Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:icecream:Bu gece son 2 bantı kullanacağım. 15 gün kullanma süresi bitecek diye üzülüyorum. Bantları kullandığım sürece kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum. Bakalım bu keyifli durum bantları kullanmayı kestikten sonra kaç gün daha devam edecek?
İnşallah etkisi uzun uzun sürer. 15 gün kullandıktan sonra takrar kullanmaya başlamak için ne kadar ara vermek gerekiyor bilen var mı? Ben böyle bir bilgiye rastlamadım. Ama en azından her yıl yapılabiliyordur diye tahmin ediyorum.
Bodytox'un müşteri temsilcisini aradım. 3 kutu kullandığımı bantların renginin tamamen açılmadığını söyledim. En fazla kaç kutu kullanabilirim diye sordum. İçindeki bir maddenin vücuduma zararı olabilir mi fazla kullanırsam dedim.
Kullanım ile ilgili herhangi bir sınırlama olmadığını bantların rengi iyice açılana, alacalı bir hal alana kadar kullanılabileceğini söyledi. İçeriğinin tamamen bitkisel olduğunu herhangi bir zararının olmayacağını söyledi.
Bir kür bittikten sonra 1 yıl ara vermek gerekiyor mu dedim. Öyle bir şey yok istediğiniz zaman kullanabilirsiniz dedi. Yalnız bantları kullanırken mutlaka günde 2,5 lt.su içilmesi gerektiğini, böylece detoxun etkili olabileceğini söyledi.
Kararsız kaldım bende. Hiçbir sınırlama yok. Acaba 2 kutu daha alıp bantların rengi iyice açılana kadar kullansam mı?
ebay de honghong üzeri 100 tanesi 20 euro falan posta ücretiyle beraber 7 hafta yetiyor yaziyordu. Bende 42 tanesini (21gün)13 euro ya almistim.
Eczanelerde satılan tek marka Bodytox. Diğer markalar sadece internet üzerinden satılıyor. Onun için Bodytox daha güvenilir geliyor bana . Karşınızda muhatap alabileceğiniz birisi var en azından.
moonshine76
Hem bodytoxu hem ebayde satılan başka markayı mı kullandın? Rica etsem bir karşılaştırsan,fiyatta baya farkediyor.
Özelden mailini ulaştırabilirmisin bir de?