- 21 Kasım 2023
- 395
- 74
- 18
- 25
- Konu Sahibi birmavigunu5
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acile gidin bence faranjitinizle alakalı olabilirMerhaba arkadaşlar 4 gündr Bogazda öksürük var sanki birşey var kasindiriyor öksürük şurubu içecekler hicbirsey fayda etmiyor yarın asilamam var korkuyorum bı traaftan ne olur yaşayan varmı bu durumu . Bende faranjit var kaç senelerdir ama ilk defa böyle oluyorum daralma yapıyor kalp çarpıntısı yapıyor öksürük durmayinca ne olur gören ve yaşayan varsa yazssin
Gİtcem galiba ya ,birde boğazıma flaşla baktım her yer top top şişmiş tam asilama zamni korkuyorum öksürük sknti derler tutunmaz faln diyeacile gidin bence faranjitinizle alakalı olabilir
aynen öksürüğünüzü tutmayın zaten de ama boğazınızda da öyle bir şey gördüyseniz hemen acile gidinGİtcem galiba ya ,birde boğazıma flaşla baktım her yer top top şişmiş tam asilama zamni korkuyorum öksürük sknti derler tutunmaz faln diye![]()
Normalde de olurdu ama birazdaha fazla gorudm ama iğne tedeavileri oldum başka birşey verirlerse sknti olurmu kiaynen öksürüğünüzü tutmayın zaten de ama boğazınızda da öyle bir şey gördüyseniz hemen acile gidin
Oksurunce bebek rahme mı tutunma diyorlar? Bu konuda bilgim yok ama enfeksiyon varken hamile kalmak ya zor ya bebek için tehlike. Belki hafif ilaçla geçecek Dr una danisirsin verilen ilaçları. Ama yine de aksatma.Gİtcem galiba ya ,birde boğazıma flaşla baktım her yer top top şişmiş tam asilama zamni korkuyorum öksürük sknti derler tutunmaz faln diye![]()
yani doktorunuzla danışmanız lazım bunu sonuçta sizin de sağlığınız önemliNormalde de olurdu ama birazdaha fazla gorudm ama iğne tedeavileri oldum başka birşey verirlerse sknti olurmu ki
Nazar varmış Tuzla okudum kendimi yedim hicbiseyim kalmadı .Rabbim kötü gözle bakanları bildiği gibi yapsın.cok kotuydumyani doktorunuzla danışmanız lazım bunu sonuçta sizin de sağlığınız önemli
Sadece faranjit vardı ama ilk defa böyle bilmediğim bi öksürük kaşıntı oluşmuştu. En son hocalara sordurdum nazardan dolayı böyle olmuşum şimdi çok iyiyimBoğaz reflüsü olabilir, ona baktırdınız mı?
yani siz yine doktora gözükseydiniz daha iyi olurduNazar varmış Tuzla okudum kendimi yedim hicbiseyim kalmadı .Rabbim kötü gözle bakanları bildiği gibi yapsın.cok kotuydum
Dün asilamami oldum bogazimdakiler de kayboldu normale dönünce gitmedim birsuru ilaç kullandım başka ilaç verirlerse tedaviye etki eder diye korktumyani siz yine doktora gözükseydiniz daha iyi olurdu