Merhabalar uzun bir süredir Bodrum Devlet hastanesinden Burun estetiği ameliyatı için muayene tarihi düşürebilmeyi bekliyordum . Sonunda 3 Temmuz için tarih alabildim . Burnumdan gerçekten çok rahatsız hissediyorum , özgüven konusunda insanı rahatsız edebilecek bir durum . Sağlık yönünden bana herhangi bir eksisi yok yani bu konuda tamamen net ve kararlı bir şekilde gideceğim Ceyhun beye . Benim aklıma takılan merak ettiğim sadece Ceyhun beye daha önce burun ameliyatı yaptıran arkadaşların buradan beni bilgilendirmeniz ricamdır. Ücretlendirme sistemleri devlet hastanelerinde nasıl işlemekte , yapılacak olan işleme göre elbette değişiyordur ancak minimum ve maksimum tutarlar hakkında bilginiz var mıdır ? Maddi boyut dışında ise Ceyhun bey iyi midir , Bodrum'da bir sorun olduğunda gidebilmem gerektiğini düşündüğüm için bu kadar zaman sıra bekledim başka şehirlerde önerilenler oldu her zaman ama uzağa gitmenin kontroller için sıkıntı olacağını düşündüm. Bildiğiniz her şeye ihtiyacım var şu anda . Şimdiden teşekkürler :)