Boğazım düğümlendi..Pınar:(

Nazille0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2019
228
91
98
38
Pınar 'Baba şefkati eksikligini hep baskalarinda aradim, hicbir zaman da bulamadim kimsede' demis! Böyle hissederek arayışta olmayı o kadar iyi anlıyorum ki babasının videosunu izleyince bir kez daha dedim ki ‘ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar’ hayatımda baba sevgisini hiç tatmayanlardanım insan babasıyla iki çift sohbet edemez mi ben edemedim 32 yıllık hayatım da konuşmaya kalksam ağzıma tıkar başlardı bağırmaya bana ve kardeşlerime karşı hiç normal bir konuşması olmadı hep bağırarak.... maaşımı almaya gelince çok iyi davranır bir tek kızım kelimesini o zaman duyardım ağzından.İnsan babasından korkar mı ben hala korkuyorum hala duam Allahım beni babamla sınama kaldıramıyorum çünkü beni eleştirmesine bağırmasına tahammülüm yok .Benden uzak olsun diyorum sonrada üzülüyorum en kötü baba bile babasız olmaktan iyi midir diye düşünüyorum. insan sevgilisini eşini Boşluğu doldursun hem babam olsun hem eşim diye seçiyor ama seçimleri iyi olacak yerde hep babası gibi çıkıyor babam sevmemiş değer vermemiş elin adamı neden sevsin ki diyorum hayatım boyunca bir çok yanlış insanla yanlış şeyler yaşadım hep sevilmeyi arzu ettim ama karşı taraf bendeki bu boşluğu görüp yarı yolda bıraktı. sonuç olarak koca diye evlendiğim şahısla neler yaşadığım malum Babamdan hiç bir farkı yok.

Arkadaşlarımın babalarına hayranlık duyardım hep ve şaşırırdım aa nasıl babasıyla bunları konuşabiliyor derdim ben iki kelimeyi bir araya getiremediğimden garip gelirdi şimdi düşünüyorum da garip olan benim babammış sevmemiş bizi çok mu zor ya evladını sevmek babalık etmek çok mu zor

Hicbirimizin aile hayati mukemmel gecmedi bu ulkede.
Ama babam gibi birini istemem derken eger zorla, hic tanimadan evlendirilmediyseniz babaniz gibi biriyle evlenmek sizin tercihiniz olmus.

Evet elbette gecmis yasantilarimiz bizi etkiliyor ama artik bir yetiskin oldugumuza gore hayatimizin dumeninde biz variz demektir, biz sorumlulugu gecmise yikmadan artik hayatimizin rotasini cizebilmeliyiz demektir.

Su an hayatinizdan esinizden, iliskinizden memnun degilseniz bunun kiyasini lutfen bu derece vahset iceren bir haber uzerinden yapmayin.
Kendiniz icin yapmayin.
Ya duzeltin bu iliskiyi ya da ayrilin ama baba boslugu dolmuyor diye kendinizi birtakim sacmaliklara mahkum etmeyin.

Kıyas yapmıyorum İnsan ailesini seçemiyor elbette ama gördüğünden fazlasını da veremiyor hayatta

Babasının bi magazin programına verdiği röportaj benim ilgimi çekti. "Insan öldürülür ama böyle mi öldürülür" diyordu.
Bence yanlış anlamıssiniz benim kuzenimde. Öldürüldü bir evde üstüne beton döküldü. Buna benzer bir şekilde ve. Teyzemede der öldürdun madem at bir kenara ustune çimento dökmek ne yani vahşice öldürmek başka yoksa öldür demek değil anlamıssiniz olayi

Yok gerçekten aynen bu cümleyi kurdu. Hatta 3 kere izledim tekrar tekrar. Bugün de kızın attığı tweet i görünce iyice tuhaf oldum

Çok üzüldüm. Katili bulundu mu, sebebi neymiş?
Başınız sağ olsun.
Konu için de ne denir ki... Gerçekten baba figürü bir çocugun iç huzuru için öyle önemli ki... Benim dunya iyisi , sevgisini hissettiren bir babam var. Çevremde hep olan hakaret işittiği adama yaranmaya çalışan, kiskanilinca-kisitlaninca ilgiden olduğunu düşünüp mutlu olan insanlardan değilim . Kırıcı insanlara noktayı koyabiliyorum-ben buna bağlıyorum...
Bende de mesela anne problemleri var,o da başka şekilde gösteriyor kendini:)
Ne denir ki , insan ailesini secemiyor. Ama en azından nasıl bir anne olacağınız sizin elinizde.

Ne şanslısınız çok isterdim babamla arkadaş gibi olmayı her sıkıntımı paylaşmayı babam diye omzuna yaslanmayı anne ve babasından sevgi gören çocuklar hayatta 10-0 önde net!

Babası da abisi de, gayet akılları başında ve soğuk kanlilardi. Düşünüyorum, babam öldüğünde, annem öldüğünde kendimde değildim, ki ecelleriyle, hastalıktan vefat ettiler ve ben bir evladım. Bu insanların çocukları en adi sekilde öldürülmüş ama verin gömelim, misafirler yola cikti diyorlar, bilemiyorum, anlayamıyorum...

Bu arada benim babamda arkadaş gibi değildi, hep korkardık ondan. Bir keresinde, bir kere bile başımızı oksamadin diyen abime cikisip, essek kadar herifsin utanmıyor musun başımızı oksamadin demeye deyip dalga geçmişti. Abime çok üzülmüştüm. Biz de baba sevgisi yerine şiddetiyle büyüdük ne yazik ki.

Yaşanılan durumun yarısını yaşadım diyebilirim. Maaşımı falan almak dışında biz de ailecek bi yere gittiklerimiz sınırlıdır. Genelde muahhbetlermizi yanlış anlar ve bize bağırırdı. Çok fazla uzun uzadıya muhabbetlerimiz olmuyor. Yine de sağolsun ve başımızda olsun diyoruz. Benden büyük kişilerle ettiğim muhabbetlerde hep babammışcasına muhabbeti arıyorum. Çünkü doğru dürüst konuşmayan bir babam var.

Ben de şiddet görmedim ama şefkat de görmedim. Amcam var acaba bana babamın göstermediği ilgiyi gösterir mi acaba diyorum.

Evet bulundu komsusuydu. Düşün uc gün boyunca arandı ve o kişide aramaya katıldı bunu yapan insan olamaz zaten ama dediğim gibi herkes birgün ölecek ama bu şekilde ölüm çok zor çok yani. Babasının ne demek.istedigini ben anlyrm. Ellerine bir poşet verilmiş bu pınar diye dusuneblyrmsn :/ o yüzden madem oldurdun be adam ne diye yaktın ne diye beton doktn demek istemiş

Hangimizin Boğaz’ı düğümlenmedi ki

Özgecan
Münevver
Şule
Pınar
Emin’e ve daha adını hatırkamadığımız niceleri.
Tek suçumuz kadın olmak mı (

Allah belasını versin bu düzenin.

Sanırım insan ne kadar sevilirse sevilsin hayatında aile sevgisini (anne baba kardeş ) yatmadıysa bütün sevgiler yarim kalıyor ve insan oğlu hep bi sevgi aracısı icinde oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…