kocama yaptığım hatayı nasıl affettirebilirim

Hep mi bu adamı takıntilı, kıskanç, hasta ruhlu kadınlar buluyor yani🙄🙄🙄bana kalırda hasta olan bu adam her kadına bu damgayı yapıştırıyor. Konu sahibesi şeytana uyup bir kez bakınca aşırı kıskanç olmuyor da adam buluttan nem kapıyor.
Evet madem o kadar travması vardı ne diye yine gitti oyle birini seçti bir de travma olarak neden eski eşini söylüyor sadece onu da anlamadım. Mesajlarıni sakladığı kadın çok tehlikeliymis ya, görümce bile durumdan haberdar o derece tehlikeli, delil falan saklamışlar. Kadıncağız alt tarafı mesajı okumuş içine kurt düşmüş bakmış ne var yani çok üstüne gidilmiş adam çok normal sanki

Günaydın kızlar , akşam nasıl geçti ondan bahsedeyim kısaca . Eve bir geldi elinde poşetler eve birşeyler almış bi de kendine paket yemek yaptırmış . Yemek yapmıştım dedim sadece kendın ye dedi bana ( yaptığım cacığı yemiş ama afiyetle :)) valla dengesiz bu adam ) Neyse ben konuşmadım çamaşır bulaşık falan oyalandım. O oyalandı telefonla konuştu ailevi bir mevzu vardı sanırım bana anlatamayacağı için duyayım diye hoparlorü açtı .
Sonra gidip gelip laf soktu , al telefon burda bak falan , karıştır belki birşey bulursun deyip durdu tüm akşam . Ben sakinliğimi korudum ya cevap vermedim ya da kısa kısa geçiştiren cevaplar verdim.
Şimdilik böyle devam edicem bakalım birkaç güne belli olur tahminimce . Ben hatamı anladım ama yine de sen ne karar verirsen kararına uyarım modundayım .

Back