Bogazdimda kicik yardım edin !!

birmavigunu5

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
344
66
18
25
Merhaba arkadaşlar 4 gündr Bogazda öksürük var sanki birşey var kasindiriyor öksürük şurubu içecekler hicbirsey fayda etmiyor yarın asilamam var korkuyorum bı traaftan ne olur yaşayan varmı bu durumu . Bende faranjit var kaç senelerdir ama ilk defa böyle oluyorum daralma yapıyor kalp çarpıntısı yapıyor öksürük durmayinca ne olur gören ve yaşayan varsa yazssin

Merhaba arkadaşlar 4 gündr Bogazda öksürük var sanki birşey var kasindiriyor öksürük şurubu içecekler hicbirsey fayda etmiyor yarın asilamam var korkuyorum bı traaftan ne olur yaşayan varmı bu durumu . Bende faranjit var kaç senelerdir ama ilk defa böyle oluyorum daralma yapıyor kalp çarpıntısı yapıyor öksürük durmayinca ne olur gören ve yaşayan varsa yazssin
acile gidin bence faranjitinizle alakalı olabilir

Gİtcem galiba ya ,birde boğazıma flaşla baktım her yer top top şişmiş tam asilama zamni korkuyorum öksürük sknti derler tutunmaz faln diye 🥺🥺🥺
Oksurunce bebek rahme mı tutunma diyorlar? Bu konuda bilgim yok ama enfeksiyon varken hamile kalmak ya zor ya bebek için tehlike. Belki hafif ilaçla geçecek Dr una danisirsin verilen ilaçları. Ama yine de aksatma.

Back
X