Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mipa canim allah izin verirse sadece 4 ayim kaldi yapilsinda bende yapildi bitti dicem insallah az kaldi gun sayiyorum vallahi tesekkurler canim.

bebeğim benim inşalahhhhh seninkide süper olacak doktorumuz başarılı bi doktorrrr seninkide iyi olcakk hadi hemen geçsin zamanda sende ol kurtulll bitanemmmmmbayanssulusmile

ttalımmm kredi kartı konusunda bilgim yok ben peşin olmuşdum ameliyat veli ben burnu 2 ay koruyacaksın birşey çarpmayacaksın sonra kemik eski hline geliyo demişdi ama sen yinede dikkat et tam anlamıyyla burun şekli ise 6 ay ile bir yıl içinde oturuyomuş tatlımmm .korkma gayet basit oluyo hepi topu bir hafta zorluğu sonra iyi oluyosunn tatlımmmm.

tesekkür ederim bilgi için. Kredi kartı ile taksitlendirme hakkındaki soruma bilen biri cevaplarsa sevinirim. (:

canım ben bahsettiğin operasyonun aynısını oldum. Yani Estetik müdahaleyi Veli Bey Deviasyon sorunum için de Yavuz Bey ile. Çok da başarılı geçti operasyonum. Ben Veli Bey'den görüntüm için memnun kaldım ama en önemlisi çok rahat nefes alıyorum. Yavuz Bey tecrübeli bir hekim. bende sadece ayna ile görmüştüm:)

Teşekkür ederim canım, içim çok rahatladı kaydirigubbakcemile3

Nasilsiniz arkadaslarim ben coooook iyiyim hersey yolunda cok sükür allahin izniyle atlattim. Ilk 4 gün zordur bu bir gercek cünkü uyuyamiyorsun nefes alamiyorsun burun tikali oluyor, yüzdeki sislikler bende ilk basta baya vardi sonra morluklar bütün yüzümü kapladi, biraz agrilar oluyor agrikesiciyle gideriliyor ama.

bu arada ameliyatim tam 3 Saat sürdü.

Refakatci mutlaka bulunmali ameliyattan sonra insan zorlaniyor benim yoktu mesela oyüzden biraz zorlandim.

Doktor bey beni muayenesine cok cagirdi basta cok nefes darligi cektim ama muayenelerden sonra cok sükür simdi hersey eskisi gibi. Hic agrin yok önerdigi masajlari hergün yapiyorum.

Vee sonuc: burnumun yapisini ilk basta begenemedim esim cok begenince begenmeye basladim arkadaslar ilk basta burun deliklerumun boyutlari cok farkliydi simdi biraz daha iyi ama insallah ileride dahada iyi olur.

Burnum git gide dahada kücülüyor buda beni memnun ediyor...

Sorulariniz varsa bana herzaman sorabilirdiniz öpüyorum...

Nasilsiniz arkadaslarim ben coooook iyiyim hersey yolunda cok sükür allahin izniyle atlattim. Ilk 4 gün zordur bu bir gercek cünkü uyuyamiyorsun nefes alamiyorsun burun tikali oluyor, yüzdeki sislikler bende ilk basta baya vardi sonra morluklar bütün yüzümü kapladi, biraz agrilar oluyor agrikesiciyle gideriliyor ama.

Refakatci mutlaka bulunmali ameliyattan sonra insan zorlaniyor benim yoktu mesela oyüzden biraz zorlandim.

Doktor bey beni muayenesine cok cagirdi basta cok nefes darligi cektim ama muayenelerden sonra cok sükür simdi hersey eskisi gibi. Hic agrin yok önerdigi masajlari hergün yapiyorum.

