Bogazlarim çok Kötü Agriyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
OKEY KIZLA R ADAÇAY6I İÇMEM ZATEN SEVMEM PEK MERAKE TMEYİN ŞİMDİ ELMA YEDİM BAKALIM İYİ GELİR ELBET BİŞEYLE RYAPCAZ ARTIK AKŞAMA KARIŞIK ÇAYLAR YAPIP İÇMELİ

saol ablacım bnm çok teşekkrüe derim allah raız olsun gene iyyim şimdi şükürler olsun

saol hayatım daha demin kaç kaşık bal yedim valla daha şimdiden 2 kilo almışım ben yawwwwwwwwwwww

canım sanada çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Saol Canim Bnm Teşekkür Ederim Allah Razi Olsun Yine Atlattim Birazcik Allahin Izniyle

canım replerine bak sana msn adresimi yazdım hayatım

güzeljoe sana yazdım msn adresimi ok

Geçmiş Olsun Canim Iyleşmişssin Biras .. Bundan Sonra Kendine çok Dikkat Et Betülcümm Hastalanmaya Gelmiyo Canim Hamilelikte..
Aslinda Grip Aşisi Olsak çok Iyi Olur..

haklısın tatlım aynen öyle vala hergün ıhlamur içmerkten gına geldi bir bardak sabahları içiyorum allahıma şükürle rolsun gene geçti sayılır ama naneli şeke ryemekten midem bulanıyor inan

şekerlikimmm
aynı durumdayım 4 gündür yatıyordum
şimdi biraz biraz iyiyim
midemde ıhlamur ağacı çıkacak az kaldı...
inşallah bir an önce atlatırız güzelim ya..

amin birtanem amin inşaallah cnaımsın ya aman bak sakın adaçayı içmeeeeee
tamma mı

sabah kalktim aynen bogazim agriyor.sesim kisilmis.oysa adacayi ile gargara yaptim 1 gunde 3 defa.bugun biraz da 1cay bardagi kadar iceyim dedim,ondan mi bilmiyorum hayatimda ilk defa burnum kanadi.toruna bakiyorum bebek daha bir telaslandim.napaeim kan durmazsa diye.durdu allahtan.komsu yok ki.

genel de cogu insanin burnu sik kanar.iyi derler benim ilk defa kanadi.

Back
X