- 21 Ekim 2024
- 1.983
- 4.840
- 48
- Konu Sahibi suskunkisi
Bende çay sevmem ama kahvaltı da istiyorum. Yulaf vs Bende sevmem . Ekmeksiz kahvaltı yapamam derdim yapıyorum mesela . Ama ekmekle yenecek kahvaltı olursa da ekmek yemem demiyorum. Ölçü gerçekten aşırı önemliBizim gibi bi Türk kahvaltısı çeşitliliği hiç bir memlekette yok zatenİtalyanlar ve cogu Avrupa ülkesi kruvasan ve kahve ile güne başlıyorlar.Ben şahsen böyle yapamam, hadi bi iki gün idare ederim ama alışmışım Türk kahvaltısına. Belli bi yaştan sonra belli kaliplardan çıkmak çok zor.Z kuşağı mesela yulaflar,yaban mersinli bowl lar vs ile güne başlıyor, ben x kuşağıyim, çayi çok sevmediğim halde ,o çay sabahlari 1 bardak da olsa kahvaltı ile içilecek
Kendimi alıştırdigim şeyler de var evet bahsettiginiz gibi .Çayi ve kahveyi 2 yıldır şekersiz içiyorum.Kola vb ürünleri ,paketli ürünleri hiç tüketmemeye aşırı dikkat ediyorum lakin evde kek ,börek yapıyorum
En iyisi ölçülü tüketmek ,bunu en başından başarabilen her yaşta hep fit zaten
![]()
Benim azaltma gibi bir düzenim hic olmadı ya hep ya hic. Sonuca ulaştıktan sonra o yoksunluk hissini yaşadıktan sonra ben yavaş yavaş esnetiyorum