Boğaz ağrısı yardm ed

Mimi313

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
152
24
18
33
Merhaba arkadaşlar, ben 7 haftalık hamileyim, şuan boğazım şişdi yutkunamıyorum(( atesim yok ama boğaz ağrısı halsiz yapıyo beni, bebeye zarar verirmi boğaz ağrısı çok korkuyorum?

Vermez Can'ım iltihaplanma gibi bi durum yoksa eğer aşırı derecede limonu sık bal kat ye. Ilık su iç bol bol dinlen ...
İnşAllah dediyin gibidir canm ya, hiç iltihablı boğaz ağrım olmadı, hep böyle ağrıdığında yutkunamıyorum, ilaç da kullanamıyorum((

Merhaba arkadaşlar, ben 7 haftalık hamileyim, şuan boğazım şişdi yutkunamıyorum(( atesim yok ama boğaz ağrısı halsiz yapıyo beni, bebeye zarar verirmi boğaz ağrısı çok korkuyorum?
Burda sanirim yine rizeli bana demisti iliksuya baldok limon sık ic bk hmn rahatlatyr Allah sifa versin cnm ama mutlska yap

cnm bn de ayni durumdayim. bol bol ilik seyler ic. limon icme bogazi daha da tahris eder. balli sut bitki caylari ic. gecmis olsun

Bogazin icin adacayi gargarasi yap canim icilmesine hamilelikte nasil bilmiyorum ama gargaradan sikinti olmaz diye dusunuyorum. Iltihabi aninda kesiyo yumusatiyor bogazi. Cok gecmis olsun

ateş olmadıkça bi sorun olmaz inşallah canım
olaki ateş olursa mutlaka doktora git canım ilk 3 ay annedeki ateş bebeğe zarar veriyor

Zencefil bal limon karıştır ye,yada meyve çayına katıp iç nasıl kolay geliyorsa,geçmiş olsun

Ateşimi de şimdi ölçtüm 37.1 , sizce varmıdır ya(((
37.1 ateş değildir canım takip et çıkmaz inşallah ılık duş falan al ben çok boğaz enfeksiyonu yaşıyorum kronikleşmiş artık her yıl geçiriyorum bu rahatsızlığı malesef
bol bol portakal yiyorum o dönemde çok rahatlatıyordu boğazımı

İnşAllah canm ya

burun akıntısı vs varsa sıcak tuzlu su hazırla. (çok sıcak değil tabi) önce burnunu temizle bu suyla sonra gargara yap. Ama boğazlarım tahriş olmuşsa dikkat et yakma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…