Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebruli Sultan tşk ederim canım gerçekten çok güzel olmuş yeni burnun güle güle kullan =) Ben de çarşamba günü Veli Bey ile görüşmeye gidicem hadi hayırlısı bakalım :)
Ebruli Sultan tşk ederim canım gerçekten çok güzel olmuş yeni burnun güle güle kullan =) Ben de çarşamba günü Veli Bey ile görüşmeye gidicem hadi hayırlısı bakalım :)
15 dakikada ameliyat mı olur bu nasıl bir zihniyet yaa?arkadslar ben de 10 ay once tugrul marala oldum...suan okudugum yazıları gordukce sok oldum ve ıster ıstemez korku oldu bende..cnku bnm sekıl konusunda hıcbır sorunum yok..sdce et buyumesı oldu onuda 15 dakıkalık bı operysonla aldırcam..hanı çökme fılan dıyosunuz ya..o nasıl belırgınlesıyo?bıde ne zmndan sora oldu...10.ayımdayım burun ucu dusmesı cokme gbı bısı olmadı..seklındende cok memnunum...gecen sene basladım unv teye..yenı cevrem estetık oldgumu bıle bılmıyo..cnku hıc soran olmadı..cok dogal duruyo..kalkık degıl burnum..ztn turgrul maral kalkık burun yapmıyo..ama ztn bnde oyle ıstemıstım..dogal dursun dıye..tek sıkıntım burnumdakı etler..okdr..kuzenımde oldu 3 yada 4 ay olcak sanırım onunkıde..oda suana kdr bı sorun yasamadı..aksıne nefes alabılıyo..ama yazılanları okuyunca korktum..acaba 10 dan sora da olabılırmı cokme fılan..artık oturmustur burnum dıye dusunuyorum..et amlıytımıda tugrul marala olmayı dusunuyorum..15 dakıka surcek dedı..
ebruli geçmiş olsun :) fiyat hakkında bilgi verirmisin
Hiç endişen kaygın telaşın merakın olmadan yani kısacası gönül rahatlığıyla Dr. Veli Aslan'ın pamuk ellerine burnuşunu teslim edebilirsin![]()
forumdan anlamiyorum simdi gördüm msjini saol canim sende ordami oldun?
forumdan anlamiyorum simdi gördüm msjini saol canim sende ordami oldun?
bende tuğrul marala ameliyat oldumm bende memnun değilim..sakın diyorumm..sana ..boşuna paranı kaptırma..resimlerime bakabilirsin profilimden
ok kabul ettim cnm