Boğuluyorum Boğuluyorum..

Buhte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
247
0
46
İstanbul
Kızlar canım çok acıyor..zindanda gibiyim..1,5 senelik ilişkim yaptığım saçma davranışlardan dolayı 22 gün önce bitmişti..ara ara mesajlaşmalarımız olmuştu..en son kendimi affettirmek için cumartesi günü yanına gitmiştim..taş gibiydi karşımda..pek de yumuşamadı..sen istediğin için değil ben istediğim için sana döneyim dedi..bekle 1 ay bekle dedi..ara ara başka numaralardan telini yokladım yok yine kapalı..ondan bu yana yumuşama bile olmamış anlaşılan..

Hiç bir yere sıamıyorum.onu unutamıyorum ağlamak bile çare etmiyor..ulaşabileceğim kimsem yok..kimseden haber alamıyorum..elim kolum bağlı oturuyorum..affetmiyorda ne yapsam bilemedim..

Ne olur akıl verin ne de zormuş beklemek..

Hayatımın yaşadığım sorunların acısını ondan çıkardım..anlatamadım anlatamadıkça da dayanılmaz biri oldum..çok ayrılıklar yaşadık ama hepsi kısa sürdü..sevdik ve eskisinden hep daha iyi olduk..lakn bardan taştı sanırım artık..o öylesine iyiydi ki..ve şu an o kadar çok keşkelerim var ki..ne yol alabiliyorum ne de yaşayabiliyorum..yaşayan bir ölüden beter oldum..çok özledim çok..

Ne ümidim kaldı ne de başka birşey..ne yaşanmışlıkların hatırı kaldı ne de ardından koşturmalarımın..fena bir haldeyim fena..bilsem ki geri dönecek beklerim tabi.Lakin belirsizlik beni yedi bitirdi artık.

Anlattığınız gibi ise karşı tarafın açısından düşününce dönmeyecek gibi
Ama belki son bir şans verir niçin ulaşamıyorsunuz oturduğu evi bilmiyormusunuz ?

Anlattığınız gibi ise karşı tarafın açısından düşününce dönmeyecek gibi
Ama belki son bir şans verir niçin ulaşamıyorsunuz oturduğu evi bilmiyormusunuz ?

Gittim canım geçen cumartesi uzun uzadıya konuştuk ama hiç sıcak tavrı olmadı..sadece başımı boynuna koydum o da başımın üstüne başını koydu metrobüse binerkende sıkıca sarıldı..

aldı telimi karıştırdı ismine baktı işte eşarbın yakışmış çanta yapmışsın falan tarzı sözleri oldu lakin ağzından bir canım lafı bile çıkmadı..elimden geleni yaptım..

unut dedi bırak dedi aldım elini kalbimin üstüne koydum hadi kolaysa çıkar o zaman dedi..gözler dolu dolu baktı..bir de antidepresan ilaçları kullanmaya başlamış tam ruh gibiydi..off...

her insanin sorunlari olur hayatinda. birbirinize bir sey yapmadiysaniz, birbirinizi kirmadiysaniz neden boyle oldunuz ki? Problemsiz insan yok ki? Baska insanlara kizip sinirinizi birbirinizden mi cikartiyodunuz? Kirdiniz mi birbirinizin kalbini?

Biraz zaman ver o zaman ona toparlasın kendini.
Üstüne şuan çok gidersen ters tepebilir.
İstediği 1 ayı ver kendini toplasın anlattığın kadarı ile oda iyi değil
Bu bi ay içinde ara halini hatrını sor ama duygusal konulara girme ne yapacağız ne oalcak beni affedecekmisin gibisinden.
Bu bir ayın sonunda yine konuşmayı dene

Canım hangimiz bir arpa boyu yol aldı ki :)
Bende umudu kestim uğraşmıyorum artık.
Zaten pes ettirdi , seviyorumlarıma ,aşığım sanalarıma hiç birine bişey demedi.
Sanki aşkı biz yaşamadık.
Alışmıştır zaten şuan da ben pek arar diyemiyorum benim ki için.
Umut bitince iyi oluyor insan.
Ne güzel seninki bitmemiş daha.

Seni çok iyi anlıyorum aslında...Bende yasadığım baska problemlerin acısını hep ilişkimden cıkarıyorum..Canım baska seylere sıkılıyo sonra o en ufak olumsuz bısey yapmasın yeterkı göze bile gözükmicek bıseyı büyütüp büyütüp koyuyorum önüne..Sonra da cekılmez bır hal alıyorum halıyle...Ben en sonunda oturdum anlattım nıye öyle davrandığımı neden cekılmez hale geldığımı nelerın beni bu hale getirdiğini bir bir sıraladım..Sonucta ben anlatmassam içimi okuma sansı yok..Bu yüzden sanıyokı saçmalıyorum hep ufacık seylerı büyütüyorum, Oysa büyüttüğüm baska seyler dedım ama sen görmüyosun görmedığın için baska seyler algılıyosun..Sonunda rahatladım fazla üstüme gelmıyo artık nıye yapıyorum nıye moralım bozuk nıye huysuzum biliyo hic değilse...

Geri dönme şansın olursa bütün sıkıntılarını paylasmayı dene , ama bunlarla onu boğmadan sıkmadan..Bazen dert dınlemekten de bıkıyo insan.. Biz kadınlar istiyoruzkı derdımız olunca şıp dıye anlasın erkekler ama öyle olmuyo işte kımsenın böyle gizli güçleri yok neticede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…