boğuluyorum!

öyle görünüyor ki sedef, cana yakın,sevecen tavırlarıyla tüm ailenin gönlünü fethetmiş
keşke sedefi bu kadar dilinize dolayacağınıza,nişanlınızın anne ve babası için hay senin annene babana diyeceğinize sedef gibi sevgi dolu davransaydınız da siz de sevilseydiniz
nişanınızda sedefin kameradaki görüntülerinde size ters ters baktığını yazmıştınız diğer konunuzda;sedef anlattığınız kadar sevilen biriyse eşiniz sedefle ilgili düşüncelerinizi aileyle paylaşmış olabilir ve bu nedenle sedef size içten içe kızıyor olabilir.malesef siz şu an nişanlısını kıskanan durumunda değil,direkt olarak sedefi kıskanan durumdasınız.kıskanıyorsunuz yada kıskanmıyorsunuz ama dışardan bakınca aynen böyle görünüyorsunuz.bence kendinizi nişanlınızın gözünde hiç olmayacak durumlara sokmuşsunuz sedef yüzünden.yavaş yavaş aranızdaki saygı da bozulmaya başlamış.emin olun sedef başlarda sizden 1 adım öndeyse de şu an 10 larca adım önde sizin bu tutarsız,çocukça ve kıskanç davranışlarınız yüzünden.yakında nişanlınız da sizi ciddiye almaz ve konuşmazsa şaşırmayın
vazgeçin şu sedeften artık.ne olacak yani eşinize yakın davransa anlamadım ki..bir ilişki mi yaşanacak aralarında ?bunu mu düşünüyorsunuz da bu kadar dert etmişsiniz?eğer böyle bir şüpheniz varsa zaten o adamın yanında hala ne işiniz var?bence artık kendinize de nişanlınıza da bunu yapmayın

Son düzenleme:
Konu sahibi her konusunda aynısını yapıyor.
Burada yazılan onca yoruma ters tepki veriyor.
Ne denilmesi gerekiyor anlamadım ki..
Bir insan bu kadar şikayet ettiği bir durumu ısrarla neden
yaşamak istiyor,niye sağlıklı düşünemiyor.
Sizin gibi saygısızlar diyerek konusunu silmiş.Demek ki ne
alıntı yapanları görmüş(yani konuyu kendinin silmesi yeterli değil)
ne de cevapları doğru düzgün okumuş.
Büyük ihtimal yine kendisine doğru yolu gösterenlere kızmış ve
saygısızlar diyerek son noktayı koymuş.
Oysa bizim için hava hoş.Bu aileyle yaşayacak olan kendisi.

sizin gibi saygısızlara dert anlatacak halim yok konu o kadar

Hadi hadiiiii zevk alıyorsun bundan 3 gün sonra yine konu açarsın.Baktın olmadı herkese ifşa oldun yeni bir profil açar buket diye anlatırsın sedefi.Saplantılısın.Ve bence fen kıskanıyorsun.Bu anlattıkların da iftira.

saygısız mı olduk biz:53: sedef'i kutluyoruz en iyi gelin SEDEF:42:

hahahahahahaha çok güzel yazmışsın bacım,şimdi sedef olsa bize saygısız falan demezdi,sedefin neden herkesin gözdesi olduğu,konu sahibinin ise neden böyle olduğu açıkca görünüyor.sis perdesi aralanıyor arkadaşlar :1:

hahahahahahaha çok güzel yazmışsın bacım,şimdi sedef olsa bize saygısız falan demezdi,sedefin neden herkesin gözdesi olduğu,konu sahibinin ise neden böyle olduğu açıkca görünüyor.sis perdesi aralanıyor arkadaşlar :1:

ben baştan beri diyordum zaten bu arkadaş takıntılı kıskanç bir yapısı var,görmek istediği gibi görüyor herşeyi..

Kizlar ben konuya cevap bile vermek istemiyorum aslinda ama dayanamadim sedeftir almistim basini gidiyo resmennnnnnn kiskaniyo
Bu arada bize saygisiz diyen bu insana Neden cevap verelimki aile icindede ve nissnlinada bukadar saygisizsan tabiki sedefi senden ayri tutarlar ve senden kiskanclik krizine girersin aklini basina al
Birde saygisiz kelimesi icin burdaki inssnlara bir ozur borclusun:47:

bence hata sende değil, bizde. senin huyunu bile bile yorum yapıyoruz

sedef kkya gelsin, kknın gelini olsun :kkk:

kadına iftira attın o zaman. sana uyup bizde neler yazdık kıza. ayıp :19:

Son düzenleme:
konu sahibinin aile tarafından neden sevilmediği belli oldu.tüm derdi zaten kaynana ve kayınpeder tarafından sedefin sevilip el üstünde tutulmasıydı:34:

Back
X