Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba sonunda bodrumda yaşayan birine rastladım :)))takibin izmirde olduğuna göre doğumda orda olcak sanırım!!???bodrumda hiç doktora gitmedin mi canım?Evet var :) Bodrum da yaşıyorum ancak hamilelik takibim İzmir'de yapılıyor.
Özel Bodrum'u önermem, Milas iyi diye duydum bende ancak kendim gitmedim. Gebeliğiniz normal gidiyorsa bence devlet hastanesini tercih edebilirsiniz. Benim durumum riskli olduğu ve öncesinde 3 kaybım olduğu için daha detaylı incelenmesi gerekiyor bu yüzden İzmir'e gidiyorum.
Arzukizim öncelikle allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, online forum takipte gördüm de...Ah bodrum...Sadece yazları kavuşabiliyoruz onunla, çok severim... Yaz-Kış orada oturanları da çok şanslı görürüm, umarım birgün bende aşık olduğum bodrumda otururum yaz kış, kıymetini bilin![]()
biz de bu yaz taşındık bodruma..yazın çok güzeldi çok hareketliydi..ama kışın çok sessiz sakin kaldı buralar..sıkılmıyoruz desek yalan olur açıkcası :) ama tabi yine de nolursa olsun kışı da bir başka bodrumun :)
arzukızım allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin öncelikle..amin..ben de öncelik olarak devlet düşünüyorum..ancak bodrum devlette hemşireler hastalara çok kötü davranıyormuş diye duymuştum..milasta ise hemşireler elleriyle çorba içiriyolarmış falan..dediğim gibi önceliğim devlet..şu ana kadar gebeliğimde bi sıkıntım olmadığından dolayı..ama bodrumda mı milasta mı işte o sıkıntı..sana da çok zor oluyodur izmire git gel..3 saat yol sonuçta..son zamanlarında izmirde kalıcaksın ama dimi..
Eşimin işi dolayısıyla taşındık..ama eşim de ben de memur değiliz..biz de izmir'den taşındık buraya..öyle apar topar oldu ki anlatamam..düşünmeye bile vakit kalmadı desem yeridir..1 haftada kendimi bodrum'da buldum :)) daha sonra da tasındıktan 1 hafta sonra işe başladım falan ne olduğunu anlayamadığım bir yaz geçirdim yani :)) yazın geldiğinizde de beklerim her zaman :))
Hastane konusunda biraz daha araştırma yap bence için nasıl rahat ederse en doğrusu odur. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize. Ben önümüzdeki ay itibariyle İzmir'de olacağım kontrollerim haftada bire düşecek, biraz zor oluyor gidip gelmek ve çok fazla da ilaç kullanıyorum ama bebeğime kavuşmak için katlanıyorum. İnşallah günler sağlıkla ve hızla geçer bu süreci yaşamak ve beklemek bana zor geliyor bazen.
Desene aynı süreci yaşamışız :))) ben de 5 yıldır bodrumdayım ve iş sebebi ile apar topar geldik İzmirden, ilk zamanlar hiç alışamadım kimseyi tanımıyorum bir yer bilmiyorum sıkıldım dönmek istedim. Ama şimdi İzmir'e gittiğimde kalabalığı rahatsız eder oldu beni, İzmir benim için bir başka ama oraya döner miyim bunu istiyor muyum bilmiyorum. Bodrum da yaşamanın da zorlukları yok değil tabii :) Bu arada Bodrum'un neresindesin ben Gümbette oturuyorum. İşten ayrıldım 1 yıldır evdeyim
aynen devam ediyorum araştırmaya..bazen dıyorum izmire mi gitsem orada mı doğursam ama bilmiyorum yaa bakalım..araştırmalar hızlanıcak zaman yaklaştıkça..inşallah 3 ay sonra bebişlerimizi kucagımıza alıcaz :) ama son aylar da gecmek bilmez artık![]()
aynen ben de şu an iş arkadaslarım harici kimseyi doğru düzgün tanımıyorum..şu anki hayatımda işten eve evden işe modunda..ama bebeğim dogunca zaten bırakıcam işi o zaman da bebeğime yogunlaşırım ve daha cok alışırım bodruma inşallah..izmir tabi bir başka her zaman ama bende ne yalan söyliyim gecen ay gittiğimizde bunaldım kalabalık bi yandan trafik bi yandan..insan ister istemez alışıyo bodruma..ben de ortakentte oturuyorum :) yakınmışız :) midtown da lufian mağazasında çalışıyorum ben beklerim :)))
Hafta sonları sinemaya gitmek için uğruyoruz midtowna gelirim tabii :) yazında bebişlerle denizde buluşuruz :) bu arada cinsiyeti ne kuzucuğun
Bodrumda Tahir Bey'e gittim daha önce ancak tecrübesizliği yüzünden 38 haftalık bebeğimi kaybettim, İzmirde iyi bir doktorum var şu an 3 hafta bir gidip geliyorum. Doğum yaklaştığında da İzmirde kalacağım. Sen hangi doktora gidiyorsun memnun musun?
gelirseniz çok memnun olurum :)) kızım olacak hayırlısıylaa..ayy doğsunlar da sağlıcakla denize de gideriz her bir yere gideriz :)) senin yavrucuğunun cinsiyeti nedir?? ayy doğsa da mıncırsak şöyle :))