Kıyas yapmıyorum İnsan ailesini seçemiyor elbette ama gördüğünden fazlasını da veremiyor hayattaHicbirimizin aile hayati mukemmel gecmedi bu ulkede.
Ama babam gibi birini istemem derken eger zorla, hic tanimadan evlendirilmediyseniz babaniz gibi biriyle evlenmek sizin tercihiniz olmus.
Evet elbette gecmis yasantilarimiz bizi etkiliyor ama artik bir yetiskin oldugumuza gore hayatimizin dumeninde biz variz demektir, biz sorumlulugu gecmise yikmadan artik hayatimizin rotasini cizebilmeliyiz demektir.
Su an hayatinizdan esinizden, iliskinizden memnun degilseniz bunun kiyasini lutfen bu derece vahset iceren bir haber uzerinden yapmayin.
Kendiniz icin yapmayin.
Ya duzeltin bu iliskiyi ya da ayrilin ama baba boslugu dolmuyor diye kendinizi birtakim sacmaliklara mahkum etmeyin.
Çok duygusuz geldi bana belki de acısından öyle konuşuyordur bilemiyorumBabasının bi magazin programına verdiği röportaj benim ilgimi çekti. "Insan öldürülür ama böyle mi öldürülür" diyordu.
Bana da duygusuz geldi. Evladının naaşını teşhis edemeyecek halde görüp sesinde en ufak titreme olmadan bu cümleleri kurmak çok çok tuhafÇok duygusuz geldi bana belki de acısından öyle konuşuyordur bilemiyorum
Acısına vermek istiyorum baba figürünün önemi mi görüyoruz toplumun yarısı böyle babalarla dolu maalesefBana da duygusuz geldi. Evladının naaşını teşhis edemeyecek halde görüp sesinde en ufak titreme olmadan bu cümleleri kurmak çok çok tuhaf
Bence yanlış anlamıssiniz benim kuzenimde. Öldürüldü bir evde üstüne beton döküldü. Buna benzer bir şekilde ve. Teyzemede der öldürdun madem at bir kenara ustune çimento dökmek ne yani vahşice öldürmek başka yoksa öldür demek değil anlamıssiniz olayiBabasının bi magazin programına verdiği röportaj benim ilgimi çekti. "Insan öldürülür ama böyle mi öldürülür" diyordu.
Yok gerçekten aynen bu cümleyi kurdu. Hatta 3 kere izledim tekrar tekrar. Bugün de kızın attığı tweet i görünce iyice tuhaf oldumBence yanlış anlamıssiniz benim kuzenimde. Öldürüldü bir evde üstüne beton döküldü. Buna benzer bir şekilde ve. Teyzemede der öldürdun madem at bir kenara ustune çimento dökmek ne yani vahşice öldürmek başka yoksa öldür demek değil anlamıssiniz olayi
Çok üzüldüm. Katili bulundu mu, sebebi neymiş?Bence yanlış anlamıssiniz benim kuzenimde. Öldürüldü bir evde üstüne beton döküldü. Buna benzer bir şekilde ve. Teyzemede der öldürdun madem at bir kenara ustune çimento dökmek ne yani vahşice öldürmek başka yoksa öldür demek değil anlamıssiniz olayi
Ne şanslısınız çok isterdim babamla arkadaş gibi olmayı her sıkıntımı paylaşmayı babam diye omzuna yaslanmayıÇok üzüldüm. Katili bulundu mu, sebebi neymiş?
Başınız sağ olsun.
Konu için de ne denir ki... Gerçekten baba figürü bir çocugun iç huzuru için öyle önemli ki... Benim dunya iyisi , sevgisini hissettiren bir babam var. Çevremde hep olan hakaret işittiği adama yaranmaya çalışan, kiskanilinca-kisitlaninca ilgiden olduğunu düşünüp mutlu olan insanlardan değilim . Kırıcı insanlara noktayı koyabiliyorum-ben buna bağlıyorum...
Bende de mesela anne problemleri var,o da başka şekilde gösteriyor kendini:)
Ne denir ki , insan ailesini secemiyor. Ama en azından nasıl bir anne olacağınız sizin elinizde.
Ben de şiddet görmedim ama şefkat de görmedim. Amcam var acaba bana babamın göstermediği ilgiyi gösterir mi acaba diyorum.Bu arada benim babamda arkadaş gibi değildi, hep korkardık ondan. Bir keresinde, bir kere bile başımızı oksamadin diyen abime cikisip, essek kadar herifsin utanmıyor musun başımızı oksamadin demeye deyip dalga geçmişti. Abime çok üzülmüştüm. Biz de baba sevgisi yerine şiddetiyle büyüdük ne yazik ki.
Evet bulundu komsusuydu. Düşün uc gün boyunca arandı ve o kişide aramaya katıldı bunu yapan insan olamaz zaten ama dediğim gibi herkes birgün ölecek ama bu şekilde ölüm çok zor çok yani. Babasının ne demek.istedigini ben anlyrm. Ellerine bir poşet verilmiş bu pınar diye dusuneblyrmsn :/ o yüzden madem oldurdun be adam ne diye yaktın ne diye beton doktn demek istemişÇok üzüldüm. Katili bulundu mu, sebebi neymiş?
Başınız sağ olsun.
Konu için de ne denir ki... Gerçekten baba figürü bir çocugun iç huzuru için öyle önemli ki... Benim dunya iyisi , sevgisini hissettiren bir babam var. Çevremde hep olan hakaret işittiği adama yaranmaya çalışan, kiskanilinca-kisitlaninca ilgiden olduğunu düşünüp mutlu olan insanlardan değilim . Kırıcı insanlara noktayı koyabiliyorum-ben buna bağlıyorum...
Bende de mesela anne problemleri var,o da başka şekilde gösteriyor kendini:)
Ne denir ki , insan ailesini secemiyor. Ama en azından nasıl bir anne olacağınız sizin elinizde.
Evet o cümle bendede sok etkisi yapti insan öldurulur ne demek yaBabasının bi magazin programına verdiği röportaj benim ilgimi çekti. "Insan öldürülür ama böyle mi öldürülür" diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?