Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersin ya, teşekkürler.ya üzülerek söylüyorum ablalarım ve kardeşlerim ama çok safsınız. Aşağıdaki yazıyı ekşi sözlük'ten aldım, aynen aktarıyorum, yazar arkadaşa da copy paste için özür ve teşekkürler. yahu biraz araştırsanıza kullanmadan önce. para saçacak yer arıyorsunuz. ne kolay kandırılıyorsunuz. adamlar çok zeki valla biz kadınların paralarını söğüşleme konusunda. buyrun gerçekler.
"sabah bakıyorsun bu bant kararmış ya, güya bedenden toksinleri atıyormuşsun. tamamen yalan, dolan. bir takım adamlar deney yapmışlar, kaynayan çaydanlığın buharına tutunca da aynı şekilde kararıyor bu bantlar. yani kararma toksinle, detoksla falan ilgili değil, direk sıvı temasıyla kararan bir madde var içinde. tenle temas karartıyor bunu. evde denenebilir. günler geçtikçe bantların kararmaması ise şöyle oluyor: kutusunu açtıktan sonra içindeki etken madde uçmaya başlıyor bunun. günler geçtikçe artık içindeki madde iyice azaldığından kararma da azalıyor. öyle toksini attık pırıl pırıl olduk diye bir şey yok yani. lan öyle bir gecede o kadar toksin atmak, olacak iş mi bu.
bir deney daha yapmışlar, o da şöyle. sabah kararan bant ile kullanılmamış bir bandı tahlil etmişler. analiz sonucunda iki bantta da aynı etken maddeleri bulmuşlar. yani kararan bantta vücuttan atılan toksinler, ağır metaller olması lazım ya hesapta, hikaye. kararan bantta beyazında olmayan hiç bir ek maddeye rastlanmamış. tamamen tırışka yani, sakın para vermeyin. ha, kullanıp da çok işe yarıyor, bana şahane geldi diyenler varsa (bkz: plasebo etkisi)"