igrencti bu hamambocegi yuzunden surekli el yikama hastaliigina yakalandim ben lisedeyken evdede vardi tek tuk binadanmi geliodu neyse artik cantamdanmi cikti yoksa okuldami vardi bilmiyorum ayagimla ezmistim sinifta kimse gormedende peceteyle cope attim sonra bende bir takinti basladi surekli ellerimi yikiyorum kac sene gecti hala ayni azalttim ama yinede takinti olarak kaldi benle yani
ayağımla ezdim dedin ya sanki yüzüm uyuştu dişlerim kamaştı
bi belgeselde seyretmiştim ben bizim gibi böcekten koşarak kaçanlar için bi program vardı kavanozun içine doldurmuşlar iğrenç böcekleri kadın ilk bi hafta ciyak ciyak bakıp bakıp uzaktan durdu yaklaşmadan sonra kavanozu eline aldı bi haftada öyle ciyakladı sonra saldılar kadın ona da alışınca kadın 1 ay sonra elinde gezdiriodu ama benseyeederken evin içinde 35 tur attım kriz geçirdim bağıra çağıra
sen 4 yıl sonra kendi evine geç kşradan kurtuldum diye sevin gece bebene süt hazırlamaya kalk mutfakta yerlerde hamam böcekleri gör hemde besili besili... kara bahtım kör talihim... 1 haftadır tablet sprey hiçbir işe yaramadı var mı bunun da bitkisel bir çözümü....bilen anlatsın lütfeeennn
bugün biri daha aynı şeyi söyledi sanırım son seçenek o... umarım işe yarar hafta sonu hemen hallediyorum
Geçenlerde benim mutfaktaydı zatı muhteremleri
Salına salına geziyordu öyle ayak sesime mutfak dolabının altna doğru pıırrr
Böcek tableti aldırdım eşime birdaha görmedim.
Netten araştırdım sonra hani birdaha çıkarsa önlem alayım diye.
Sonra bir habere denk geldim.
Siirtte bir kız öğrenci yurdunu böcekler istila etmiş :18:
Kızlar ilk etap tablet ve sprey kullanmışlar .Kısa süreli çözüm olmuş ama sonrası malumunuz
Sonra yurt müdiresi yurdu ilaçlatmış.Ama o da olmamış hala ürüyorlarmış mübarekler :18:
O ilaçlamalar üremek için bıraktıkları yumurtalara hiç bir etki yapmıyormuş meğer
Sonra bir grup genç kız araştırmaya başlamış.
Hamam böceklerinin kokusuna dayanamayarak kaçtığı okaliptus yağı, yumurtlamalarını engelleyen baldıran otu ile öldürücü etkisi olan zakkum bitkisiyle bir karışım yapmışlar...
Bu karışımla hamam böceklerinin öldüğünü ve bıraktıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?