Boğaz içi Tıp Merkezi ve ameliyat oldum Fotoğrafları Ekledim

Çok geçmiş olsun canım, inşallah sonuç istediğin gibi olur. Şu anda gayet güzel görünüyor, yeni resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum canım.

sağol canım sonunda oldummm ve bakalım sonuç inş güzel olur ama bu haliylede beğeniyorum valla :) ne zaman yerine oturur yamukluklar gider bilemiyorum yakında en yeni resimlerimlee sizin kafanızı şişiricem öpüyorum canım

Başlamak bitirmenin yarısı derler canım Bundan sonra hergeçen gün burnun biraz daha toplar kendini ama burundaki şişlikler yüzdekiler kadar çabuk geçmiyor, bu fikre kendini alıştır derim, benim ikinci ayım doldu yinede halen orantısız şişliklerim, hele sabahları komple şiş oluyor gün içerisinde eski haline geliyor. Sen daha yolun başındasın sabret gör bak ne güzel bir burnun olacak, sağlığına kavuşacaksın.

eda canım ekledim ama daha doğru düzgün fotoğrafım yok çarşamba günü bi daha bakarsın :))

sanırım öyle zatennn bugün 15. günüm :)) hani şu an abartılı kötü bi şekil yok sadece burnumun sol tarafı daha şiş olduğu için sağa bakıyor =)) doktor hele bi sabır dedi birde benim hala dudaklarım şiş biliyonmu hiç böyle dudağım olmamıştııı seninde bu kadar uzun sürdümü canım ?? burnum benim gece yatarkende biraz şiş oluyorr ay ayyy önceden ameliyatı bekle şimdide iyileşmeyi :) senin baya olmuş benimde 2. ayım gelse inş hepimizin istediği gibi güzel burnuşları olur :))

msjım 2. kez yazıldığı için düzelttim :)

Son düzenleme:

ne kadar surdu bu sıslerın gecmesı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…