boguluyorum, cıldırmak uzereyim

_tiramisu_

hasbinallahu ve ni'mel vekil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
536
199
48
hersey ust uste geliyor. sorunlarim boguyor beni katlanamiyorum. aman kimse yanlis anlamasin beni, aman benimle ilgili bir sorun cikmasin diye dusunup korka korka hareket etmeme ragmen birilerin bir hatami yakalayip buyutmesinden BIKTIM... bu sefer son, bundan sonrasi ferahlik guzellik dedikce daha beter sorunlarla karsilasmaktan BIKTIM... iyi insan iyi kul, iyi evlat, iyi abla olmak icin cabalayip ama her seferinde daha kotusu olmaktan BIKTIM. beklemekten, sabretmekten, yalandan gulmekten, mutlu rolu yapmaktan, yasiyormus gibi davranmaktan BIKTIM. kime ne sorayim? kime diyim ne isim var benim burada?

hoşgeldin aramıza valla bende senin birkaç seviye üstündeyim çıldırma konusunda henüz kendimi frenliyebiliyorum ama karşıma çıkabilecek seçeneklere göre frenleyebilip frenleyemeyeceğim konusunda emin değilim her an patlak verebilirim Allah korusun

Her konuda mükemmel olamayız ki... Bu kadar sıkmayın kendinizi... Zararlı çıkan siz olacaksınız.

Her konuda mükemmel olamayız ki... Bu kadar sıkmayın kendinizi... Zararlı çıkan siz olacaksınız.
cevremdeki insanlar (basinda annem geliyor) mukemmel olmami istiyor. hic birseye uzulmeyecegim, en ufak seylerle mutlu olmayi becerebilecegim, herseye herkese karsi sabirli olmak zorundayim. bunlari yapamazsam ben bosuna gelmisim bu dunyaya. ay ben nasil bi insam sanmisim ya. robot olmaliymisim ben... robot!!

yok canim patladi benim frenler. kendime hakim olamaktan korkuyorum...

Al bendende o kadar. Benim gibi yap sende. Baktim kimseye yaranamiyorum kotu kisi olmaya razi geldim.

son zamanlarda o kadar tahammulsuzlestim ki.. yoruldum resmen. nedir yani? zaten hersey istedigimin aksine olmak zorundaymis gibi. yani hic uzulmiyim, hic sıkılmıyim.
Kendinden çok taviz verdikçe ezen eziyor canım.bende senin gibiyim bu aralar.silkelenip kendimize gelmeliyiz.hayatımda yeni kararlar aldım kendimden taviz vermicem.

en kotusude su; bakarsiniz biri mutsuz, zor seyler yasamis, yukunu hafifletmek icin cabalarsiniz, mutlu etmek istersiniz, en ufak tartismada bakarsinizki o insanin aslinda sikayetci oldugu kisi sizsiniz. bu kisi heleki annenizse gercekten cok farkli bir uzuntu oluyor.

Al bendende o kadar. Benim gibi yap sende. Baktim kimseye yaranamiyorum kotu kisi olmaya razi geldim.
gercekten insan ne kadar iyi olmaya calistikca o kadar kotu oluyor.simdi desemki madem oyle kotu olacagim, ama insan annesine nasil kotu davranabilir..es olsa, arkadas olsa hadi diyim bundan sonra boyle.. ama anneme yapamam iste...

canım kötülüğe kötülükle karşılık
vermek. kolay ama...kötülüğe karşı
iyilikle karşılık vermek zordur...
her zaman iyi,yardım sever,sakin
ve saygılı olmak insana çok şey
kazandırır.belliki seni çok uzmusler

Daha dün annemle tartıştım.konuda açtım hatta.o yüzden çok iyi Anlıyorum seni.bazen herkese karşı anneni korursun ama oyundan atılan gene sen olursun.ben böyle hayatın

sulugozluhatununzeynebi alintilayamadim bir turlu... evet haklisiniz ama ben gercekten sinir hastasi oldum ciktim resmen bu yasta. ozgurken esirim. hep kotu seyler yasamis olmanin verdigi korkaklik, surekli hayal kirikligina ugramis olmanin verdigi umutsuzluk, hircinlik , bir de iste yasadigim su seyler beni tamamen bitirdi.. ilerde ne olacagina dair hic bir fikrim yok. hicbirsey kestiremiyorum. off.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…