- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
- Konu Sahibi Duygu_Oner
-
Selam Kızlar,
Yaklaşık 8 aydır (2 ay ara verdim gerçi, 6 ay diyelim) şu ablanın hareketlerini yapıyorum: BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
Kendimi bildim bileli hiç spor yapmadım, bundan 3 sene kadar önce 8 kilo vermiştim, 20 dklık yürüyüşler hariç hiç spor yapmadan.. Haliyle yumuşacıktım, vücudumda hiçbir kas emaresi bile yoktu.. Derken bu ablayı buldum, sürekli gülümseyerek çekoslavak aksanlı sevimli ingilizcesiyle anlatımı da hoşuma gittiği için bir deneyeyim dedim.. Ve sonuç kendimin bile inanamayacağı kadar süper oldu...
Selülitin emaresi kalmadı, zayıf olmama rağmen kalın olan bacaklarım incecik oldu, totom süper sıkılaştı. Abla kadar kesinlikle yapmıyorum, zaten onun ev aletlerinden de bende yok, bir tek atlama ipim ve 1,5 kglık tek bir dambılım var o kadar.. Beğendiğim hareketlerini haftanın 4-5 sabahı 30 dk erken uyanıp (ben akşam eve gelince yapamam üşenirim, akşam yaparım diyorsanız siz bilirsiniz) sadece 15 dk kadar yapıyorum, yetiyor, heralde tamamlamaya çalışsam zaten dümdüz olmuş karnımda kesin kaslarım da çıkar :))
Çok süper ingilizcenizin olmasına bile gerek yok, sesini kısıp hareketleri yapın yeter (bazen hareketlerin başlangıç versiyonlarını da yapıyor, o da süper)... Hatta ben ilk ısınma hareketlerini yaptım ablanın ilk 1 aya yakın, dedim ya hiç spor yapmamıştım diye, anca alıştırdı beni diğer hareketlerine, bahsettiğim ısınma hareketleri ise burada: BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
Ben siteden uğraşamam, nerede videoları derseniz, youtube kanalları da var: charliejames1975's Channel - YouTube
Hararetle tavsiye olunur
ooooh minnettarım size. pilates bayıyor beni, süreklilik sağlayamıyorum. bunda hem hareketler çeşitli, hem de yapanın insan olduğu belli böyle yoruluyor falan. evden çıkmaya da gerek yok. şahane şahane. aradığım şeymiş galiba. dikiş tutturabilirim gibi geldi =)
Cnm baktım videolara çoğunda da hep konuşuyo biz neresini takip edecez.O zaman hareketleri iyice anlayıp kendi kendimize yapacaz.Kadının vücudu çok güzel maşallah böyle vücudum olsun istiyorum.Ama nerde basenlerim var kalçamda sarktı.Valla bende yapmak istiyorum şöyle kotlarım güzel dursun seksi seksi ne kadar güzel olur dimi.Cnm bayramdan sonra bu hareketleri de yapayım bari platesi brazil butt lifti vsss denedim bunuda yapayım.Bu videolardaki hareketlerin hangisi etkili ihtiyacım olanları kombine etmek lazım.Maşallah sana doğrusu tebrik ederim seni.Allah bizede böyle azim versin.
Cnm sayende gaza geldim başladım ama kaç gündür bacaklarım nasıl acıyo.ben özelliklede kalça,basen ve kalın bacaklarım için olan hareketleri yapmaya çalışıyorum.hepsini yapmak uzun sürüyo.ayrıca hakikatende çok zorluyo insanı bazı hareketleri.inşallah bende senin gibi sonuç alırım devamlı yapmak lazım ben bir başlıyo sonra bırakıyorum.Plates yaptım ama ondan ben nedense sonuç alamadım hatta plates topum ve lastiğimde olarak yani.5 hafta yapmıştım sonra baktım en ufak bir incelme bile olmayınca bıraktım benimki heralde iyice yerleşmiş inatçı yağlardan herhalde.sen başladıktan ne kadar sürede sonuç aldın ilk zamanlarda etkisini gördünmü hemen.yazmışsın 8 ay diye ama ilk yaptığın zamanlardaki sonucunu merak ediyorum.ben kilo vermeden sıkılaşmak ve şekle girmek istiyorum.sağolasın cnm benide heveslendirdin ve sonucunla teşvik ettiğin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?