Boğaz ağrısı ve ilaç kullanımı:(((

AdasuU-

Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.949
1.006
163
29
Kızlarrr size birşey danışmak istiyorum boğazım çok yanıyo birşey yiyemiyorum kontrolüme 2 hafta falan var kulak burun boğaza mı gitmeliyim yoksa kendi doktoruma şimdiden gidip kendi doktorumamu danışmalıyım ilaç alma konusunu bilemedim Gebelikte öylee ilaçlar kullanılabilir mi :/

geçmiş olsun.benm 5.haftamda öyle olmuştu ama doktorun yazdığı ağrı kesiciyi bile kullanmadm tedirginliğimden.serum vermişlerdi vitamn ateşim düşmüştü.ama 3aydan sonra kullanılan antibiyotikler de varmış.önce KBB e gidin sonra verdiği ilaçları doktorunuzada danışıp görüşün.geçmiş olsun

Cevabın için çok sağol canım arka dişim şişmiş buda boğazıma vuruyo sabah farkettim diş etim şişmiş bu galiba kalsiyum eksikliğinden o kadar da süt içiyorum bilemedim kendi doktorumdan randevu aldım dişçiye gitmek istemedim zararlıdır belki

rica ederim.boğaz ağrısıda dişe vurmuş olabilir iltihap olabilir.diş tedaviside bu dönemlerde yapılabilir diye biliyorum.çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederimm inşallah iltihap değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…