Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet hastanesini şu ara hiç önermem eleman açıkları var muayene olmaya 3erli grup halinde giriliyor tam bir rezalet.onkoloji bölümünde durum böyleydi doktorun asistanı bile yoktu. Acil bölümünde ise pansumani temizlik görevlilerinin yaptığına şahit oldum.Amin...insallah..bende suleyman beyde karar kildım ama devlete degitmeye devam edim diyirum bi yandan...smrynamerlin saglikla buyutyrsun insallah sende bebegini...ömrü uzun olsun...
çok teşekkür ederim...:)Amin...insallah..bende suleyman beyde karar kildım ama devlete degitmeye devam edim diyirum bi yandan...smrynamerlin saglikla buyutyrsun insallah sende bebegini...ömrü uzun olsun...
Evet bodrum hamileleri sayfası bayadır hareketsiz kalmış. bu yılın hamilesiyim. 13 haftalık bizim junior. ocak 18 inde kontrolümüz var cinsiyetini öğreneceğiz bakalım. rina senin bebiş ne kadarlık?Bu senenin hamişleri var mı acaba bodrumlu
Merhaba korucu allah sağlıklı kavuştursun bebislerimize biz 24 haftalik olduk sen hangi doktora gidiyorsun? Oğlumada cinsiyetini 18haftalikken ogrenmistik bu sefer daha ogrenemedik! Senin ilk hamilelik mi?Evet bodrum hamileleri sayfası bayadır hareketsiz kalmış. bu yılın hamilesiyim. 13 haftalık bizim junior. ocak 18 inde kontrolümüz var cinsiyetini öğreneceğiz bakalım. rina senin bebiş ne kadarlık?
Ben doktor Çağlar Çiftçiye gidiyorum. Kendisininden şimdilik memnunum. Çok fazla doktor değiştirmek istemiyoruz. Bir doktorla devam etmek istiyoruz. Sen hangi doktora gidiyorsun? Benim ilk bebişim :) senin 2. çocuk olduğu için daha tecrübelisindir. Bilgilerinden faydalanmak isterim :)Merhaba korucu allah sağlıklı kavuştursun bebislerimize biz 24 haftalik olduk sen hangi doktora gidiyorsun? Oğlumada cinsiyetini 18haftalikken ogrenmistik bu sefer daha ogrenemedik! Senin ilk hamilelik mi?
Ben doktor Çağlar Çiftçiye gidiyorum. Kendisininden şimdilik memnunum. Çok fazla doktor değiştirmek istemiyoruz. Bir doktorla devam etmek istiyoruz. Sen hangi doktora gidiyorsun?
Benim ilk bebişim :) senin 2. çocuk olduğu için daha tecrübelisindir. Bilgilerinden faydalanmak isterim :)
Merhaba epey yil gecmis ama gittiniz mi doktora? Tavsiye eder misiniz?milastaki bayan doktorun adı evrim'di..şimdi hatırladım..bu doktoru araştır bir canım sen..bu doktora da herkes çok iyi tecrübeli diyor çünkü..konusursun bi..riskli benim gebeliğim dersin doğuma kendi girer hem..ben ocak sonu gibi gitmeyi düşünüyorum evrim hanıma..
Eylül annesi :) merhaba, Çağlar Çiftçi özel hastanede mi yoksa muayenehanesi mi var? Muayenehanesi varsa doğumu nerede yaptırıyor? Doğum paketleri var mı? Siz nasıl bir yol izliyorsuniz? Normal ya da sezaryen icin yonlendiriyor mu, yoksa dedigim dedik doktorlardan mı? Ilgi alakasi nasil? Kac haftafir gidiyorsunuz? Cok soru sordumKonu başlığı eski ama ben de Bodrum'da yaşıyorum ve Çağlar Çiftçi'ye gidiyorum şimdilik memnunum zaten birkaç kişinin tavsiyesi üzerine kendisine gittim :)
Merhabaa :) öncelikle daha bebişim 2 buçuk aylık olduğu için soruların bir kısmına cvp veremiycem mesela doğum nasıl olacak henüz hiç konuşulmadı erken diye :) kendisi kibar ve soğukkanlı bir doktor olması gereken herşeyi anlatıyor. Şimdiye kadar 2 kez gittim en son 18 şubatta gitmiştim bu cuma ikili test için çağırdı tekrar. kendi muayenehanesi var Güvençer&Çiftçi kadın sağlığı tıp merkezi olarak geçiyor. Doğumu da Acıbadem Hastanesinde yaptırdığını duydum büyük ihtimal benimki de orda olacak. Şimdilik bu kadar :)Eylül annesi :) merhaba, Çağlar Çiftçi özel hastanede mi yoksa muayenehanesi mi var? Muayenehanesi varsa doğumu nerede yaptırıyor? Doğum paketleri var mı? Siz nasıl bir yol izliyorsuniz? Normal ya da sezaryen icin yonlendiriyor mu, yoksa dedigim dedik doktorlardan mı? Ilgi alakasi nasil? Kac haftafir gidiyorsunuz? Cok soru sordum![]()
Tesekkur ederim :)Merhabaa :) öncelikle daha bebişim 2 buçuk aylık olduğu için soruların bir kısmına cvp veremiycem mesela doğum nasıl olacak henüz hiç konuşulmadı erken diye :) kendisi kibar ve soğukkanlı bir doktor olması gereken herşeyi anlatıyor. Şimdiye kadar 2 kez gittim en son 18 şubatta gitmiştim bu cuma ikili test için çağırdı tekrar. kendi muayenehanesi var Güvençer&Çiftçi kadın sağlığı tıp merkezi olarak geçiyor. Doğumu da Acıbadem Hastanesinde yaptırdığını duydum büyük ihtimal benimki de orda olacak. Şimdilik bu kadar :)