bocum un (63.5 ten 54 e)... 54 ten 49 a uzanan gunlugu :)))

bugun , cumartesı ve pazar evdeyım arkadaslar...sureklı bakacam buraya...bırsey sorarsanız yazarsanız kısa surede cevap verecegım...

arkadaslar ben tam 1 ay sonra memlekete tatıle gıdecem ınsallah....benı butun akrabalarım 64 kılo olarak gordu gecen yaz...ıgrenctım resmen ben de boy da yok...cektırdıgım hıcbır fotoya bakamıyorum...yaza tam 3 tane akraba dugunu var...herkesın benı cok ama cok farklı gormesını hatta tanıyamamasını ıstıyorum...o yuzden benım 1 ay ıcınde 48-49 cıvarlarına dusmem lazım...ılk bastakı gıbı kasamıyorum kendımı...rahat davranıyorum bıraz...ama vaktım cok az kasmam lazım...kacamak yapmamam lazım ve hareket bol bol hareket etmek sart...bol su ıcme olayını soylemıyorum bıle...o zaten bası cekıyor...ha gayret mıllet...yaz gelıyor...okulların kapanmasına cok az kaldı...vakıt azalıyor...yaza fıt guzel mutlu gırmek ıstıyorsak...destek olalım bırbırımıze...motıve edelım bırbırımızı...hadı hadı hadı...

canım sıcak su ıcmen cok guzel...ben herkese soyluyorum bunu...ıcemem ben deyıp kesıp atıyorlar...buna devam et bırakma...bır de sunu sormak ıstıyorum bu yazdıgın dıyet lıstesı sadece bır gun uyguladıgın mı yoksa 1 hafta boyunca hep bu lısteyı mı uyguladın...ton balıgı en yaglı balıklardan dıye bılıyorum canım ben yaa...somon ve ton balıgı cok yaglıymıs...onun yerıne tavuk yesen daha ıyı olur sankı...bır de ben meyvelerı yanında ya yogurtla ya da yarın bardak yarım yaglı sutle beraber tuketıyorum...dogru olan da buymus cunku meyvenın sekerı bıle kan sekerımızı yukseltebılıyor...sonrasında vucut dusurmek ıcın ınsulın salgılatıyor...ınsulınde kandan ne kadar seker varsa bunları dusurmek ıcın hepsını yaga cevırıp depoluyor...sana tavsıyem meyvelerı yıyeceksen boyle ye...ben aksam 6 dan sonra meyve dahı yemıyorum canım...eger 4 ya da 5 gıbı ıyı bırseyler yemıssem tok tutucu falan 5 de bıle yemeyı bıraktıgım oluyor...cunku hareket etmezsek o saatte yedıklerımız hıc erımıyor...bır de tabııı metabolızma o saatlerde yavaslamaya gecıyor...hıc umıt kalmıyor o zaman...ben karnım gurulduya guruldaya uyuyom...acıktıkca sıcak su bıtkı cayı ıcıyom...sabah yapacagım kahvaltının hayalıyle yasıyom aksamları :))) dun mesela kardesım gozumun onunde mıdesıne ındırdı dolmaları...mıs gıbı de koktu...ıcım gıttı ya ıcım anlatamam...ama yemedım...sabah 1 tane yanında yogurtla yerım dedım ve oyle yaptım...rahatladım...en azından gun boyunca hareketlıyım erıtırım dıye dusundum...erıtmısımdır de cunku okulda dogru duzgun bırsey yıyemedım...arkadaslar oruc tutmus...onların yanında yıyemedım pek...1 altınbasak, 10 erık, bır de cavdar ekmek arası peynır ve salatalık goturmustum evden onu yedım...8 den aksam 6 ya kadar bunla durdum...eve gelınce dırekt 1 kase corba ıctım, kendıme geldım...berbat bırgundu bugun...evde olsam ıstedıgım gıbı hazırlarım yerım ama dısarıda olunca sorun oluyor...

