Boğazımı tutamıyorum ne yapıcam ben :((

kristenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
524
7
46
İstanbul
Bu aralar iştahım fazla açıldı ya verdiğim kiloları alıcam diye korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
hızlı yememeye çalış.yavaş yavaş ye.aynada kendini güzel göreceğin zamanı hayal et ve iradeli ol canım.illa ki bir şeyler yemek istiyorsan da meyve falan ye kekten daha iyidir.

hızlı yememeye çalış.yavaş yavaş ye.aynada kendini güzel göreceğin zamanı hayal et ve iradeli ol canım.illa ki bir şeyler yemek istiyorsan da meyve falan ye kekten daha iyidir.

Aylarca abur cubura aç kaldığım içinmidir bilemiyorum vücüdumun her parçası şekerli şeyler istiyor tatlı krizi gibi bişey sanırım. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Denemeye çalışıcam.

eve abur-cubur birşey alma. alırsan yersin, ama evde olmazsa dışarı çıkıp almaya üşenirsin

Tarçın tatlı krizini kesiyormuş, canın tatlı istediğinde tarçın ve muz gibi şeyler yemeyi denesen işe yarar belki.

benim vücudumdan bahsediosun sanki
ama kesin rejime basladım bugün az ve kalorisiz besinler kesinlikle ekmek yok
dolaptaki cipsleri biri kaldırsa ordan çok sevap işlicek

heheheh çok hoş ya o zaman ablan da almasın ablanın kilosu nasıl?
Ablamın kilosu iyi doldurmuş 1 poşete bütün abur cuburları şimdi evde yok yarısını ben bitirdim yarısındada gözüm var ama geldiğinde göremeyince kıyameti koparır kekleri bitirdim krakere gözüm kaydı onlarıda yersem ben dayak yerim o yüzden tutuyorum Diğer ablamında odasını karıştırdım yarısı bitmiş yarısı kalmış albeni taneleri buldum anca onla yetindim onlarıda yedim. offf
Tarçın tatlı krizini kesiyormuş, canın tatlı istediğinde tarçın ve muz gibi şeyler yemeyi denesen işe yarar belki.
Anneme tarçın aldırıcaktım kimyon iştahı kesiyomuş ben onu çok duydum dedi gitti kimyon aldı netten bi baktım meğer iştah açıcıymış
benim vücudumdan bahsediosun sanki
ama kesin rejime basladım bugün az ve kalorisiz besinler kesinlikle ekmek yok
dolaptaki cipsleri biri kaldırsa ordan çok sevap işlicek
Benim beynimde olayı bitirmem lazım ben kesin karar verip zayıfladığım zamanlarda dünyanın en güzel yemekleri önüme serilse umrumda olmazdı oruçlu gibi bişey olurdum nefsimi rahat tutardım yemedikçede kendimi iyi hissederdim dahada yemezdim.Şimdi kendimi kötü hissediyorum zaten şişko olduğumu düşünüyorum düşündükçe dahada çok yiyorum.O halime dönmem lazımm. Akşam 5 te falan 2-3 kaşık sırf enerji versin yemiş oluyim diye bulduğum şeyden yerdim. Akşam 8 de annem en sevdiğim yemeği yapıp önümde oh çok güzel olmuş bu yenmezmi diyip yerdi umrumda olmazdı o derece

Bişey daha ekliyim benim bi sorunumda kendimi çok çabuk kandırıyor olmam. Durumum tam olarak şöyle sabah kalkıyorum çok acıkıyorum içimden kendime diyorum ki ye tosunum ye bişey olmaz sonra verirsin ve direk dalıyorum yemeklere sonra yiyorum yiyorum iyice doyuyorum sonrada kendime diyorum zıkkım yeseydin şişko yedinde ne oldu şimdi. Neyse çok stres yaptın git bi kaç daha şey ye de kendine gel diyorum ve sonu gelmiyo bunların

ne yersen ye sık sık ama az az ye miğdeni boş bırakma en önemliside tüm bu kilo problemi hareketsizlikten oluyor.internet o bu derken çok hareketsiz kaldık. hareket olmadıktan sonra istediğin diyeti yap yetersiz kalır , sevdiğin yiyeceklerden uzak kaldığın içinde bi yerde mutlaka patlar her şeye saldırırsın

Zaten şu son 1 haftada pek boş bıraktığım söylenemez.:) Ama ondan önceki 1 ayda günde 1 öğün yiyordum ondada çok az sırf yemiş olmak için.

Zaten şu son 1 haftada pek boş bıraktığım söylenemez.:) Ama ondan önceki 1 ayda günde 1 öğün yiyordum ondada çok az sırf yemiş olmak için.

ozaman harekete spora daha çok önem vericeksin, protein ağırlıklı beslenmeye gayret et. kilovermekten dolayı sarkma problemi yaşamazsın hemde verdiğin kiloları geri almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…