- Konu Sahibi _tiramisu_
-
gercekten insan ne kadar iyi olmaya calistikca o kadar kotu oluyor.simdi desemki madem oyle kotu olacagim, ama insan annesine nasil kotu davranabilir..es olsa, arkadas olsa hadi diyim bundan sonra boyle.. ama anneme yapamam iste...[/QUOTannene yapma zaten. Aranizda ne sorun varsa oturup konusarak cozebilir veya aranizdaki sorununuzu gormezden gelebilirsiniz sanirim. Bende bir anneyim cocugumu hicbirseye degismem. Diger insanlarla olan ilisikimde gittigi yere kadar gitsin.bazi iliskilerde iyi olmaya gelinmiyor zaten.
hersey ust uste geliyor. sorunlarim boguyor beni katlanamiyorum. aman kimse yanlis anlamasin beni, aman benimle ilgili bir sorun cikmasin diye dusunup korka korka hareket etmeme ragmen birilerin bir hatami yakalayip buyutmesinden BIKTIM... bu sefer son, bundan sonrasi ferahlik guzellik dedikce daha beter sorunlarla karsilasmaktan BIKTIM... iyi insan iyi kul, iyi evlat, iyi abla olmak icin cabalayip ama her seferinde daha kotusu olmaktan BIKTIM. beklemekten, sabretmekten, yalandan gulmekten, mutlu rolu yapmaktan, yasiyormus gibi davranmaktan BIKTIM. kime ne sorayim? kime diyim ne isim var benim burada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?