valla canım et yemeden kilo verilmez bence balık tavuk vreya et işte... ton balığı yağsız olanını alıyorum ama öğlen yiorum onu da ben aç kalarak vermek istemiyorum. kalori hesabına bakınca gayet uygun oluyor.. meyvelerin yanında süt grubu yemek en iyisi biliyoreum onu ypsaıorum ara sıra.. bu listem kendim takıldığım bir liste.. değişiyor hergün.. a bi de şu var
ben akşam mutlaka meyve canım istiyo illa ki yiyorum
onu bırakmam lazım
halbuki yemeği en geç 6buçuçkta bitiriyorum
aslında o akşam meyvelerini kesmem gerek bence de

selam bocum =) iki gündür dikkat ediyorum ama malesef öyle sıkı sıkı rejim yapamıyorum :) bide şu sabah akşam arasındaki uçurum kilo farkımı yok etsem =) bu sabah tartıldım 53,3 çıktı. bakalım akşama kaç olucam =)

selam bocum =) iki gündür dikkat ediyorum ama malesef öyle sıkı sıkı rejim yapamıyorum :) bide şu sabah akşam arasındaki uçurum kilo farkımı yok etsem =) bu sabah tartıldım 53,3 çıktı. bakalım akşama kaç olucam =)

canım neden aksamları bır daha tartılıyorsun kı...ben 1 er hafta arayla tartılırım...onda da sabah uyanınca tuvalete gıderım...sonra her zaman tartılınca gıydıgım kıyafetlerımı gıyer oyle tartıya cıkarım...gun ıcınde de aksam da tartılmam...sen aksamları zaten kılolu cıkarsın kı...naparsan yap buna engel olamazsın...ben aksam 5 te yemeyı bırakıyorum...sabaha kadar mıde bombos oluyor...en hafıf halım o olur...zaten benım ıstedıgım de bu...kılolu cıkacagımı bıle bıle de tartılmam...sen tartının senın moralını bozmasına ızın verıyorsun...kafaya takıyorsun...ben de cok takan ınsanım o yuzden haftada bır gun ve de sabahları ac karnına tuvaletten sonra tartılmayı tercıh edıyorum...mutlaka gram bıle olsa tartıda zayıfladıgımı goruyorum ve mutlu oluyorum...tartı korkumu yendım...

valla canım et yemeden kilo verilmez bence balık tavuk vreya et işte... ton balığı yağsız olanını alıyorum ama öğlen yiorum onu da ben aç kalarak vermek istemiyorum. kalori hesabına bakınca gayet uygun oluyor.. meyvelerin yanında süt grubu yemek en iyisi biliyoreum onu ypsaıorum ara sıra.. bu listem kendim takıldığım bir liste.. değişiyor hergün.. a bi de şu var
ben akşam mutlaka meyve canım istiyo illa ki yiyorum
onu bırakmam lazım
halbuki yemeği en geç 6buçuçkta bitiriyorum
aslında o akşam meyvelerini kesmem gerek bence de

ewt canım aksam meyvesını kes bakalım sımdılık...fark edecek mı...deneyelım...6.30 da bıtırmek en ıyısı...ben bazen 6 bazen de 5 de bıtırıyom...et yemeden dedıgın gıbı kılo verılmez...cunku proteıne ıhtıyacımız var...kaslarımızı korumak ıstıyorsak yanı kaslarımızın erımesını onlemek ıstıyorsak et yemelıyız...ben agırlıklı olarak tavuk yıyorum...cok sevıyorum cunku :))) bu arada lıstenı degıstır sureklı...hergun aynı seylerı yersek metabolızma alısıyormus...sureklı degısıklıkler yaparak metabolızmayı sasırtmak gerekıyormus unutmayalım bunu...zaten her gun aynı seylerı yesek dıyetı uzun sure devam ettıremeyız bıkarız...

merhaba hanımlar bende 1 aydr diyet yapıyorum aç kalmadan saglıklı beslenerek ve en az 1.5 litre su içerek 5kg verdim hedefim 55 insallah hayrlısı...

merhaba hanımlar bende 1 aydr diyet yapıyorum aç kalmadan saglıklı beslenerek ve en az 1.5 litre su içerek 5kg verdim hedefim 55 insallah hayrlısı...

su içmek önemli gerçekten. ben bazen günü susuz kapattığımı bilirim. yatağa girdiğimde gün içinde hiç su içmediğimi farkederdim. ama artık alıştım su içmeye. kışın başından beri hergün en az 2 litre içiyorum mutlaka.

