• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğazıma ve cebime engel olamıyorum.

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.496
31
158
Merhabalar..Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Gün içinde yeme içmeye ne kadar para harcıyorsunuz ? Ya da harcıyor musunuz ? Ben şehir içinde işlek bir yerde bürodayım. Karşı dükkanım hem yemek yapıyor hem çiğköfte hem mısır,midye dondurma börek tost vs. akla ne gelirse yapıyor ve ben o kadar çok para harcıyorum ki anlatamam. Durup durup birşey alıyorum. Engel olamıyorum. Ağzım boş durmuyor. günde 25-30 lira gibi yiyorum karşıdan sadece. :50: Evde ayrı yemek pişiyor. Kendime nasıl engel olablirim sizce. Böyle devam edersem maddi anlamda zorlanırız. Şuan gidip yine birşey alıcaktım kendime zor engel oldum. Kilo almıyor musun diye de sorabilirsiniz. Hiç almıyorum alsam belki korkup yemem ama öyle de değil. Ne yapsam bilemedim :44: Fikirlerinize ciddi manada ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Yiyip yiyip kilo almasam ben sürekli yerdim herhalde.

Ama maddi anlamda zora sokacaksa sizi buna yine siz engel olabilirsiniz.

fast food beslenmek saglık acısından cok zararlıdır nur bunu dusun.bıkac sene sonra yaglarının,selulıtlerının olmasını ıstemezsın bence

fast food beslenmek saglık acısından cok zararlıdır nur bunu dusun.bıkac sene sonra yaglarının,selulıtlerının olmasını ıstemezsın bence

Yiyip yiyip kilo almasam ben sürekli yerdim herhalde.

Ama maddi anlamda zora sokacaksa sizi buna yine siz engel olabilirsiniz.

Olmam lazım ama olamıyorum yemek içmek istiyorum hep. birde görüyorum ya. aa şu da varmış yiyeyim. aa bu da sıcak bunu da yiyeyim vs vs.karşı dükkanı ben zengin ediyorum.

bıkac sene sonra olusabılecek selulıt ve yaglarını dusun.fast food kotu bır beslenme tarzıdır.onları canın ıstedıkce al elıne bı meyve,salatalık,havuc...

Nasıl yiiyebiliyorsun elinle hazırlamadığınşreyleri.
Tiksiniyorum dışarda yemek yerken.
Aklıma başka başka şeyler geliyor.
Sen de böyle düşün canım.
Ne malum hijyene dikkat ettiklri

Merhabalar..Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Gün içinde yeme içmeye ne kadar para harcıyorsunuz ? Ya da harcıyor musunuz ? Ben şehir içinde işlek bir yerde bürodayım. Karşı dükkanım hem yemek yapıyor hem çiğköfte hem mısır,midye dondurma börek tost vs. akla ne gelirse yapıyor ve ben o kadar çok para harcıyorum ki anlatamam. Durup durup birşey alıyorum. Engel olamıyorum. Ağzım boş durmuyor. günde 25-30 lira gibi yiyorum karşıdan sadece. :50: Evde ayrı yemek pişiyor. Kendime nasıl engel olablirim sizce. Böyle devam edersem maddi anlamda zorlanırız. Şuan gidip yine birşey alıcaktım kendime zor engel oldum. Kilo almıyor musun diye de sorabilirsiniz. Hiç almıyorum alsam belki korkup yemem ama öyle de değil. Ne yapsam bilemedim :44: Fikirlerinize ciddi manada ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

strese mi girdin ne oldu

Fast food yemiyorum ki. Normal sulu yemek yapıyorlar. 2 bayan çalışıyor tanıyorum zaten kendilerini. Sabah önce börek yada tost yiyorum öğlen sulu yemek işte pilavı çorbası salatası fln. sonra dondurma sonra mısır sonra çiğköfte sonra midye. Ayı mıyım acaba ben

Nasıl yiiyebiliyorsun elinle hazırlamadığınşreyleri.
Tiksiniyorum dışarda yemek yerken.
Aklıma başka başka şeyler geliyor.
Sen de böyle düşün canım.
Ne malum hijyene dikkat ettiklri

Orası öyle de işte yiyorum napayımmm :43:

canım evden yanına atıştırmalık birşey alabilirsin meyve fındık badem tarzı birşeyler

hem maddi açıdan iyi hemde sağlıklı tabi abartmamak gerek

hem tok olduğun için canında çekmez

bence yanına diyet biskuvi vs al arada onlarla atıştır hem yağ almazsın hemde hesaplı olur .

Ben de dışarda yemek yemekten tiksinsem keşke hiçbişeyden tiksinmiyorum ne biçim mide varsa:21:

Sık acıkıyor ama az yiyorsun diye tahmin ediyorum.
Çok yiyor olsaydın şu an kilodan şikayet ediyor olurdun :)

Sık sık açlık hissediyorsan,yanında sürekli grissini,kepekli bisküvi gibi şeyler bulundurabilirsin.
Çayın yanında atıştırabileceğin birşeyler yani...
Bir de daha çok su içmeyi deneyebilirsin.

canım evden yanına atıştırmalık birşey alabilirsin meyve fındık badem tarzı birşeyler

hem maddi açıdan iyi hemde sağlıklı tabi abartmamak gerek

hem tok olduğun için canında çekmez

Kendimi hiç bir zaman tok hissetmiyorum ki. :18:

yoo streste değilim yemeyi seviyorum.. bide doyma hissimi kaybettiğime inandım iyice bugün. Şuan yazarken bile birşeyler yiyorum. Ağlıcam galiba :43:

hamileliğinde düşünemiyyorum seni :d

ama arastırmalara söre stres sıkıntı ınsanlarda yeme isteği uyandırıyormus bilinç altında bile birşeyler kursan o bile iştahını açıyormus yani senın bilmediğin bilinç altındada birşeyler olabılr

Sık acıkıyor ama az yiyorsun diye tahmin ediyorum.
Çok yiyor olsaydın şu an kilodan şikayet ediyor olurdun :)

Sık sık açlık hissediyorsan,yanında sürekli grissini,kepekli bisküvi gibi şeyler bulundurabilirsin.
Çayın yanında atıştırabileceğin birşeyler yani...
Bir de daha çok su içmeyi deneyebilirsin.

aslında çok yiyorum. kendi kendime akşam 5 çayım var onları o zaman yiyorum zaten. Ama dediğiniz gibi aşırı su içiyorum. Petlerde su var bizim büroda farkında olmadan 4 5 şişe içiyorum iş saatlerinde. Bu yüzden kilo almıyo olabilirim.

Back
X