Böğürtlen kökü ile hamile kalanlar

Serra D

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
79
29
38
Merhaba arkadaşlar böğürtlen kökü kullanıp hamile kalan varmı acaba

Ben şuan içiyorum ümitliyim varmı aranızda kullanan ve fayda gören kızlar

Merhaba arkadaşlar böğürtlen kökü kullanıp hamile kalan varmı acaba

Ben şuan içiyorum ümitliyim varmı aranızda kullanan ve fayda gören kızlar
Merhabalar daha önce hiç duymadım ben nedir nasıl kullanılıyor acaba rica etsem anlatır mısınız

Merhaba arkadaşlar anlatıyorum hemen böğürtlenin kökünü kendiniz de bulup söküp temizleyebilirsiniz aktardan da alabilirsiniz

5 litre su kaynatılıyor içerisine 1 avuç dolusu kök atılıyor sonra süzülüyor tekrar ben 5 litre su şişesine doldurdum buzdolabına koyuyorsunuz sabah akşam 1 su bardağı içiyorsunuz adetin son günü başlanıyor ve bu şekilde yumurtlama gününün sonuna kadar içiliyor hem eşiniz hem siz içiyorsunuz

Erkeklerde sperm kalitesi artırıyor
Kadınlarda yumurta güçlendiriyor oluşturuyor çatlatıyor

Benim annem babam kullanmış, 7 yıl çocukları olmamış sonra annem bir gazetede mi bir yerde okumuş bizim oralarda böğürtlen çok var her gün kaynatıp 1’er çay bardağı içmişler 1 ay annem hamile kalmış o ay. Annem kaç kişiye daha söyledi onların da oldu çocukları. Hatta 20 yıllık evli bir çiftin de çocuğu bu şekilde oldu.

Benim annem babam kullanmış, 7 yıl çocukları olmamış sonra annem bir gazetede mi bir yerde okumuş bizim oralarda böğürtlen çok var her gün kaynatıp 1’er çay bardağı içmişler 1 ay annem hamile kalmış o ay. Annem kaç kişiye daha söyledi onların da oldu çocukları. Hatta 20 yıllık evli bir çiftin de çocuğu bu şekilde oldu.
Bu mesaj Ümit oldu bana içim heyecan ile doldu teşekkürler inşaAllah bende güzel haberler alırım 8 yıl sonra benim de tüm isteyenlerinde olsun 🌹

birşey daha sorsam size acaba bu hamile kalanlar kısa sürede mi kaldı anneniz hatırlıyor mu ben yumurtlama dönemim bitince bıraksam mı devam mı içsem acaba gebelik olunca düşüne sebep olabiliyormuş ya karar veremedim

Bu mesaj Ümit oldu bana içim heyecan ile doldu teşekkürler inşaAllah bende güzel haberler alırım 8 yıl sonra benim de tüm isteyenlerinde olsun 🌹
Allah size ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. Benim annem babam çok kez doktora gidiyorlar İstanbul ‘da doktorlar sizin çocuğunuz olmaz diyor. Tabi o zamanlar tüp bebek var mıydı bilmiyorum. O yazıyı okuduktan sonra her gün kaynatıp içmişler bir ay boyunca. Kadınlar için de erkekler için de çok faydalı.

birşey daha sorsam size acaba bu hamile kalanlar kısa sürede mi kaldı anneniz hatırlıyor mu ben yumurtlama dönemim bitince bıraksam mı devam mı içsem acaba gebelik olunca düşüne sebep olabiliyormuş ya karar veremedim
Diğerlerini bilmiyorum annemler 1 ay içmişler. Ya 1 ay sadece tedavi diye düşünün korunun yada yumurtlama döneminden sonra sadece eşiniz içsin.

Eklentiler

• F8A432CB-6616-441B-A6F0-530E9A2E576C.webp
    F8A432CB-6616-441B-A6F0-530E9A2E576C.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 8
Back
X