Fiyattan dolayı seçimimi Boğaziçi Tıp Merkezinden yana yaptım ancak doktor seçimi konusunda kararsızım. Bildiğiniz gibi üç seçenek var siz hangisini önerirsiniz kızlar. Op.Dr.İsmail Bayram, Op.Dr. Amirali Nevai ve Op.Dr.Veli Aslan. He bide Boğaziçi Tıp Merkezinde ameliyat olanların yorumları neler önerir misiniz ve veya eleştirileriniz neler?
Fiyattan dolayı seçimimi Boğaziçi Tıp Merkezinden yana yaptım ancak doktor seçimi konusunda kararsızım. Bildiğiniz gibi üç seçenek var siz hangisini önerirsiniz kızlar. Op.Dr.İsmail Bayram, Op.Dr. Amirali Nevai ve Op.Dr.Veli Aslan. He bide Boğaziçi Tıp Merkezinde ameliyat olanların yorumları neler önerir misiniz ve veya eleştirileriniz neler?
ben orda oldum canım 4 ay 8 gün geçti aradan burnum önden bakılınca yamuk duruyor sol taraf çökük gibi ,burun kanatlarım çok geniş ve en kötüsü
gülüşüm bozuldu üst dudadığım sanki aşağı düştü bi tuhaf oluyorum gülerken inş düzelir yoksa revizyon şart
kime oldun canım orda hangi doktora?ben orda oldum canım 4 ay 8 gün geçti aradan burnum önden bakılınca yamuk duruyor sol taraf çökük gibi ,burun kanatlarım çok geniş ve en kötüsü
gülüşüm bozuldu üst dudadığım sanki aşağı düştü bi tuhaf oluyorum gülerken inş düzelir yoksa revizyon şart
Eki Görüntüle 1013643
bulundugunuz sehırde ucuz olanı degıl da cok ıyı yapan bı doktor ve doktorlarla gorusun
daha once yaptıgı oncesı sonrası fotoları gormek ıstedıgınızı belırtın
bahsettıgınız tıp merkezının reklamlarını kucuk kanallarda goruyorum ama olanlar hıc olmamıs gibi hatta fıyat vs uygun bence bıraz arastırın derım
bu burun amelyat oncesı sonrası
kime oldun canım orda hangi doktora?
ben orda oldum canım 4 ay 8 gün geçti aradan burnum önden bakılınca yamuk duruyor sol taraf çökük gibi ,burun kanatlarım çok geniş ve en kötüsü
cnm nerde yaptırdın kemer bıraz bırakmış sankı
bnde aynen kararsızım yapan varsa yorum yapın lutefen
çok yardımcı oldunuz arkadaşlar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?