Bogazımın ortasına löp diye oturmuş bir yangın var

Seni çok iyi anlıyorum ; nikaha 10 gün kala ayrıldım ben, kendim istedim bitirmeyi çok acısa da. İnsanın anıları oluyor, elinde olmadan hırpalıyor kendini. Gelinliğimi hiç unutmadım mesela, rahmetli annem çizmişti...
Sonra zaman geçti, çalıştım hep var gücümle çalıştım, hayata tutundum, içimi ezen sızılara ağladım zaman zaman. Hayat başka şeyler aldı benden zaman içinde annem öldü, babam öldü, kedim öldü, ben hastalandım rahim ağzı teşhisiyle ameliyat oldum, tedavi gördüm ve en fenası yaşlandım. Kurduğum hayallerde yaşlandı ve artık böyle gider dediğim bir zamanda eşim çıkageldi. Evet kaybedilmiş çok zamanım vardı, 35 yaşında olgun bir kadındım artık ama içimdeki izlerin hemen hepsini sildi, beni iyileştirdi. Emin ol hayat hep iniş değil, bir yerde yükseliyor ve mutlu oluyorsun. Biraz sabır ve metanet lazım. Bazı şeyleri evlendikten sonra yaşamak çok daha zor, şükür ki iş oralara varmamış. Kalbin kırık mı kırık ama kırık da olsa senin kalbin, ona güven inan bana iyileşeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…