Bogaz`da yali, yakisir bakanima

Evli kısmına kadar iyiydi sephoraa "Sana görümce diyebilir miyim" diyecektim ama olmadı

denizlili olupta 11 milyona yalı alan ilk görüyorum, tamam denizliler zengindir ama...

Son düzenleme:
Adamin baska icraatleri de varmis demek ki.. Yirtik dondan nasil cikmis 13 milyon TL daha belediye baskani iken? Bunlar belediyede ne yapiyorlar? Zamaninda Rahmi Koc da belediye baskani iken Erdogan icin Isvicre bankalarinda 1 milyar dolari var demisti, gunlerce baslik oldu gazetelerde ama sonra ses seda kesilmisti. Herkese hakaret, iftira davalari acan Erdogan'in da hic sesi cikmamisti ne hikmetse.. Tabi pesinden Akbil davalari vesaire de ortaya sacilmisti ama dokunulmazlik zirhina giriverince hepsi de adliyenin tozlu raflarinda zaman asimina ugramaya terkedildi. Ne ulke be.. Aziz Nesinin hikayelerine dondu, "Zubuk"ten mi baslasam, "devletin mali deniz yemeyen domuz"dan mi..

Yahu Allah veriyor iste. Sizde hemen göz koydunuz adamin villasina. Kardesim sizde calisin sizinde olsun. Allah Allah !!!
Adam yirtik donla neler yapmis, siz hala burada klavye basinda yazin durun
O degilde, bir insan helal parayla 11 milyonu nasil buluyor arkadas kafam ermiyor ???

Yahu olay o kadar barizki, herkes bu hükümet belki yakinda biter diye kendisini saglama aliyor, ne paralar dönüyor ama.
Ahmet Necdet Sezer, o kadar politika yapti, geldigi gibi gitti ya.
Ha bunlar birde " nereden buldun" yasasinida kaldirmislardi iktidara gelince, yani hic bir aciklama yapmana gerek yok, parayi nerden buldum buldum, sana ne ??? Rahmetli Ecevit 1998`de yürürlüge koymus bu yasayi, tabiki RTE 2005`de kaldirdi.

Evli kısmına kadar iyiydi sephoraa "Sana görümce diyebilir miyim" diyecektim ama olmadı

Üzülme shotcugum, artik imam nikahi icin Remi ni

Evet, adamin yirtik don ile yaptigi ben tam don ile yapamadim

Acep bundan sonra yirtik don ile mi gezsek? Gelsin banada 11 milyar

Not: Tabiki yirtik kirmizi don'dan bahs ediyorum, kocisleri unutmayalim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…