- 25 Mart 2014
- 536
- 199
- 48
- Konu Sahibi _tiramisu_
-
hoşgeldin aramızahersey ust uste geliyor. sorunlarim boguyor beni katlanamiyorum. aman kimse yanlis anlamasin beni, aman benimle ilgili bir sorun cikmasin diye dusunup korka korka hareket etmeme ragmen birilerin bir hatami yakalayip buyutmesinden BIKTIM... bu sefer son, bundan sonrasi ferahlik guzellik dedikce daha beter sorunlarla karsilasmaktan BIKTIM... iyi insan iyi kul, iyi evlat, iyi abla olmak icin cabalayip ama her seferinde daha kotusu olmaktan BIKTIM. beklemekten, sabretmekten, yalandan gulmekten, mutlu rolu yapmaktan, yasiyormus gibi davranmaktan BIKTIM. kime ne sorayim? kime diyim ne isim var benim burada?
cevremdeki insanlar (basinda annem geliyor) mukemmel olmami istiyor. hic birseye uzulmeyecegim, en ufak seylerle mutlu olmayi becerebilecegim, herseye herkese karsi sabirli olmak zorundayim. bunlari yapamazsam ben bosuna gelmisim bu dunyaya. ay ben nasil bi insam sanmisim ya. robot olmaliymisim ben... robot!!Her konuda mükemmel olamayız ki... Bu kadar sıkmayın kendinizi... Zararlı çıkan siz olacaksınız.
hoşgeldin aramızavalla bende senin birkaç seviye üstündeyim çıldırma konusunda henüz kendimi frenliyebiliyorum ama karşıma çıkabilecek seçeneklere göre frenleyebilip frenleyemeyeceğim konusunda emin değilim her an patlak verebilirim Allah korusun
son zamanlarda o kadar tahammulsuzlestim ki.. yoruldum resmen. nedir yani? zaten hersey istedigimin aksine olmak zorundaymis gibi. yani hic uzulmiyim, hic sıkılmıyim.al bendende o kadar be arkadaşım
Al bendende o kadar. Benim gibi yap sende. Baktim kimseye yaranamiyorum kotu kisi olmaya razi geldim.hersey ust uste geliyor. sorunlarim boguyor beni katlanamiyorum. aman kimse yanlis anlamasin beni, aman benimle ilgili bir sorun cikmasin diye dusunup korka korka hareket etmeme ragmen birilerin bir hatami yakalayip buyutmesinden BIKTIM... bu sefer son, bundan sonrasi ferahlik guzellik dedikce daha beter sorunlarla karsilasmaktan BIKTIM... iyi insan iyi kul, iyi evlat, iyi abla olmak icin cabalayip ama her seferinde daha kotusu olmaktan BIKTIM. beklemekten, sabretmekten, yalandan gulmekten, mutlu rolu yapmaktan, yasiyormus gibi davranmaktan BIKTIM. kime ne sorayim? kime diyim ne isim var benim burada?
Kendinden çok taviz verdikçe ezen eziyor canım.bende senin gibiyim bu aralar.silkelenip kendimize gelmeliyiz.hayatımda yeni kararlar aldım kendimden taviz vermicem.son zamanlarda o kadar tahammulsuzlestim ki.. yoruldum resmen. nedir yani? zaten hersey istedigimin aksine olmak zorundaymis gibi. yani hic uzulmiyim, hic sıkılmıyim.
gercekten insan ne kadar iyi olmaya calistikca o kadar kotu oluyor.simdi desemki madem oyle kotu olacagim, ama insan annesine nasil kotu davranabilir..es olsa, arkadas olsa hadi diyim bundan sonra boyle.. ama anneme yapamam iste...Al bendende o kadar. Benim gibi yap sende. Baktim kimseye yaranamiyorum kotu kisi olmaya razi geldim.
Daha dün annemle tartıştım.konuda açtım hatta.o yüzden çok iyi Anlıyorum seni.bazen herkese karşı anneni korursun ama oyundan atılan gene sen olursun.ben böyle hayatınen kotusude su; bakarsiniz biri mutsuz, zor seyler yasamis, yukunu hafifletmek icin cabalarsiniz, mutlu etmek istersiniz, en ufak tartismada bakarsinizki o insanin aslinda sikayetci oldugu kisi sizsiniz. bu kisi heleki annenizse gercekten cok farkli bir uzuntu oluyor.
herseyin en iyisi olmani isteyen bir ailen varsa mecburen herseyin en iyisi olmaya calisiyorsun. ve evet kafayi yiyorsun. ayni ben gibi :)))Her şeyin en iyisi olmaya çalışırsan kafayı yersin
aynen ya. katiliyorum...Daha dün annemle tartıştım.konuda açtım hatta.o yüzden çok iyi Anlıyorum seni.bazen herkese karşı anneni korursun ama oyundan atılan gene sen olursun.ben böyle hayatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?