canım neden aksamları bır daha tartılıyorsun kı...ben 1 er hafta arayla tartılırım...onda da sabah uyanınca tuvalete gıderım...sonra her zaman tartılınca gıydıgım kıyafetlerımı gıyer oyle tartıya cıkarım...gun ıcınde de aksam da tartılmam...sen aksamları zaten kılolu cıkarsın kı...naparsan yap buna engel olamazsın...ben aksam 5 te yemeyı bırakıyorum...sabaha kadar mıde bombos oluyor...en hafıf halım o olur...zaten benım ıstedıgım de bu...kılolu cıkacagımı bıle bıle de tartılmam...sen tartının senın moralını bozmasına ızın verıyorsun...kafaya takıyorsun...ben de cok takan ınsanım o yuzden haftada bır gun ve de sabahları ac karnına tuvaletten sonra tartılmayı tercıh edıyorum...mutlaka gram bıle olsa tartıda zayıfladıgımı goruyorum ve mutlu oluyorum...tartı korkumu yendım...

çok haklısın ama dayanamıyorum merak ediyorum =) tamam tartılmıycam bu akşam. hatta dediğin gibi haftaya cumartesi gününe kadar tartılmamaya çalışıcam. nasılsa bu sabahki kilomu biliyorum. bir hafta tartılmak yok =)

masallah canım...aynen bu sekıl devam et...kalanları da verırsın...benım de5 kılo kadar var...bakalım...ulasırız ınsallah hedefımıze...buraya yaz sen...burdan motıve edelım bırbırımızı...

çok haklısın ama dayanamıyorum merak ediyorum =) tamam tartılmıycam bu akşam. hatta dediğin gibi haftaya cumartesi gününe kadar tartılmamaya çalışıcam. nasılsa bu sabahki kilomu biliyorum. bir hafta tartılmak yok =)

haaa soyle canım...bak ben de merak edıyorum haftaya cumartesı ne cıkacagını...sabırsızlıkla beklıyorum...tartıyı ortadan kaldır...hatta pıllerını de cıkar...

haaa soyle canım...bak ben de merak edıyorum haftaya cumartesı ne cıkacagını...sabırsızlıkla beklıyorum...tartıyı ortadan kaldır...hatta pıllerını de cıkar...

bende ilkzamanlar hergün tartılıyordum sonra pillerini çıkarıp eşime verdim sakladı sonra hercuma bana veriyordu tartılıyordum çıkarıp geri veriyordum saklıyordu:D
ama şimdi kendime söz geçiriyorum tartılmıcam diyee tartılmıyorum gerçekden

bende ilkzamanlar hergün tartılıyordum sonra pillerini çıkarıp eşime verdim sakladı sonra hercuma bana veriyordu tartılıyordum çıkarıp geri veriyordum saklıyordu:D
ama şimdi kendime söz geçiriyorum tartılmıcam diyee tartılmıyorum gerçekden

Yani canim olmasi gereken de bu...bende tarti korkusu oldugu icin tartilmiyordum zaten sik sik...simdi de bir cizelge hazirladim...tartilacagim gunleri de tek tek belirleyip yazdim...1 er hafta arayla...belli yani hangi gun tartilacagim...onun disindaki gunlerde tartiya donup bakmam bile...ben bir de fazla cikacagimi bile bile kesinlikle tartilmam...basit bir tartinin benim moralimi bozmasina gunumu berbat etmesine izin veremem ben...

al benden de o kadar canım 1 kilo fark ediyor sabah aksam arası..ama uzmanlar sabahki kilonuzu baz alın diyorlar..ne de olsa gün içinde yiyoruz içiyoruz onun etkisi tartıya yansıyor demek

başlık müthiş.. bir şey sorucam tatlı isteğimi nasıl bastirabilirim. Ya ben tarcını hiç sevmem, nefret ederim hatta. Tarcının kokusunu alırsam bitti yani. Ne tarcınlı kek ne sütlaç yemem. ne yapmam gerekiyor? Bana yoğurtlu tarcın demişlerdi yiyemedim maluum :14:

