Boğaziçi Tıp Merkez ve Veli Bey

Melek87_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
100
1
118
İstanbul
Arkadaşlar, kardeşim yaklaşık geçen hafta estetik oldu burnundan yavuz ve veli bey ilgilendiler, bugün 10. günümüz, eğer merak ettiğiniz bişey falan varsa seve seve cevaplarız her konuyu ya da kendi burdan bütün adımları da yazabilir merak edenler için...

ben de burun estetiği düşünüyorum ama kararsızım,Boğaziçi Tıp Merkez'inin adını çok duyuyorum.Sonuçla ilgili fotoğrafınız var mı?bir de fiyat olarak ne kadara maloldu bu ameliyat?

Arkadaşlar, kardeşim yaklaşık geçen hafta estetik oldu burnundan yavuz ve veli bey ilgilendiler, bugün 10. günümüz, eğer merak ettiğiniz bişey falan varsa seve seve cevaplarız her konuyu ya da kendi burdan bütün adımları da yazabilir merak edenler için...

Merhaba melek87,
Özelden cevap yazamıyorum, yetkim yok :(
Tümsek bende masajla geçmemişti, 5 ay sonra ufak bir revizyon geçirdim. Şimdi burnumun sırtı hakkında bir sorunum yok. Çok ciddi moralim bozuluyordu ama revizyonla o tümseği aldılar.
Umarım masajlar işe yarar :)
sevgiler

Merhaba melek87,
Özelden cevap yazamıyorum, yetkim yok :(
Tümsek bende masajla geçmemişti, 5 ay sonra ufak bir revizyon geçirdim. Şimdi burnumun sırtı hakkında bir sorunum yok. Çok ciddi moralim bozuluyordu ama revizyonla o tümseği aldılar.
Umarım masajlar işe yarar :)
sevgiler

slayer revizyonu veli bey mi yaptı yine? benimde burun ucumla sorunum var :(

Lütfen verdiğim linkten devam edin

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/428663-dr-veli-aslan-hasta-yorumlari-burun-estetigi.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X