Boğazımı tutamıyorum

Bizim gibi bi Türk kahvaltısı çeşitliliği hiç bir memlekette yok zaten 😊 İtalyanlar ve cogu Avrupa ülkesi kruvasan ve kahve ile güne başlıyorlar.Ben şahsen böyle yapamam, hadi bi iki gün idare ederim ama alışmışım Türk kahvaltısına. Belli bi yaştan sonra belli kaliplardan çıkmak çok zor.Z kuşağı mesela yulaflar,yaban mersinli bowl lar vs ile güne başlıyor, ben x kuşağıyim, çayi çok sevmediğim halde ,o çay sabahlari 1 bardak da olsa kahvaltı ile içilecek 🤗 Kendimi alıştırdigim şeyler de var evet bahsettiginiz gibi .Çayi ve kahveyi 2 yıldır şekersiz içiyorum.Kola vb ürünleri ,paketli ürünleri hiç tüketmemeye aşırı dikkat ediyorum lakin evde kek ,börek yapıyorum 🙃 En iyisi ölçülü tüketmek ,bunu en başından başarabilen her yaşta hep fit zaten 👍
Bende çay sevmem ama kahvaltı da istiyorum. Yulaf vs Bende sevmem . Ekmeksiz kahvaltı yapamam derdim yapıyorum mesela . Ama ekmekle yenecek kahvaltı olursa da ekmek yemem demiyorum. Ölçü gerçekten aşırı önemli
Benim azaltma gibi bir düzenim hic olmadı ya hep ya hic. Sonuca ulaştıktan sonra o yoksunluk hissini yaşadıktan sonra ben yavaş yavaş esnetiyorum

içinde gluten olmayan şeylerle besleniyorum.
ekmek yerine karabuğday patlağı yiyorum, bulgur pilavı yerine pirinç pilavı yiyorum ama sınırlı ölçüde.
tabii tüm tatlı ve hamur işini bırakmış oldum. bugün 17. günüm ve zerre zorlanmadım. hayatımda yaptığım en kolay diyet oluyor.
Ben bir hafta kısır veya çiğköfte yemeden yaşayamıyorum😕 birde normal beyaz pirinç mi basmati mi tüketiyorsunuz?
Aslında fazla kilom yok ama 4 aylık hamile gibi oldum son zamanlarda😢 gluteni kessem(umarım kesebilirim) gider mi acaba bu göbek?

Ben bir hafta kısır veya çiğköfte yemeden yaşayamıyorum😕 birde normal beyaz pirinç mi basmati mi tüketiyorsunuz?
Aslında fazla kilom yok ama 4 aylık hamile gibi oldum son zamanlarda😢 gluteni kessem(umarım kesebilirim) gider mi acaba bu göbek?
hem normal pirinç hem de basmati tükettim o dönem ama ben şunu farkettim 1 ay glutensiz beslenmeme rağmen kilomda zerre fark olmadı. o yüzden bıraktım.
belki sizin gluten hassasiyetiniz varsa iyi hissedersiniz.

hem normal pirinç hem de basmati tükettim o dönem ama ben şunu farkettim 1 ay glutensiz beslenmeme rağmen kilomda zerre fark olmadı. o yüzden bıraktım.
belki sizin gluten hassasiyetiniz varsa iyi hissedersiniz.
Peki şişlik var mıydı? Belki şişlik olmamıştır, gluten şişkinlik yapıyor diye duymuştum. Bende bugün başlamaya niyet ettim. Umarım başarılı olurum🥲

Çok önemsiyorum. Hamile kaldıktsn sonra hormonlarım tamamen alt üst oldu. 55 kilo hamile kaldım. 80 kg doğuma gittim. Doğumdan sonra 75 oldum. Sonra iştah arttı 80 oldum tekrar. Aşırı mutsuzum. Elimde değil ki. Her gün dietimin 1. Günü. Bir çikolata vs. Gördüğüm an nevrim dönüyor. Yani beynim istemsiz yemek istiyor. Akşama elim çikolatayla marketten dönmüş oluyorum. Yemesem aklım çıkacak sanki. Yedikten donra da tam bir hayal kırıklığı ve pişmanlık. Yaşamadan anlayamazınız. Umarım hiç bir zaman bu duruma düşmezsiniz. 🤷‍♀️
Şu an ben evlendim ve bir yılda ortalama bir de üç aylık iğne kullanmıştım şu anda kilom 80’e doğru ortalama 80 kiloyum ama doğum yapmadığım halde bu kiloya vardım 58 kiloydum normalde ve aynı durumu yaşıyorum gerçekten diyet yapamıyorum yani iradem yok gözüme mi bu kadar şey geliyor büyütüyorum ama gerçekten özellikle çevre baskısı çok zor o kadar size iyi anlıyorum ki hatta DIYETİSYENE bile yazılmayı düşünüyorum ama yemin ederim istek gelmiyor şu anda aradan dört ay geçti ve nasıl oldunuz💛 çünkü neredeyse liposuction ameliyatı bile düşünüyorum

Back
X