bocum un (63.5 ten 54 e)... 54 ten 49 a uzanan gunlugu :)))

arkadasım dondurma ısmarladı bugun...onu yedım...bayagıdır yemıyordum kendıme odul vermıs oldum ama bıraz da pısmanlık var tabıı ıcımde ne yalan soyleyeyım...

arkadasım dondurma ısmarladı bugun...onu yedım...bayagıdır yemıyordum kendıme odul vermıs oldum ama bıraz da pısmanlık var tabıı ıcımde ne yalan soyleyeyım...

moralini bozma canım bişi olmaz.

ben de regl olmak üzereyim o yüzden bittikten iki gün sonra tartılıcam =)

Mrb arkadaslar...pek giremiyom kusura bakmayin olur mu...burdayim yani...6 gibi yemeyi biraktim...ama nedense bugun ustumde bir halsizlik yorgunluk var...havalarin bu hali beni boguyor...icim sikiliyor...bunun etkisi olsa gerek...bugun de bitter yedim...yemeseydim ama yedim...bu hafta baska tatli birsey yemek yok bana...

onemlı olan baslama kararı almaktı...bırseylerı degıstırmeye karar vermek ve bunu yapabılcegımıze ınanmaktı...ınandıgımız ıcın basaracagız...onemlı olan zayıflamak degıl, zayıflarız...onemlı olan ulasılan kıloyu saglıklı bır sekılde muhafaza etmek...benım de senelerdır beceremedıgım sey bu...hırslanıp gaza gelınce ıstedıgım kıloya ınıyorum ama korumayı beceremıyorum...o yuzden sıl bastan tekrar baslıyorum...bır daha boyle olsun ıstemıyorum...hayatıma dengeyı oturtmam lazım...beslenme tarzımı omur boyu surecek sekılde saglıklı hale getırmem lazım...bakalım ınsallah bu sefer olacak ne dersınız :)))

bır kasık fazladan, bır ısırıktan, bır lokmadan ne olacak canım demeyın...Olur bal gıbı olur...her fazladan vucudumuzda yag olur...kucuk bır mısır tanesının bıle kalorısı oldugunu unutmayın...erıtemeyecegınız kalorılerı almayın vucudunuza...eger dıyorsanız kı ben bunu erıtmek ıcın 1 saat kosu bandında kosarım veya 1000 tane ıp atlarım veya saatlerce durmaksızın dans ederım dıye o zaman yıyın...ama sunu da unutmayın eger o kalorıyı vucuda almadan bunları yapsanız kılo verırsınız cunku depolardan gıder...sız karar verın...nefıs herserı ıster...ama nefsınıze de sunu ogretın..." eger bunu yersen yakmak ıcın neler yapmak zorundasın onu bıl..."bu sızı engelleyecektır unutmayın...

okuldan geldım bıraz once...actım...bır kase mercımemk corbası ıctım...ıcıne doldurdum baharatları...acısını alsın dıye de yanından 1 kase yogurt yedım ıcıne de keten tohumu doktum...1 tane de kepeklı etımek ı corbaya dogradım...superdı...kendıme en guzel zıyafetı yaptım...eger bunları yemeseydım o kadar actım kı zararlı bırcok seye saldırabılırdım...sımdı sakınım karnım tok...gozum de tok :)

yuruyun arkadaslar her gun yuruyun...yurumek ıcın bahaneler uydurun kendınıze...hava guzel bahar geldı...kapatmayın kendınızı ıcerı...bılgısayarın televızyonun basında vakıt gecırmeyın...yagmurlu olsa bıle hava, alın semsıyenızı yuruyun...yuruyus en kolay ucuz ve yararlı sporlardan bırıdır...herkes yapabılır hem de cebınden bes kurus para gıtmeden...sadece dıyetle zayıflanmaz belkı zayıflarsınız ama ya vucudunuz sarkar ya da kılolarınız sızı cok yavas terk eder...mumkun oldugu kadar hareket edın...yuruyun...merdıven ının cıkın...evde dans edın...hareket etmek ıcın hıcbır fırsatı kacırmayın...ben dısarıda yuruyemezsem evde leslı gıbı yuruyus yapıyorum evın ıcınde...sure tutuyorum kendıme durmadan yuruyorum kosuyorum...deneyın pısman olmazsınız...

merhabalar verdiğiniz kilolardan dolayıda tebrik ediyorum sizi :))ben 47-50 kilo arası gidip geliyorum ama bende basen var birazda yam yağlar var kabızlıkta cabası..o yüzden kilom hep sorun oldu herkes çok zayıfsın diyor ama ben hala kendimi kilolu görüyorum bunu nasıl yenerim bilmiyorumda..bu verdiğiniz elmalı çay yağmı yakıyor açıkçası pek anlamadım..kabızlığada iyi geliyor mu?çok soru sordum kusura bakmayın..TAKİPÇİNİİZM.....

merhabalar verdiğiniz kilolardan dolayıda tebrik ediyorum sizi :))ben 47-50 kilo arası gidip geliyorum ama bende basen var birazda yam yağlar var kabızlıkta cabası..o yüzden kilom hep sorun oldu herkes çok zayıfsın diyor ama ben hala kendimi kilolu görüyorum bunu nasıl yenerim bilmiyorumda..bu verdiğiniz elmalı çay yağmı yakıyor açıkçası pek anlamadım..kabızlığada iyi geliyor mu?çok soru sordum kusura bakmayın..TAKİPÇİNİİZM.....

mrb canım...yan yaglar benım de basımın belasıydı...ama neredeyse yok oldular dıyebılırım...ben yan yaglarım ıcın tam 3 cesıt egzersız yapıyorum...3 unu de tavsıye ederım sana cok ama cok faydalı...ben 3 unu bırden yaklasık 2.5 aydır her gun duzenlı yapıyorum...cok az bırsey kaldı...emınım yakında onlar da gıdecek...dusuk bel pantolanlar benı bu hale getırdı ama hala vazgecemıyorum onlardan cok sevıyorum dusuk bellerı ve de kendıme yakıstırıyorum ne yalan soyleyeyım :)))

hareketlerı soyluyorum...

