Boğaziçi Tıp Merkezinde Ameliyat Olanlar (Resimli)

cetinella

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
7
6
Merhaba arkadaşlar.
Bu başlık altında boğaziçi tıp merkezinde hangi doktora burnunuzu yaptırdığınızı ve memnuniyetinizi de memnuniyetsizliğinizi de burnunuzun fotoğrafını paylaşarak yapabilirsiniz.
Bu hastanede 2 defa A'mirali Nevaii'ye ameliyat oldum ikiside ayıplı burun oldu, paylaşacağım fotoğraflarda hatayı göreceksiniz anlatmaya luzum görmüyorum. Burnumun sol tarafı ezik ve sola eğilmiş durumda nefes almakta güçlük çekiyorum ve psikolojim çok bozuk :KK43: Diğer hastalarda fiyatı uygun evime yakın gibi sebeplerden bu hastanede ameliyat olmaktan muhakkak kaçınsınlar. Eğer ki sizde mağdur iseniz,

• Sağlık bakanlığını arayıp 184 hattını 1'i tuşlayarak hastaneyi ve doktorunuzu şikayet edip hastaneyle ilgili soruşturma başlatılmasına adım atmış olursunız.
  • Hastaneye gittiğimde faturamı vermediler fatura vermedikleri içinde sağlık bakanlığı şikayetimi işleme aldı ve aradı maliyeyede şikayetinizi bildirin dediler.
  • Sağlık bakanlığı şikayet 184
  • ALO MALİYE 444 01 89

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 1.136
  • image.jpg
    image.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 1.397
  • image.jpg
    image.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 1.445
  • image.jpg
    image.jpg
    134,5 KB · Görüntüleme: 1.263
Son düzenleme:
Bn de amir ali nevai ye oldum kesinlikle boğaziçi tip merkezi ve Dr tavsiye etmiyorum CYMERA_20150312_121041-1.jpg

Canim ben foto ekleyemiyorum ama fotomu sana yollamistim sen benim yerime eklersen buraya sevinirim

M mozzy adlı kullanıcıya münevver hanıma aittir fotoğraf kendisi hastanede başında geçenleri anlatsın kaç kez operasyon geçirdiniz?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 1.238
  • image.jpg
    image.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 980
Ben yasadigim rezilligi soyle ozetliyeyim

Dr veli aslana ameliyat oldum gecen sene ocak ayinda acilan kesi yerinde iz kaldi ve revizyon olman gerekli dendi mecburiyetten eylul ayinda tekrar revizyon oldum ikinci ameliyat yara izini genisletmekten baska bir ise yaramadi .olusan yara izine lazer vs yaptiramiyorum cunku gorustugum tum doktorlar burnumun tamamen dagilacagini soyluyorlar psikolojimi tahmin edemezsiniz burnumun ortasinda kocaman bir yara iziyle dolasiyorum kasap beni ameliyat etseydi daha duzgun sonuc alirdim kesin

Yeni ameluyat olacak arkadaslar iyi dusunsun sadece evime yakin diye tercih ettim bende cok pismanim

M mozzy adlı kullanıcıya münevver hanıma aittir fotoğraf kendisi hastanede başında geçenleri anlatsın kaç kez operasyon geçirdiniz?
Evet canim burnumun durumu bu yamukluklar nefes problemleri vs gibi seylerden bahsetmiyorum bile bu iz oyle psikolojimi bozdu ki disari cikmak istemiyorum ,fondoten vs bile kapatmiyor hakkimi mahkeme yoluyla arayacagim baska kimse magdur olmasin diye foto paylasmaliyiz baska magdurlarda illaki vardir yalniz olmadiklarini bilip burda paylassinlar

2 yıl önce boğaziçi tıp merkezinde amir ali nevai ye burun ameliyatı oldum burnumu eskisinden daha kötü hale getirdi ..çektiğim ağrıları bir ben bilirim.suan revizyon olmak zorundayım..kesinlikle karalama vs diye algılanması n aklınız varsa araştırın . örnek olsun ucuz diye gitmeyin sonu hiç iyi olmuyor..hastaneyi tavsiye etmiyorum çok acılar çektim psikolojim bozudu

Arkadaşlar ben dava etmeye hazırlanıyorum başka hastaneden de ayıplı burun raporunu aldım sağlık bakanlığına ilettim hastane hakkında gerekli işlemler başlatıldı hem maliye tarafından hem sağlık bakanlığı zaten şikayet çokmuş yakında bizi mağdur edenler cezasını çekecekler bize bu psikolojiyi yaşatan fotoğraf çektirmeye küstüren herkese yazıklar olsun duyarlı olun mağdur kalmayın!!

Bn
Arkadaşlar ben dava etmeye hazırlanıyorum başka hastaneden de ayıplı burun raporunu aldım sağlık bakanlığına ilettim hastane hakkında gerekli işlemler başlatıldı hem maliye tarafından hem sağlık bakanlığı zaten şikayet çokmuş yakında bizi mağdur edenler cezasını çekecekler bize bu psikolojiyi yaşatan fotoğraf çektirmeye küstüren herkese yazıklar olsun duyarlı olun mağdur kalmayın!!

Canim bn de raporu aldım ..

Ben rapor henuz almadim ama gittigim tum doktorlar doktor hatasi dedi alabilirim yani bogazici tip merkezinde ameliyat olmayi dusunen herkes ameliyattan sonra karsilastigi tum problemlerde yalniz kalacaklarini bilip gitmeliler ilk hasta kabulde cok ilgili olan gunay hanim sonraki problemlerde bizi baglamaza getiriyor muhatap bulamiyorsunuz

Doktor secerken guvenilir olan bir kurum tercih etmek lazimmis insan basina gelmeden anlamiyor malesef

peki nasıl alacagız ayıplı burun raporunu bnmde her gittiğim doktr basarızsız olmamış dio 4 yılı geçti sırtı oyuk ve ucu çok düşük..resimleri paylaşacagım daha sonra pc sürücü takınca..banada fatura vermemişlerdi ben sonradan zorla almıştım..özel sigortamdan fazla para bnden de ayrı para almışlardı benden 1800 tl sigortamdan 2900 tl çekmilerdi bende fatura istedeim 500 tl verdiler ama daha cok iade etmeleri gerekti.ayıplı burun raporunu nasıl alıoruz devlettenmi özelden de olırmu

Evet muhammet beye revizyon için dün aldım Rabbim mahçup etmesin artık Mutlu olucam. .Dr çok güveniyorum

Burnumda genel itibari ile cokuk enkaz durum da içeride hiçbbirşey birakmamis
derim incelmis daha neler neler

Ya ben şeklinde değilim burnum sola yamuk ama inanın nefes alamıyorum bir yıl oldu nasıl yaptım bu hatayı nasıl nasıl nasıl çok kızıyorum kendime

Valla bende prof dr cengiz acikele olmayi dusunuyorum ama once mahkeme yoluyla hakkimi alip tabiki

Boyle kolay olmamali insan sagligiyla oynamak

Bana TE="nalpak, post: 39952806, member: 267334"]Güncel öztürk e revizyon olmak istiyorum bende[/QUOTE]
Bana göre güncel bey ilk ameliyatlarda iyi revizyon da fa x la olumlu bakmıyor

X