duygucum bizde mekan ariyoruz
özel birsey olsun istiyorum normal dugun salonu kesinlikle istemiyorum...
havuz basi yada deniz manzarali olabilir diye düsündük
ama tekneyide düsünmedik degil yani :)) en azindan ben :)))
biz 250-300 kisilik organizasyon düsünüyoruz yemekli yada yemeksiz farketmez aslinda
sence tekne uygun olabilirmi?
kalkis ve varis saatler nasil? hangi civarda?
teknede rahatla oynanabilinir mi?
birde fiyat hakkinda bilgi verirsen cok sevinirim...
Merhaba;
Geçen hafta sonu pazar günü yakın bir arkadaşımızın düğünü vardı teknede. Aslında o ortamı gördükten sonra böyle bir konu açmayı düşündüm. Gerçekten çok güzeldi. Manzara organizasyon süperdi.
Ve evlenmemiş olsam kesinlikle böyle birşey tercih ederdim çünkü tekne kiralamak düğün salonlarıyla aşağı yukarı aynı paraya denk geliyor. Hafta sonu gittiğimiz düğünde tekne 500 kişilikti. Balattan saat 18:00da hareket etti ve harika bir boğaz turu gerçekleşti...
Tekrar limana yanaşması saat 21:00 i buldu. Denizin üstünde evlenmek gerçekten harika bir duygu olsa gerek. Ben o kadar keyif aldım ki evlenen arkadaşlarımız kim bilir ne kadar mutlu olmuşlardır... Duyduğuma göre tekneyi 3,500 tl civarına tutmuşlar...
slm yemekli olarak mı 3500tl.Merhaba;
Geçen hafta sonu pazar günü yakın bir arkadaşımızın düğünü vardı teknede. Aslında o ortamı gördükten sonra böyle bir konu açmayı düşündüm. Gerçekten çok güzeldi. Manzara organizasyon süperdi.
Ve evlenmemiş olsam kesinlikle böyle birşey tercih ederdim çünkü tekne kiralamak düğün salonlarıyla aşağı yukarı aynı paraya denk geliyor. Hafta sonu gittiğimiz düğünde tekne 500 kişilikti. Balattan saat 18:00da hareket etti ve harika bir boğaz turu gerçekleşti...
Tekrar limana yanaşması saat 21:00 i buldu. Denizin üstünde evlenmek gerçekten harika bir duygu olsa gerek. Ben o kadar keyif aldım ki evlenen arkadaşlarımız kim bilir ne kadar mutlu olmuşlardır... Duyduğuma göre tekneyi 3,500 tl civarına tutmuşlar...
slm yemekli olarak mı 3500tl.
hepsimi 500 kişilikk bir bilgin varmıı bana ancak yeterr anam ben napcam bilmiyorum bukadar kişiyle stad tutmaya karar vercem en sonundaaa):)))
Hayır boş tekneyi bu fiyata kiraladılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?