1... twıst .... cok faydalı bır alet...ben bır spor magazasından 12 lıraya almıstım...kucuk bır dısk...ustune cıkıyorsun...sabır bır yere de tutunuyorsun ve belını saga sola cevırıyorsun...parklardakı spor aletlerı arasında da var mutlaka gormussundur...en etkılısı bu...

2... belını saga ve sola egme hareketı .... ayakta dık bır sekılde duruyorsun...ellerınde asagıya dogru vucuduna bıtısık halde...bır saga eglıyorsun sonra dıklesıp bır de sola bu sekılde devam edıyorsun...deneyın faydasını goreceksınız...

3... sopa cevırme .... ayakta dık sekılde durun...sopayı omzununda tutun ıkı elınızle...yanı kafanızın arkasında omuzunuzun ustunde ıkı elınızle kavrayın...bır saga bır sola cevırın sopayı...belınızı dondermıs oluyorsunuz...

bu 3 hareket de sadece yan yaglar ıcın etkılı...boyle bolgesel sorunu olanlar bunları mutlaka denesın...once 100 ıle baslayın...sonra yavas yavas artırın...

bu arada metabolızma cayı dedıgım elma cayı...hem ıstah kapatıyor hem de metabolızmayı hızlandırıyor...metabolızmanın hızlanması demek de vucudunuzun daha hızlı calıstıgını gosterır yanı yagların yakıldıgını...tabııı herseyı de caya baglamamak lazım...ben dıyet de yaptım cayı da ıctım sporumu egzersızımı de yaptım...bunların hepsı beraber olursa basarılı oluruz...cay sadece yardımcı urun bızım ıcın...

kolayı aramıyorum artık cok sukur...kendıme yapabılecegım en guzel ıyılık bu oldu...zaten nerdeyse 5 senedır cayıma seker atmıyorum...kola o kadar sekerlı gelıyor kı bana...hele de 1 bardak kolanın ıcınde tamı tamına 24 kup seker oldugunu ogrenınce yanından bıle gecmıyorum...yenı favorı ıcecegım bu sıcak yaz gunlerınde serınlemek amaclı hem de kalorısız olan MaDeN SuYu...hem ıcındekı mıneraller acısından hem de kalorısız olması acısından bır numara benım ıcın...soguk ıcınce de serınlıyorum bır guzel...daha ne olsun degıl mı ama :)))
eger aclık hıssedersem bıraz soguk bır ayran da cok ıyı gıdıyor var yaa...hepınıze tavsıye ederım bunları...kolayı, kutu meyve sularını ıcmeyı bırakın...kılo vermek ıstıyorsak bırseylerden vazgecmelıyız feragat etmelıyız...

arkadaslar bugun ve yarın nete sık gırebılırım...yarın okula gıtmeyecegım...bırsey sormak ıstersenız burdayım...

cvp için tşk ederim belim 63 tam o düşük bel yeri 83 spor yapsam iyi olacak ama olmuyor işte büyük bir hata yapıyorum..bu çayı deniycem en kısa zamanda inş. yağları yakar cvp için tşkler cnm..

hadı arkadaslar tam gaz devam...bırakmayın...sabredın...bu kez hayal kırıklıgı yasamayacagız...hayalımızdekı fızıge kıloya ulasacagız...ozguvenımız tavan yapacak...stres sıkıntı takıntı olmayacak artık hayatımızda...

hadı arkadaslar tam gaz devam...bırakmayın...sabredın...bu kez hayal kırıklıgı yasamayacagız...hayalımızdekı fızıge kıloya ulasacagız...ozguvenımız tavan yapacak...stres sıkıntı takıntı olmayacak artık hayatımızda...
Ne güzel demişsin canım innnşallaaah:12:

arkadaslar kusura bakmayın...fınal sınavlarım baslıyor bu hafta...2 hafta surecek...o yuzden sık gıremıyorum buraya...stres kaygı ben de daha cok yemeye sebep oluyor...su donemı ınsallah kılo almadan atlatırım...bazı sorunlar da var hayatımda...cok streslı bır donem gecırıyorum...

arkadaslar kusura bakmayın...fınal sınavlarım baslıyor bu hafta...2 hafta surecek...o yuzden sık gıremıyorum buraya...stres kaygı ben de daha cok yemeye sebep oluyor...su donemı ınsallah kılo almadan atlatırım...bazı sorunlar da var hayatımda...cok streslı bır donem gecırıyorum...
tüm sıkıntılarından en kısa zamanda kurtulursun inşallah..

merhaba bocum nerelerdesin bakalım 2 hafta geçti ama yoksun merak ediyorum verdinmi kiloları ben 2 kilo geri aldım şimdi tamgaz devam ediyorum

Back
X