canım resmini görmem mümkünmü bende araştırma içindeyim ismail bayram ablamın burnunu resmen yamultttu amirali nevai yi merak ediyorum başalımı diye bu arada ekledm seni
bende ismal beye olucaktm ayın sonunda tasarımımı flan yapmıstı.. şimdi aklım karıstı neden böyle bişey olduki
canm burun ameliyatı biraz şans işi kuzenimde ismail beyde oldu onunki güzel oldu ama ablamınki dediğim gibi kemerinde yamukluk oldu tekrardan olmayı düşünüyor şimdi aklın karışmasın dediğim gibi şans işi birazda
kuzenının burnunu görme imkanım varmı? tasarladıgı gibimi yapıyor gercekten bana tasarladıgı burun hosuma gitti ama ya olmazsa diye teredduteyım
canım ismail bey sivri burun yapıyor ve simetride problem oluyor kuzenimde burun delikleri aynı deil ama yinede sen bilirsin amiral beylede görüş istersen o başarılıymış
Hadi yaBoğaziçi tıp merkezi amir ali nevai vakasiyim kesinlikle ucuz diye gitmeyin benim burnumu eskisinden daha kötü yaptı 2 yıl oldu revizyon olucam.ayrica veli aslan da arkadaşımın burnunu aynı duruma getr di
alçı ve bantların ne zman çıktı ameliyattan sonra ?Bende Amirali nevai derim :) 7 Ocak'ta ameliyat oldum ve çok memnunum fotoğraflarım mevcut bakabilirsin
15 günde çıktı sanırım .alçı ve bantların ne zman çıktı ameliyattan sonra ?
ARKADAŞLAR BENDE KASIM AYINDA AMERALİ NEVAİ YE AMELİYAT OLDUM BURNUM ŞUAN RESİMDEKİ GİBİ ASLINDA AMELİYAT OLMADAN ÖNCEKİ HALİ DE BÖYLEYDİ . SUAN KIKIRDAK MI KEMİK Mİ BİLMİYORUM AZ DA OLSA BİRŞEY BIRAKTI VE BURUN DELİKLERİMİ ÇOK KÜÇÜLT DEDİM KENDİ BİLDİĞİNİ OKUDU . ARKADAŞLARIM AMELİYAT OLUP OLMADIĞIN BELLİ DEĞİL BURNUN AYNI DİYORLAR VE BU YÜZDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM . REVİZYON OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM BENDEN SONRA OLAN ARKADAŞLARIMIN BURUNLARI OLAĞANÜSTÜ BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ DOKTOR VAR MI BENİM İSTEDİĞİM BURUNU YAPACAK BİRİSİ .
BİLMİYORUM YA BİR ARKADAŞIM BOĞAZİÇİNDE BAŞKA DOKTORA OLDU REVİZYON DOKTOR YAŞLI AMA ADINI HATIRLAMIYORUM O DA MEMNUN ŞUAN DİGER ARKADAŞIM DA İSMAİL BAYRAMA OLDU AMELİYAT 1AY ÖNCE ŞUAN BURNU MUHTEŞEM . BEN KİME OLACAĞIM BOĞAZİÇİNDE DOKTOR KALMADI AMİRALİDEN BAŞKACanim senin burnunda benimkisi gibi bende amirali ameliyat oldum benim birde kanatlar cokuk emre ilhandan randevu aldım henüz görüşmedim takıp edip araştırıyorum doktoru hastaları çok memnun bir araştır istersen emre beyi
ARKADAŞLAR BENDE KASIM AYINDA AMERALİ NEVAİ YE AMELİYAT OLDUM BURNUM ŞUAN RESİMDEKİ GİBİ ASLINDA AMELİYAT OLMADAN ÖNCEKİ HALİ DE BÖYLEYDİ . SUAN KIKIRDAK MI KEMİK Mİ BİLMİYORUM AZ DA OLSA BİRŞEY BIRAKTI VE BURUN DELİKLERİMİ ÇOK KÜÇÜLT DEDİM KENDİ BİLDİĞİNİ OKUDU . ARKADAŞLARIM AMELİYAT OLUP OLMADIĞIN BELLİ DEĞİL BURNUN AYNI DİYORLAR VE BU YÜZDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM . REVİZYON OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM BENDEN SONRA OLAN ARKADAŞLARIMIN BURUNLARI OLAĞANÜSTÜ BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ DOKTOR VAR MI BENİM İSTEDİĞİM BURUNU YAPACAK BİRİSİ .
Fiyatı ne kadar acaba ben artık para ödeyemeyel kıvama geldim ucretsiz olmam gerek ailem kızdı zaten arastirmazsan boyle olur diye hayatta vermezler bak bu benim simdiki burnum gerci degisiklik yokCanım merhaba
Bende amirali bey ile Görüşmeye gitmiştim fakat burada Boğaziçi ile ilgili çok sık kötü yorumlar okuyunca aklım bayagı bir karışmıştı ve daha sonra kuzenimin arkadası vardı onun burnu estetikmiş hatta kuzenim inanamıstı ki okadar dogal duruyordu ilk ve son hali gercekten evrim diyebilirim neyse çocuga sormasını istedim Bakırköy'de yasar hast Orhan sanisoglu adam muhtesem dogal burunlar yapıyormuş bi kaç hastası ile de konuşma fırsatım oldu ve gercekten cok begendim fiyatta oldukça iyi. Istersen bi görüş derim.ben nisan Ayında olcaktım ama kusmet olmadıartık kısmet olursa bende Ekim gibi olcam cunku artık yaz geldi çok zorluk çekerim o yuzden cesaret edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?