Bogaziçi tıp merkezi resimli

meri7wbha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
232
41
Yaklaşık 2 YL once Bogaziçi tıp merkezi nde amir ali nevai ye burun estetiği oldum..buyuk umutlarla gitmiştim suan okadar pişmanım ki keske gidemez olsaydım burnumu berbat hale getirdi çöküntü fazla oyuntu sekil bozukluğu hersey var bu hastaneye veya dr güvenmeyin fabrika misali calısyrlar zamnında bni bu kadar uyaran olmadı yoksa asla olmazdm hersey parayı alana kadar hastane de dr da sorumsz savcılıga verdim 20150322_141556-1.jpg

Amirali Nevai mi?:KK57:
Bende 3 sene evvel kemik aldırmıştım ona. Tabi o zaman o şehirde değildi.
Ben gayet memmun kalmıştım oysa ki.
Çok şaşırdım.

Vlla o doktordan çok şikayet var hatta başka bi kızda foto paylaştı burda bozmuş onun burnunuda eskisinden kötü yapmış.canım ben naci çeliğe oldum fiyat sorun diil dersen onu öneririm.

Yaklaşık 2 YL once Bogaziçi tıp merkezi nde amir ali nevai ye burun estetiği oldum..buyuk umutlarla gitmiştim suan okadar pişmanım ki keske gidemez olsaydım burnumu berbat hale getirdi çöküntü fazla oyuntu sekil bozukluğu hersey var bu hastaneye veya dr güvenmeyin fabrika misali calısyrlar zamnında bni bu kadar uyaran olmadı yoksa asla olmazdm hersey parayı alana kadar hastane de dr da sorumsz savcılıga verdimEki Görüntüle 1509058

Çok geçmiş olsun ben de burun estetiği araştırıyorum. boğaziçi tıp merkezi battı ve kapandı diyorlar doğrumu arkadaşım? Ben de çok duydum bayağı bir insanın canını yakmışlar anlaşılan. Oldukça yeteneksiz doktorları vardı anlaşılan. düzelttirecek misin peki?

Inşallah kapanmıştır. .
tsk bnm rrevizyonameliyatım var 24 mayısta muhammet ddilber ve eren taştan yapacak

ikisi berabermi giriyor ameliyatınıza anlayamadım nasıl ayarladınız bunu?
ben ankarada eren taştanı araştırıyordum
Ankara da oturuyorsan eren taştan ı kaçırma her ikisindede iyi revizyon da dünya literaturüne girmiş bir Dr bnde olsun istedim

Hayır anlamadım.Muhammet dilber istanbulda diye biliyorum.İkisinin ortak bi ameliyat yapacağını size eren beymi söyledi?
özel tercihle ikisi bir giriyormu..
hadi bende emre ilhanla beraber girsinler istesem...Ahh keşke:KK45::KK45::mad::mad:

Tatlım bn ist otryrm muhammet beyde ist da ayrıca eren bey de istanbulda ameliyat yapıyor valla bn olucam 24 mayısta gerisi Allaha kalmış
seninistrdgn imkansz

Tatlım bn ist otryrm muhammet beyde ist da ayrıca eren bey de istanbulda ameliyat yapıyor valla bn olucam 24 mayısta gerisi Allaha kalmış
seninistrdgn imkansz
eren beyin girmesini isteyen kim onu merak ettim?Muhammet beymi yoksa sizmi tercih ettiniz böyle bişeyi

Veli aslan da bogazici tip da oneren var mi? Memnun kalanlar?

Sakın veli aslan a gitme 3 arkadasın burnunu Mahfetti hatta birinin burnununüstünden ameliyat yapmş kız aağlıyor resmen izi duruyor hatta Bogaziçinden uzak durun bnde şans deyip gittim cok pişmanım Suana kadar 7 kişiyz o hastane magduru

Tatlım biraz fazla ver yoksa daha fazlasını veriyorsun revizyon da hatta ist isen muhammet dilber e git cok pişmanım gitmedigim için Ah ah şimdi kendisi ne revzyn olucam

X