- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi rrrapunzelll
Haşlanmış patates ye canım bende ișe yaradı. Geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekmek ye canim gecerIki parça balık yiyerek boğazıma kılçık batırmayı başardımacı yok ama boğazımdabisey takılmış hissi var ekmek.bal.salatalik vs. Yedim ama geçmiyor ne ıyi gelir.bilen varmı? Bakıyorum ışıkla görünmüyorda çıkarması zor oluyormu doktorun yaşayan oldumu (lütfen taşınmasın konum rahatsızım
![]()
Ekmek içini çok çiğnemeden yutunIki parça balık yiyerek boğazıma kılçık batırmayı başardımacı yok ama boğazımdabisey takılmış hissi var ekmek.bal.salatalik vs. Yedim ama geçmiyor ne ıyi gelir.bilen varmı? Bakıyorum ışıkla görünmüyorda çıkarması zor oluyormu doktorun yaşayan oldumu (lütfen taşınmasın konum rahatsızım
![]()
Büyük kılçıklı balık yiyin çipura gibiÇocukluk travmam bu ya
Küçükken takılmıştı böyle boğazıma,o zamandan beridir balığa o kadar uzak o kadar uzagim ki.
Hastaneye giderseniz hallederler hemen.
ya sırf vitamini icin ufak ufak ayiklayip koca salata tabağına koyuyorum,üstüne de coban salatasi:)) baliklari yok ediyorum gormemek için.Büyük kılçıklı balık yiyin çipura gibi
Ya da kılçıksız mezgit gibi :)
Yediğim balık mezgittiBüyük kılçıklı balık yiyin çipura gibi
Ya da kılçıksız mezgit gibi :)
Nasıl becerdiniz acabaYediğim balık mezgittiannem bile mezgitte kilcikmi olur nasıl kaçırdin dedi durdu :)
Doyumlukta yemedim yani göz hakki uç tane sevmem mezgiti normalde :)) basa gelecek varya ama geçti gibi rahatsiz etmiyor gitti herhaldeNasıl becerdiniz acaba![]()