• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğazımdaki kılçık nasıl aşağa iner :(

Takılma yoktur,olsa gıcık olur yada öğürürdünüz.
Sadece çizmiş olmalı,ılık birşeyler içmek boğazınızı rahatlatacaktır.

Iki parça balık yiyerek boğazıma kılçık batırmayı başardım :KK43: acı yok ama boğazımdabisey takılmış hissi var ekmek.bal.salatalik vs. Yedim ama geçmiyor ne ıyi gelir.bilen varmı? Bakıyorum ışıkla görünmüyorda çıkarması zor oluyormu doktorun yaşayan oldumu (lütfen taşınmasın konum rahatsızım :KK43:
Ekmek ye canim gecer

Iki parça balık yiyerek boğazıma kılçık batırmayı başardım :KK43: acı yok ama boğazımdabisey takılmış hissi var ekmek.bal.salatalik vs. Yedim ama geçmiyor ne ıyi gelir.bilen varmı? Bakıyorum ışıkla görünmüyorda çıkarması zor oluyormu doktorun yaşayan oldumu (lütfen taşınmasın konum rahatsızım :KK43:
Ekmek içini çok çiğnemeden yutun

Edit:Cuma günü olmuş olay şimdiye inmiştir galiba:)

Çocukluk travmam bu ya
Küçükken takılmıştı böyle boğazıma,o zamandan beridir balığa o kadar uzak o kadar uzagim ki.
Hastaneye giderseniz hallederler hemen.

Büyük kılçıklı balık yiyin çipura gibi
Ya da kılçıksız mezgit gibi :)
ya sırf vitamini icin ufak ufak ayiklayip koca salata tabağına koyuyorum,üstüne de coban salatasi:)) baliklari yok ediyorum gormemek için.
Bayagi kucuktum 4 yaşında falan

Hak etmisim ama sen ne diye kalkıp mutfaga gidip altina tabure ceker ,tezgahtan alir baligi butun butun sokarsin ağzına,al sonucu gör:)

Bu arada acile gittim sağolsun doktor telefon ışığıyla baktı :D birşey göremedim KBB ye git dedi bi kaç.güne his azaldi sanırım yada ben alistim çok dikkat edersem.hissediyorum yoksa rahatsız etmiyo kaldı öyle bakalım :)

Back
X