• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging Bodytox detoks ayak bantları kullananlar buraya

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
:icecream:Bu gece son 2 bantı kullanacağım. 15 gün kullanma süresi bitecek diye üzülüyorum. Bantları kullandığım sürece kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum. Bakalım bu keyifli durum bantları kullanmayı kestikten sonra kaç gün daha devam edecek?

:icecream:Bu gece son 2 bantı kullanacağım. 15 gün kullanma süresi bitecek diye üzülüyorum. Bantları kullandığım sürece kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum. Bakalım bu keyifli durum bantları kullanmayı kestikten sonra kaç gün daha devam edecek?

ınşallah etkisi uzun uzun sürer. 15 gün kullandıktan sonra takrar kullanmaya başlamak için ne kadar ara vermek gerekiyor bilen var mı? Ben böyle bir bilgiye rastlamadım. Ama en azından her yıl yapılabiliyordur diye tahmin ediyorum.

İnşallah etkisi uzun uzun sürer. 15 gün kullandıktan sonra takrar kullanmaya başlamak için ne kadar ara vermek gerekiyor bilen var mı? Ben böyle bir bilgiye rastlamadım. Ama en azından her yıl yapılabiliyordur diye tahmin ediyorum.

Evet ne kadar ara verdikten sonra tekrar kullanılabilir bende merak ediyorum. müşteri temsilcilerini arayarak bilgi alayım cevabı buraya yazarım.
Zayıflamaya etkisi yok bence. Hatta kendinizi daha rahat, keyifli hissettiğiniz için daha fazla bile yiyebilirsiniz. İştah kapatma gibi bir etkisi kesinlikle yok. Zayıflamayı düşünenler diet patch leri araştırsın bence. Bodytox bence strese birebir.

Bodytox'un müşteri temsilcisini aradım. 3 kutu kullandığımı bantların renginin tamamen açılmadığını söyledim. En fazla kaç kutu kullanabilirim diye sordum. İçindeki bir maddenin vücuduma zararı olabilir mi fazla kullanırsam dedim.
Kullanım ile ilgili herhangi bir sınırlama olmadığını bantların rengi iyice açılana, alacalı bir hal alana kadar kullanılabileceğini söyledi. İçeriğinin tamamen bitkisel olduğunu herhangi bir zararının olmayacağını söyledi.
Bir kür bittikten sonra 1 yıl ara vermek gerekiyor mu dedim. Öyle bir şey yok istediğiniz zaman kullanabilirsiniz dedi. Yalnız bantları kullanırken mutlaka günde 2,5 lt.su içilmesi gerektiğini, böylece detoxun etkili olabileceğini söyledi.
Kararsız kaldım bende. Hiçbir sınırlama yok. Acaba 2 kutu daha alıp bantların rengi iyice açılana kadar kullansam mı?

Bodytox'un müşteri temsilcisini aradım. 3 kutu kullandığımı bantların renginin tamamen açılmadığını söyledim. En fazla kaç kutu kullanabilirim diye sordum. İçindeki bir maddenin vücuduma zararı olabilir mi fazla kullanırsam dedim.
Kullanım ile ilgili herhangi bir sınırlama olmadığını bantların rengi iyice açılana, alacalı bir hal alana kadar kullanılabileceğini söyledi. İçeriğinin tamamen bitkisel olduğunu herhangi bir zararının olmayacağını söyledi.
Bir kür bittikten sonra 1 yıl ara vermek gerekiyor mu dedim. Öyle bir şey yok istediğiniz zaman kullanabilirsiniz dedi. Yalnız bantları kullanırken mutlaka günde 2,5 lt.su içilmesi gerektiğini, böylece detoxun etkili olabileceğini söyledi.
Kararsız kaldım bende. Hiçbir sınırlama yok. Acaba 2 kutu daha alıp bantların rengi iyice açılana kadar kullansam mı?

Benim kullandığım ürünün (Bodytox Detox Ayak Patchleri) prospektüsünde şöyle diyor:

Kişinin kendisine ve toksin durumuna bağlı olarak detox işlemi 2 veya 3 günle 2 veya 3 hafta arasında değişebilir. “Ne kadar süre kullanmalıyım?” sorusu kullanıcıların kendi durumları ve hayat tarzlarıyla ilgilidir. Bununla birlikte genel kural çıkan toksin miktarı azaldıkça patch’ler alacalı ve daha açık renk çıkmaya başladığında kullanmayı bırakmaktır.

