- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Ama ben telde görüştüm de verdiler o fiyatı yani firma aracılığı yada netten almadım fiyatı..çok acayip. Gerçi yurt dışı demiştim ondandır değişti acaba?
Valla eğer mümkünse yaparım kızlar sizin içinde ne olacak
Ben genelde bu tip şeyleri tavsiye etmeyi sevmem. Herkesin beklentisi farklı oluyor çünkü.
Bir ara her yaz uğruyordum Voyage'a. Animatörlerinden garsonlarına tanıdıktı artık herkes. Hatta barmeni ve iki animatörüyle bayağı uzun süre görüşmeye devam ettik
Aaaaa vallahi kafa gitmiş bendeKişi başı gecelik 90 lira civarı oluyor. Kefalukaya ben burdan bakınca kişi başı gecelik 460 lira fiyat veriyor ağustos ayında. Yani fiyat güzel ötesi. Hiç kaçırmayın derim. Ama oteli bilmiyorum. Diğerlerinden de fiyat alın bakalım ne verecekler. Bu arada bizim rezervasyonları da size mi yaptırsak acaba
Aslında böyle bir konu açarak tatile gidemeyenler için çok büyük bir haksızlık yapmış oldum farkındayım.ve çok ta üzülüyorum. Keske yeryüzünde yaşayan herkes eşit haklara sahip olsa.Sağlık herşeyden önemli. Allah sağlık versin.huzur olsun inan tatil olmasa da olur diyenlerdenim aslında.15 gün tatil.
10 bin TL veya sterlin.
İkisi de yok bende.
Biz Türkiye'de yaşayan zavallılar böyle bir tatili neden hak edemiyoruz ya!
Ben en fazla 4 günlüğüne bir yere gidiyorum bir İzmirli olarak.
Tam ortama ısınmış oluyorum tatil havasına giriyorum dönüş bavulunu hazırlama vakti geliyor.
Bu kadarını bile yapamayanlar var biliyorum.
Lütfen yanlış anlamayın, size iyi tatiller diliyorum. Dilerim seçtiğiniz yerden çok memnun kalırsınız.
Bence , birde oradaki bir tur aracılığıyla fiyat alın . Bakalım ne kadar fark edecek ?Aaaaa vallahi kafa gitmiş bendein vino veritas 10 bin TL değil sterlin yani fiyat aslında senin baktığında aynı. .tl olarak 31 bin oluyor aslında kefeluka
Evet Bende öyle düşündüm. Hem fiyat öğrenmek hemde uygun günleri hemde odaları ayarlamak çok daha kolay tur ile.Bence , birde oradaki bir tur aracılığıyla fiyat alın . Bakalım ne kadar fark edecek ?
Görüşürken tur operatöründen de fikir alabilirsiniz . Biz mesela turla görüşürken aklımızda ki otel farklıydı orada yer yokmuş , görevlinin önerisiyle başka otel tercih etmiş ve inanılmaz memnun kalmıştık . Bu anlamda da size seçenekler sunabilirler . Ya da sırf bu sebeple Türkiye deki bir kaç turla görüşebilirsiniz . Oteller hakkındaki yorumlara da mutlaka göz atın derim .
18 gün uzun ama yine de şu an ki turizm şartlarında 31.000 TL çok fazla geldi bana . Tabii ki diğer alternatiflerinizin fiyatlarıni da alırsanız , daha net karşılaştırma yapabilirsiniz .
Bu arada otelden direkt size verilecek kapı fiyatı her zaman daha yüksek olur , otellerin turlarla özel anlaşmaları vardır .
Hangi otel bu canım?evet hem o var hem de arka taraftaki odalar fena.
zemin kat odaları var.
eğer o otele gidilecekse oda iyi bi yerden alınmalı.
ama içkileri falan piyasadakilerin aksine hep kaliteli ve bilinmiş markalardı.
yemekleri falan da baya iyiydi öyle hatırlıyorum.
idare eder işte :)
Hakikaten ben de bi heves bu yıl bir tatil ayarlayayım hem fiyatlar düşmüştür dedim amaHani turizm kan ağlıyordu,hani oteller boştu,hani hani hani??
Ne biçim fiyatlar bunlar yaaaa
Aynen canım yaaa.şok oldumHakikaten ben de bi heves bu yıl bir tatil ayarlayayım hem fiyatlar düşmüştür dedim ama
Ay bu adamlar hep aynı yaaaSağol canım bakacağım. Yeminle tatile gitme yer bulma derdi ayrı stres.birde eşim bana bırakıyor bütün sorumluluğu. Oraya gidince de birşey sevmezse sen seçtin diyor.deli olacağım. Sanki ben önceden gidip kalarak seçiyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?