aurora_91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2012 968 24 68 13 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aurora_91 #1 Kendisi boğa bayanı olupta, sevgilisi ya da eşi balık olan var mı? Iliskiniz nasıl gidiyor? Yorumlarınızı bekliyorum :)
Kendisi boğa bayanı olupta, sevgilisi ya da eşi balık olan var mı? Iliskiniz nasıl gidiyor? Yorumlarınızı bekliyorum :)
B Baroneees Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2014 1 0 1 İstanbul 8 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aurora_91 #2 Bende aurora_91 .!.: Kendisi boğa bayanı olupta, sevgilisi ya da eşi balık olan var mı? Iliskiniz nasıl gidiyor? Yorumlarınızı bekliyorum :) Genişletmek için tıkla... yardım alabilirim bu konuda
Bende aurora_91 .!.: Kendisi boğa bayanı olupta, sevgilisi ya da eşi balık olan var mı? Iliskiniz nasıl gidiyor? Yorumlarınızı bekliyorum :) Genişletmek için tıkla... yardım alabilirim bu konuda
VTugba Guru Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2014 84 10 298 10 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aurora_91 #3 Ben boğa burcuyum erkek arkadaşımda balık burcu ilişkimiz iyi ama çok iyi diyemem
NancyDr Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2014 110 36 113 35 3 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aurora_91 #4 Kızlar bizim de böyle ben boğayım erkek arkadaşım balık, çok iyi bir ilişkimiz var 3 yıl bitti ama biraz fırtınalı sevgimizi de öfkemizi de çok belli ediyoruz bazen bu durum yıpratıcı olabiliyor bilmiyorum sizin de böyle mi :)
Kızlar bizim de böyle ben boğayım erkek arkadaşım balık, çok iyi bir ilişkimiz var 3 yıl bitti ama biraz fırtınalı sevgimizi de öfkemizi de çok belli ediyoruz bazen bu durum yıpratıcı olabiliyor bilmiyorum sizin de böyle mi :)