İstediğiniz sonuca ulaştıktan sonra toksinlerin miktarını kabul edilebilir derecede düşük tutmak için devam programı uygulayabilirsiniz. Bizim önerimiz başlangıçtaki temel detox programını bitirdikten sonra haftada en azından iki kez patchleri kullanmanızdır.

İşte böyle diyor. Yani 15 gün kısıtlaması yok. Bilakis devam programıyla haftada en az iki kez kullanmaya devam edilmesini söylemişler. İlk kullanma da 3 haftaya kadar uzayabilir demişler. Bir de ucuzlarsa çok güzel olur.

Eczanelerde satılan tek marka Bodytox. Diğer markalar sadece internet üzerinden satılıyor. Onun için Bodytox daha güvenilir geliyor bana . Karşınızda muhatap alabileceğiniz birisi var en azından.

Eczanelerde satılan tek marka Bodytox. Diğer markalar sadece internet üzerinden satılıyor. Onun için Bodytox daha güvenilir geliyor bana . Karşınızda muhatap alabileceğiniz birisi var en azından.

Eczanelerde satılıyor mu? Ben hiç rastlamadım. Hangi semtte var?

Ben tekrar kullanmaya başladım. Bu sefer öncekinden farklı olarak ilk iki gün kendimi normalden biraz daha kötü hissettim. ıngilizce sitesine baktım, bazı kişilerde böyle olduğu oluyormuş. Üçüncü günden itibaren iyi hissetmeye başladım.

Bir de enteresan birşey var. Benim patchlerde bazen çok çok minik koyu bir kan kalıntısı görüyorum. ıki ayakta farklı yerlerde çıktı. Paketteki çizimi açtım baktım o bölgeler şu organlara tekabül ediyor: Kalbin merkezi, atardamar, toplardamar. Çok ilginç geldi. Benim dolaşım sistemim problemliydi. Sanırım tedavi ediyor. Patchleri kullananlardan böyle kan kalıntısı gören varsa yazarsa sevinirim.

Taylor söylediğin gibi bazen benim patchlerdede çok koyu renkli noktalar vardı. Ama ben ayak haritasından neresi olduğuna bakmadım attım onları. Merak ettim şimdi. Yeni bir kutu Bodytox almayı düşünüyorum. 5 gün daha kullanacağım.

moonshine76
Hem bodytoxu hem ebayde satılan başka markayı mı kullandın? Rica etsem bir karşılaştırsan,fiyatta baya farkediyor.
Özelden mailini ulaştırabilirmisin bir de?

moonshine76
Hem bodytoxu hem ebayde satılan başka markayı mı kullandın? Rica etsem bir karşılaştırsan,fiyatta baya farkediyor.
Özelden mailini ulaştırabilirmisin bir de?

yok bodytox u kullanmadim ama iki farkli patch kullandim iki fakrli fiyat farkiyla ebay den. Biraz fiyati yüksek olanda vücudumda farkliliklar hissetmistim ama ikinci aldigim cinden geldi 12 euro mu neydi 100 tane pek umudum olmasada aradaki farki görmeye deger diye ama hic bir farklilik hissetmedim onda.
ilk aldigimin adi bionwell ve 42 tanesi 13 euro falandi.

bodytox'u ben de bir ara kullandım, ama gerçekten çok pahalı. etkinpazar.com diye bir siteden 50'lik kutusunu 85 liraya sipariş vermiştim, 1,5 aya yakın bir süre kullandım- çok faydasını gördüm..

BURDAN ÜYELıGıMı ıPTAL ettirecem şeferime bu kadar da olmaz ki yaa kkya çalışıyorum resmen :)) ögrendimi bir denemesem olmuyor sanki 3paket bodytox aldım gelişmeleri paylaşırım bu arada kutu fiyatı eczanede 68tl

@Arzu_Demir, o sitedekinin markası farklı sanırım?
@Taylor benzer durum bende de var.Özelden ulaşabilirmisin bir, merak ettim gelişmeleri.

Son düzenleme:
Evet farklı, ama bodytox'ta 4 maddeden söz ediliyor bunda 7 etkin madde olduğu yazıyor kutuda- yazılar ingilizce. ilk hafta resmen kömür gibiydi bantlar çok şaşırmıştım bugün ikinci kutuyu sipariş ettim, annem şeker hastası o da kullansın istiyorum

merhaba
ben de kullandım. çok güzel birşey. Dizlerimde ve belimde ağrı kalmadı. bağırsaklarda gaz kalmadı ve sorunsuz çalışmaya başladı. bu kadar sorun ne kadarlık kullanında geçti diyorsanız 5 gün kullandım.
bu gün sekreterimizede sipariş verdik.

Back
X