Saç Rengi ve Saç Boyama Böğürtlen siyahı deneyen arkadaşlar ?? Siyah çeşitleri ?

mavi siyahın tek artısı biraz daha canlı parlak olması ilk günlerde ışıkta mavi yansımalar oluyor hepsi o.. 6 ay kullandım şuan kumrala dönemiyorum saçlarım turuncu bi renkte kaldı eğer sık renk değiştiriyorsanız saçlarınızı siyaha hele hele mavi siyaha boyatmayı düşünmeyin. sonra benim gibi mısır püskülü saçlarla dolaşmak zorunda kalırsınız :)

Normal siyah kullandınız mı ?

hangi mavi siyah boya markası kullandın ??? benim saçlarımda karameldi ama bende eşimde hiç sevmedik en son ben siyaha geri dönmek istedim benim rengim siyah onu çok net anladım fakat mavi siyahı çok severim bizim burda marketlere kıtlık gelmiş sanki loreal ve koleston un mavi siyahını hiç bi yerde bulamadım bi parfümeri de sadece 1 kutu o da palettenin mavi siyahını buldum mecbur aldım ama almaz olaydım rezil etti beni.. saçımı boyadıktan 2 gün sonra tatile çıktık tabi denizde havuzda sürekli duş alıyosun her duşta masmavi mosmor boya aktı bir gün iki gün değil yani 15 gün boyunca saçım aktı ben markaya bağladım ama renkten mi kaynaklandı bilemiyorum daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım boyarım ilk boyuyı yıkarken renk akar hadi bilemedin 1-2 duşta daha ama bu mavi siyah 15 gün aralıksız her duşta aktı SEN 6 AY KULLANDIM DİYOSUN HANGİ MARKAYI KULLANDIN VE BENİM GİBİ OLDU MU HİÇ ?? şimdi koleston alayım diyorum ama böyle 15-20 akacak diye gözüm korkuyo valla

mavi siyah
normal siyah
gece mavisi
böğürtlen siyahı

bu 4 siyah çeşidinide kullandım. 2008 den beri saçlarımı siyaha boyarm. Şuan palette gece mavisi kullanıyorum. sırayla size siyahları anlatayım

Mavi siyah aşırı koyu mürekkep gibi bir siyahtır. Işıkta belli belirsiz mavi yansımalar olur
Normal siyah ben hiç beğenmedim. Sanki çok koyu bir kahve havası var simsiyah hissetmiyorsunuz kendinizi
Gece mavisi favorim.Kömür gibi bir siyahlık ve gün ışıgında lacivert yansımalar. öyle uçuk bir havası yok kesinlikle çok klasik çok güzel bir renk
Böğürtlen siyahıda yine tavsiye edeceğim renklerden. Aynı şekilde kömür gibi simsiyah olur ama yansıma rengi farklı. Petrol yeşili ve mor arasında gidip gelir yansımalar

Bu dediğim renkli yansımalar kesinlikle belli belirszdr yani ışık gelince mosmor yada masmavi parlamalar olmaz

Arkadaşım çok teşekkür ediyorum. Gece mavizsi kullandım yazmışsınız ve favorinizde. Hanig markanın gece mavisini kullandınız ? Markadan markaya değişebiliyor.

evet aynen öyle yapcam..
ama 1hafta sonra değil..
15gün sonra fln..saçlarm ince benim yıpranırlar kıyamam
bu arada alıntı ile cevaplaya özel msj bildirimi gelmeye başlamış sevindim

Maile mi geliyo, zaten geliyodu canim o zaman foto istiyorum

daha koyu durur sanmıştım kızıl siyah olduğu için ama çok koyu değilmiş aslında. ama beğendim renginizi... ben de 2 ay önce siyaha boyamıştım, koleston hem de. akmadı. 1 haftadır kepek şampuanını kullanıyorum otacının, akmaya başladı, aralarda balyajlarım belli oluyor artık. alışmıştım koyu renge de aslında...

Normal siyah kullandınız mı ?
normal siyah kullanmadım hiç mat duruyor ama kullananlardan gördüğüm kadarı ile yaptırmaya değmez benim için..

6 ay kullandım saçlarımı kestirmek istemediğimden normalde ne renk yaparsam yapamayım en geç 2 ay sonra sarının tonlarına dönerim yıllardır :) ilk mavi siyah denemem koleston böğürtlen siyahı ile oldu 2. ya da 3. defa da bulamadım böğürtlen siyahını son aylarda syoss'un mavi siyahını kullandım bir daha mavi siyah yaparmısın deseler töbe saçlarım orta kumral olduğundan 1 ayda 3 kere boyuyordum :) sürekli boyamak zorunda kaldığımdan ben normal sürecini bilemeyeceğim benim sürekli mor akıyordu banyoda su dip rengim açık olduğundan dolayı fazla tutamıyordum boyamadan cünkü :)
ama pembe rengi için net bi şekilde diyebilirimki terleseniz bile enseniz badileriniz pembe olur %1oo garantili :)) marka ile alakası yoktur sanmıyorum ucuz ürünler kullanmamışsınız sonuçta

bir ay oldu artık çok az bi akma var akacak boya kalmadı çünkü ama boya aktıktan sonra ilk saçım karamel olduğu için şuan çok güzel bi renk kaldı kumral çikolata rengi gibi madem akma olayı markadan kaynaklanmıyorsa çok çok sevmeme rağmen mavi syaha tövbe ediyorum çünkü hem 3 haftada bir boyayla uğraşamam hem sürekli akan bi saç çok iğrenç bi durum ıslak saçla uyumayı özledim yastık falan hak getire.. şimdi rahatladım diyorum ya artık çok az bi akma var kendi saçlarım zaten simsiyah böyle akacaksa mavisi de eksik kalsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…