Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar daha önce hiç duymadım ben nedir nasıl kullanılıyor acaba rica etsem anlatır mısınızMerhaba arkadaşlar böğürtlen kökü kullanıp hamile kalan varmı acaba
Ben şuan içiyorum ümitliyim varmı aranızda kullanan ve fayda gören kızlar
Bu mesaj Ümit oldu bana içim heyecan ile doldu teşekkürler inşaAllah bende güzel haberler alırım 8 yıl sonra benim de tüm isteyenlerinde olsunBenim annem babam kullanmış, 7 yıl çocukları olmamış sonra annem bir gazetede mi bir yerde okumuş bizim oralarda böğürtlen çok var her gün kaynatıp 1’er çay bardağı içmişler 1 ay annem hamile kalmış o ay. Annem kaç kişiye daha söyledi onların da oldu çocukları. Hatta 20 yıllık evli bir çiftin de çocuğu bu şekilde oldu.
birşey daha sorsam size acaba bu hamile kalanlar kısa sürede mi kaldı anneniz hatırlıyor mu ben yumurtlama dönemim bitince bıraksam mı devam mı içsem acaba gebelik olunca düşüne sebep olabiliyormuş ya karar veremedimBenim annem babam kullanmış, 7 yıl çocukları olmamış sonra annem bir gazetede mi bir yerde okumuş bizim oralarda böğürtlen çok var her gün kaynatıp 1’er çay bardağı içmişler 1 ay annem hamile kalmış o ay. Annem kaç kişiye daha söyledi onların da oldu çocukları. Hatta 20 yıllık evli bir çiftin de çocuğu bu şekilde oldu.
Allah size ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. Benim annem babam çok kez doktora gidiyorlar İstanbul ‘da doktorlar sizin çocuğunuz olmaz diyor. Tabi o zamanlar tüp bebek var mıydı bilmiyorum. O yazıyı okuduktan sonra her gün kaynatıp içmişler bir ay boyunca. Kadınlar için de erkekler için de çok faydalı.Bu mesaj Ümit oldu bana içim heyecan ile doldu teşekkürler inşaAllah bende güzel haberler alırım 8 yıl sonra benim de tüm isteyenlerinde olsun![]()
Diğerlerini bilmiyorum annemler 1 ay içmişler. Ya 1 ay sadece tedavi diye düşünün korunun yada yumurtlama döneminden sonra sadece eşiniz içsin.birşey daha sorsam size acaba bu hamile kalanlar kısa sürede mi kaldı anneniz hatırlıyor mu ben yumurtlama dönemim bitince bıraksam mı devam mı içsem acaba gebelik olunca düşüne sebep olabiliyormuş ya karar veremedim
Nerden buldunuz acaba birde resmi varsa atabilir misinizMerhaba arkadaşlar böğürtlen kökü kullanıp hamile kalan varmı acaba
Ben şuan içiyorum ümitliyim varmı aranızda kullanan ve fayda gören kızlar
Nerden buldunuz acaba birde resmi varsa atabilir misiniz
Nerden buldunuz acaba birde resmi varsa atabilir misiniz