Vee sonuc: burnumun yapisini ilk basta begenemedim esim cok begenince begenmeye basladim arkadaslar ilk basta burun deliklerumun boyutlari cok farkliydi simdi biraz daha iyi ama insallah ileride dahada iyi olur.

tatlım çok çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnn

Dikkat et canım Lara çarpmasın...

ebruli bir kac ay icinde yeni bas belan geliyor haha kiz gel valla sana tatli ismarlarim rusvet bile veririm sen gel benide gormeye :)

ya kızlar konuyla alakasız bişey solıcemmm kusura bakmayınn cünkü ebrulı sultan genelde burda oldugu için:)))) ebrulıı melek gıbı bı kızdır vallahıı sayeısnde sıgara bıraktımm bana kıtap gonderdi ilgilendıı cok şaşırmiştımm .. cok tşkr ebrulı sultan tekrar tekrar:)))

ebruli bir kac ay icinde yeni bas belan geliyor haha kiz gel valla sana tatli ismarlarim rusvet bile veririm sen gel benide gormeye :)

Diet yapıyorum dur tatlı falan deme:) Sen gel de gelirim tabii ki...

ya kızlar konuyla alakasız bişey solıcemmm kusura bakmayınn cünkü ebrulı sultan genelde burda oldugu için:)))) ebrulıı melek gıbı bı kızdır vallahıı sayeısnde sıgara bıraktımm bana kıtap gonderdi ilgilendıı cok şaşırmiştımm .. cok tşkr ebrulı sultan tekrar tekrar:)))

Canım benim çok sevindim bırakmana:) Harika bir haber oldu bu. Üstelik tam da 31 Mayıs- Dünya Sigarasızlık gününe denk geldiği için daha da sevindim.

Dumansız Mehfil havası olmuşsun:):nazar:

Saadet ben ebrunun basinin belasi degildim orada aksine fazla görüsemedik neyazikki. ilk gün ve Son gün görüsebildik. Ama tabi kendini basbelasi olarak tanimlamak istiyorsan baska, biraz yazilarina dikkat et bence!

Saadet ben ebrunun basinin belasi degildim orada aksine fazla görüsemedik neyazikki. ilk gün ve Son gün görüsebildik. Ama tabi kendini basbelasi olarak tanimlamak istiyorsan baska, biraz yazilarina dikkat et bence!

canim bu kadar saka iceren bir soze alinmana uzuldum kusuruma bakma ozur dilerim eger boyle alindiysan ebruli simdide senmi geliyosun deyince saka mahiyetinde bu sozu kullandim burda tum formalrda cok saka iceren sozler geciyo internet ortami sonucta bu kadar ciddi dusunme derim alinma .seni tanimam kimsin bilmem arkadaslik iliskinizi bile bilmem ebruli ile bende ayni seviyedeyim ebruli ile yani internetten tanistigim kadari ile iyi bir arkadas senin adina boyle bir soz kullanmam zaten bu tamamen saka mahiyette kendi adima soyledigim bir soz kendi uzerine bile alinma canim senin icin kulanmadim sadece ebruli sendemi geliyosun bide senlemi ugrascaz deyicne kulandigim saka icerikli bir soz yoksa senin adina boyle bir soz kullanmam seni tanimam bile :)
seni sadece formda ameliyat oldugun icin gecmis olsund edigim birisin niye sana boyle bir hitabta bilincli kullanayim ki ;):)

ebruli kork benden canim ben nazliyimdir ustelik tamda bas belasiyimdir cocuk gibiyimdir ebruli ebruli der dururum :) rejimdesin merak etme 3 ayim var daha o zamana incecik olursun zaten incesin bir gun boz rejimini ben senin o resimelrinde rejimlik tablo gormedim gel ingiliz kaidnalrini gor turk kadinalri masallah incecik vallahi geldiginde veli bey sen ben yeriz tatlilarimizi sohbetler ederiz ben tum hastaneleri doktorlari arkadas ortamina cevirmekle unluyumdur :):)

kadinlari geren uc faktor varmis bunalrdan en buyukleri hamilelik,lohusalik allah bide ben lohusayken ameliyat olucam korkun veli bey korksun benden haha..

saka saka seker gibyimdir ben surekli guler oynarim :) veli beye takilir dururum.

Son düzenleme:
Vallahi ben orada tesadüfen ercan beyin ameliyat ettigi birine rastladim sok oldum! Kizcazin burnu egri ve bir burundeligi digerinden cok daha büyüktü ve zor nefes aliyordu. Birde irfan beyin hastasinida gördüm, kadincazin burnunu upuzun yapmis ve cok cirkin yüzünede alakasiz duruyordu. Ben veli beyi öneriyorum hemde sonuna kadar kendi degimiyle bana findik gibi burun yapti arkadaslar!

Back
X