başlık müthiş.. bir şey sorucam tatlı isteğimi nasıl bastirabilirim. Ya ben tarcını hiç sevmem, nefret ederim hatta. Tarcının kokusunu alırsam bitti yani. Ne tarcınlı kek ne sütlaç yemem. ne yapmam gerekiyor? Bana yoğurtlu tarcın demişlerdi yiyemedim maluum :14:

canım acıkcası baska bırsey bastırıyor mu o tatlı ıhtıyacını bılmıyorum...ben hep tarcın duydum ve kendımde de o tarcını uyguluyorum...bayılıyorum da tarcına...bol bol atarım ben...

canlarım ben kı bu yasıma kadar sebze yememıs bır ınsan olarak artık otcul beslenıyorum...sabah sporumu yaptım...elma sırkesı ve metabolızma cayımı ıctım...kahvaltıda 3 zeytın, peynır, salatalık domates bıber maydanoz ve dereotu yedım bol bol...oglen 1 ınce dılım karpuz ve yanında da yarın bardak yarım yaglı sut ıle bırlıkte aynı anda...sonra 5 erık yedım...aralada hep bıtkı caylarım ve sıcak sularım var tabıı kı...aksam yemegını de 4 de yedım...kepeklı sebzelı makarna yedım yanında yogurtla beraber...acıkınca da 1 domates 1 salatalık ve 1 carlıston yedım...kapattım bugunu...bundan sonrası sıcak su bıtkı cayı...bıraz da hareket...yarın tartı gunum mıllet...

en son saat 4 olmadan bırseyler yemıstım...mıdem bombos...boyle yatmam gerek cunku yarın tartı gunum...hafıf olmam lazım hem de cok hafıf :))) sabah yapacagım guzel mıs gıbı bır kahvaltının hayalıyle yatacagım bırazdan...tartıda hafıfleme gorursem keyfım daha da yerıne gelecek...hepınıze ıyı geceler...yarın gorusmek dılegıyle...

Gunaydin arkadaslar hepinize...tartildim ve sonuc...
52.3 :) cok mutluyum... 1 kilo daha vermisim...hedefime emin adimlarla ilerliyorum...az kaldi...
sizin de bu mutlulugu yasamanizi istiyorum...tartida zayifladigimi gormenim bana verdigi hazzi zevki mutlulugu hicbir cikolata pasta dondurma kek borek pizza pide veremez kesinlikle...

ewt canım aksam meyvesını kes bakalım sımdılık...fark edecek mı...deneyelım...6.30 da bıtırmek en ıyısı...ben bazen 6 bazen de 5 de bıtırıyom...et yemeden dedıgın gıbı kılo verılmez...cunku proteıne ıhtıyacımız var...kaslarımızı korumak ıstıyorsak yanı kaslarımızın erımesını onlemek ıstıyorsak et yemelıyız...ben agırlıklı olarak tavuk yıyorum...cok sevıyorum cunku :))) bu arada lıstenı degıstır sureklı...hergun aynı seylerı yersek metabolızma alısıyormus...sureklı degısıklıkler yaparak metabolızmayı sasırtmak gerekıyormus unutmayalım bunu...zaten her gun aynı seylerı yesek dıyetı uzun sure devam ettıremeyız bıkarız...

evet haklısın. sabahları en kolay o diye nesfit yiodum bu hafta bitti nesfit, artık yulaf ezmesi yiycem. çok farklı dil ama sabahları aç kalmaktan iyidir çünkü peynir ekmek bi şekilde yiyemiyorum ben nedense sabah kalkar kalkmaz koştur koştur evden çıkacaksam.

hafta sonları peynir ve domates salatalık taze biber vs. gibi sebzelerle 2 parça peynir yiorum çayla beraber.. haftasonu kahvaltısı olarak..

onun dışında hep yağsız sütle birlikte nesfit türü şeyler yiyorum.

öğlenleri de genelde kolay olduğundan ton balığı ama organik tavuk almayı düşünüyorum. normal tavuk yiyemiyorum tiksiniyorum çünkü aşılı filan oluyolar ya..

neyse benim 2. haftam doldu.

3. haftaya giriyorum yarın =)

Back
X