Boğaziçi Tıp Merkezinde Hangi Hekimi Önerirsiniz

nida1995

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
28
0
6
35
İstanbul
Fiyattan dolayı seçimimi Boğaziçi Tıp Merkezinden yana yaptım ancak doktor seçimi konusunda kararsızım. Bildiğiniz gibi üç seçenek var siz hangisini önerirsiniz kızlar. Op.Dr.İsmail Bayram, Op.Dr. Amirali Nevai ve Op.Dr.Veli Aslan. He bide Boğaziçi Tıp Merkezinde ameliyat olanların yorumları neler önerir misiniz ve veya eleştirileriniz neler?

bahsettıgınız tıp merkezının reklamlarını kucuk kanallarda goruyorum ama olanlar hıc olmamıs gibi hatta fıyat vs uygun bence bıraz arastırın derım

bu burun amelyat oncesı sonrası

bulundugunuz sehırde ucuz olanı degıl da cok ıyı yapan bı doktor ve doktorlarla gorusun
daha once yaptıgı oncesı sonrası fotoları gormek ıstedıgınızı belırtın

ben orda oldum canım 4 ay 8 gün geçti aradan burnum önden bakılınca yamuk duruyor sol taraf çökük gibi ,burun kanatlarım çok geniş ve en kötüsü
gülüşüm bozuldu üst dudadığım sanki aşağı düştü bi tuhaf oluyorum gülerken inş düzelir yoksa revizyon şart

cok gecmıs olsun bende bu fotodakıler gbı kısıler hep olanlar burun amelıyatı oncesı sonrası bu fotodakı gbı

olmasan daha ıyı o derece

kime oldun canım orda hangi doktora?

memnunmusun peki cnmmmmmm önerıyormsunnnnnn

bende tasarım istedim nerdeyse aynı

tasarımı bile beceremeyen gerçeğini nasıl becerecek

bu arada hakan altunada attım oda mıchaele benzetmiş iğrençti ben vazgeçiyorum galiba bu stresle,korkuyla yaşayamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…