Boguluyorum

Baloglusunannesiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.180
790
123
34
merhaba Kızlar ... 19 aylık bir oğlum var . Tek basıma bakıyorum annemler Ankara’da biz ise Doguda bir ildeyiz merkezdeyiz. 2 buçuk senedir burdayız doğru düzgün ne bi arkadaş ne de gidip geleceğim komsum var . Oğlum sıkıntıdan patlıyor keza bende . Annemlerin yanına gidip kalacağım ama dönüp dolaşıp gene buraya geleceğim. Tayin bekliyoruz ama suan askıda herşey. Erzincan da oturan var mı fikirleri neler ? Hergün aynı seyler . Çocuğum da pasif olacak diye korkuyorum . Allah askına bi akıl verin resmen tükendim hem gurbet hem yalnızlık

Eşinizin iş arkadaşların eşleriyle arkadaş olmayı deneyin. Kahveye çağırın bir gün bir adım atın. Sosyal faaliyetler yoksa da evde kendinize uğraş bulabilirsiniz.

Ben tam bir ev kuşuyum ya gezip göreceğim ya evde oturacağım. TV karşısında yatmıyorum tabi ki. Yabancı dizi izlemeye bayılırım, film izlerim kitap okurum. Puzzle el işi falan yaparım arada. Mutfakta vakit geçirmeyi çok severim. Yeni tarifler falan deneyin. Yemek siteleri var oralarda paylaşabilirsiniz hem yorumlar falan oluyor sanal da olsa sohbet olur.

Tüketmeyin öyle kendinizi yalnızlıktan. Yeni şeyler deneyip sevebileceğiniz bir hobi bulursunuz elbet

merhaba Kızlar ... 19 aylık bir oğlum var . Tek basıma bakıyorum annemler Ankara’da biz ise Doguda bir ildeyiz merkezdeyiz. 2 buçuk senedir burdayız doğru düzgün ne bi arkadaş ne de gidip geleceğim komsum var . Oğlum sıkıntıdan patlıyor keza bende . Annemlerin yanına gidip kalacağım ama dönüp dolaşıp gene buraya geleceğim. Tayin bekliyoruz ama suan askıda herşey. Erzincan da oturan var mı fikirleri neler ? Hergün aynı seyler . Çocuğum da pasif olacak diye korkuyorum . Allah askına bi akıl verin resmen tükendim hem gurbet hem yalnızlık
Erzincan dediginiz yer doguda unutulmus gelismekten yoksun bi sehir degil yasanasi bir suru imkanlari olan gelismis bi sehir kurslar var cocugunuzu goturebileceginiz cok guzel kreş tarzi okullar var ayrica eve tikilip kalmayin park bahçe dolu her yer goturun cocugu sosyalleşsin

Kızlar anneli bebekli kresler yok ne yazık ki. Havalarda buz gibi avm ye gidene kadar bile üşüyoruz . Arabamız var ama aynı seylerı yap yap sıkıldım çok fazla gelısmıs bır yer degıl

Bende senin gibiyim ama cocugum yok ders calısıyorum arada öyle bunalımlara giriyorum ki özellikle batıdaki arkaslarım toplanıp bana foto attıklarında depresyona giriyorum neden evlendim diye sonra Eşimi sevdiğim icin geçiyor depresyon :):) sana fikir veremem ama bu duruma alış bence ancak öyle umrunda olmuyor kabullen yani yalnızız cocugunu güzel eğittiğin sürece pasif olmaz üstüne düş bunalıma girip onu ihmal etme kendini eşine cocuguna ver ve zaten gidecekmişsiniz ne güzel o güzel günlere odaklan benim birde eşimin ailesi burda adamlar cok gelmiyor evime ama onlar geliyor benim ailem gelemiyor ya evime cok koyuyor bende umarım eşimi dogu görevi bitince ikna edebilirim burdan gitmek için .

Komşularla git-gel yapsanız kafa dengi birileri yok mu

Eşinizin iş arkadaşların eşleriyle arkadaş olmayı deneyin. Kahveye çağırın bir gün bir adım atın. Sosyal faaliyetler yoksa da evde kendinize uğraş bulabilirsiniz.

bence en pratik ve makul öneri bu

zira eşinizin iş arkadaşlarında yaşınız yakın olan ve çocukları da olan vardır

çünkü çocuklu olunca onu öncelikle düşünmek gerekiyor

etkinlik seti alın montesorri vs araştırın zaten tüm gün evde olsanız da 19 aylık çocukla boş vakit kalmaz ki

kışın her nerede olursanız olun evde daha fazla vakit geçiriliyor zaten

insan özeniyor vs ama kışın dışarı çıkmak zor ev etkinliği bulmak lazım

Bende senin gibiyim ama cocugum yok ders calısıyorum arada öyle bunalımlara giriyorum ki özellikle batıdaki arkaslarım toplanıp bana foto attıklarında depresyona giriyorum neden evlendim diye sonra Eşimi sevdiğim icin geçiyor depresyon :):) sana fikir veremem ama bu duruma alış bence ancak öyle umrunda olmuyor kabullen yani yalnızız cocugunu güzel eğittiğin sürece pasif olmaz üstüne düş bunalıma girip onu ihmal etme kendini eşine cocuguna ver ve zaten gidecekmişsiniz ne güzel o güzel günlere odaklan benim birde eşimin ailesi burda adamlar cok gelmiyor evime ama onlar geliyor benim ailem gelemiyor ya evime cok koyuyor bende umarım eşimi dogu görevi bitince ikna edebilirim burdan gitmek için .
İnsallah canım benim bunalıma gırmıyorum ama cocugum ıcın üzülüyorum ylnız diye

bence en pratik ve makul öneri bu

zira eşinizin iş arkadaşlarında yaşınız yakın olan ve çocukları da olan vardır

çünkü çocuklu olunca onu öncelikle düşünmek gerekiyor

etkinlik seti alın montesorri vs araştırın zaten tüm gün evde olsanız da 19 aylık çocukla boş vakit kalmaz ki

kışın her nerede olursanız olun evde daha fazla vakit geçiriliyor zaten

insan özeniyor vs ama kışın dışarı çıkmak zor ev etkinliği bulmak lazım
İnanın evde salıncagımız bile var :))) esımın arkadasları var evet ama kimi kafa dengi degıl kiminin cocugu yok bazısı çocuk tedavısı goruyor çok hassas

Bi ise giremezmisiniz çocuğu bakıcıya ya da krese verip ya da bi süre daha bekleyip dediğim gibi gibi yapabilirsiniz üç yaşından sonra komşuluk ilişkileri nasıl kendinize yakın bulduğunuz kimse yok mu

İnsallah canım benim bunalıma gırmıyorum ama cocugum ıcın üzülüyorum ylnız diye
iyi de 19 aylik cocugun arkadasi olmaz ki zaten , o yas cocugu bireyseldir baska cocukla oyun oynayamaz
ona en iyi oyun arkadasi anne babasidir
3 yasindan sonra cocuklar birbiriyle oyun oynamaya ve paylasima baslar

iyi de 19 aylik cocugun arkadasi olmaz ki zaten , o yas cocugu bireyseldir baska cocukla oyun oynayamaz
Benım arkadastan kastım baska bır cocukla sosyallestırmek cunku avm ye gıttıgımde yanına baska bır çocuk yaklastıgında aglıyo bana sarılıyor.

Bebek bile olsa kalabalığa ihtiyacı var bence haklısınız üç yaşında oğlum.var daha çok arkadaş istiyor sıkılıyor ama konu sahibinin anlatmak istediği kimsenin olmaması

Back
X