- Konu Sahibi sormanehald
-
Yeniden ygs girebilirsin istediğin yer için.kızlar ailemi cok seviyorum cok ıyı bı ailem var ama bbam hep iyliğimi isterken hayatım boyunca bana kötülük yapdı farkında değil aslında şuanda farkında ozaman bilemedik kızım dıyo ama iş işten gecdi bok gibi hayatım var ... önce 3 yıl dershaneye gönderdi iyi bi okul kazancajsın ebru ünv okuycaksın onun için iyib i lise girmen lazım girdim iyi kötü bi lise kazandım sonra oraya yazdırmadı aldı ımam hatipe yazdırdı laznet olsun o güne ozmaan lar nedese tamam diyodum keşke demseydim lanet girsin o okula sonra lise iki deyken zola kapandım okuluma alışmışdım cıvıl cıvıldım herşey güzeldi sonra içime kapandım aslında güzelim kapalıda açıkta etrafımda birsürü erkek var ama herşey içimde kaldı lise zamnlarında hergün aglaya aglaya o eşarbı takıp gittim her sabah aynadan up uzun saclarım abakıp giderdim zaten kapancakdım ben istiyodum ama onlar böyle yapınca içimde kaldı şimdi 20 yaşındayım ozaman 14 yaşında idim hala babamın o gün bagırıp dedikleri kuklagımda sonra mal gibi lise gecdi üni hazırlanıyım dedim bu sefer tercihlerime karıstı hiç bi yer gelmedi ek tercihlerde iki yıllık bi yer yazıp gittim okudum geldim dgs kazanamdım bu yıl evde drshanye gittim hazırlanıyım dedim ama şuanda pskolojım acayip bozuk hiç bişey istediğim gibi değil cok şansızım çok ilk cocuk olmanın sansılıgını hep cektım kardeşlerime böyle davranmıyolar
20 yasindasi dgs ye ciddi bir hazirlanip 4 yilliga gecip kendi hayatinin kontrolunu alabilirsin bir meslegin olur calisirsin, aglamak ofkelenmek gecmisin hesabini sormak uzulmek bir isine yaramaz gelecegine bak elindekilerle yapabileceklerine bak.kızlar ailemi cok seviyorum cok ıyı bı ailem var ama bbam hep iyliğimi isterken hayatım boyunca bana kötülük yapdı farkında değil aslında şuanda farkında ozaman bilemedik kızım dıyo ama iş işten gecdi bok gibi hayatım var ... önce 3 yıl dershaneye gönderdi iyi bi okul kazancajsın ebru ünv okuycaksın onun için iyib i lise girmen lazım girdim iyi kötü bi lise kazandım sonra oraya yazdırmadı aldı ımam hatipe yazdırdı laznet olsun o güne ozmaan lar nedese tamam diyodum keşke demseydim lanet girsin o okula sonra lise iki deyken zola kapandım okuluma alışmışdım cıvıl cıvıldım herşey güzeldi sonra içime kapandım aslında güzelim kapalıda açıkta etrafımda birsürü erkek var ama herşey içimde kaldı lise zamnlarında hergün aglaya aglaya o eşarbı takıp gittim her sabah aynadan up uzun saclarım abakıp giderdim zaten kapancakdım ben istiyodum ama onlar böyle yapınca içimde kaldı şimdi 20 yaşındayım ozaman 14 yaşında idim hala babamın o gün bagırıp dedikleri kuklagımda sonra mal gibi lise gecdi üni hazırlanıyım dedim bu sefer tercihlerime karıstı hiç bi yer gelmedi ek tercihlerde iki yıllık bi yer yazıp gittim okudum geldim dgs kazanamdım bu yıl evde drshanye gittim hazırlanıyım dedim ama şuanda pskolojım acayip bozuk hiç bişey istediğim gibi değil cok şansızım çok ilk cocuk olmanın sansılıgını hep cektım kardeşlerime böyle davranmıyolar
şuanda o da cok pişman keşke ozman oyle yapmasaydım dıyo elinden gelenı yapmaya calısıyor ama ben cok uzuluyorum benden 1 yaş küçük kardeşim var onun hayatı cok güzel aynı evin içindeyiz mesela gecen yıl benım mezunıyetmı gelmedıler onmun kine bu yıl gittiler o gün beni arayp tebrık bile etmedilerDaha 20 yaşındsın.
Hayıflanıp çaresizlenmek için çok erken,hayatının kararlarını ele almak için de.
Geç kalmadın,başla bi yerden.
Önce babanla başla.Ne istediklerini söyle ve diret.Tezlerini çürüt bunu yapabilirsin artık eğitimin yeter ve sabrın son noktasında.
90 yaşında değilsin.Önünde çok güzel bir hayat Allah'ın izniyle seni bekliyor.
Sen ne kadar dik durursan o kadar çabuk alışacaktır baban da.
asi olamam cünkü hasta babam üzülmemesi gerekiyo ve ben hep içime atıyorumO kadar kötü bi hayatın yok bence sen başarısızlardan sıkılmışsın hepsi bu. Üzme kendini.
Arkadaşlarınla dışarı çık
Babaya azıcık asi olsan bisey kaybetmezsin ;-)
20 yaşında yeniden üniversite bile okuyabilirsin
geçmişi unutuyorum ama ufacık şeyler oluyo yine mutsuız oluyorum laf sokuyolar gecen makyaj yapdım annem bagırdı cagırdı hadi çabul ol boyaa küpüne dönmüşsün diye baban gil aşağıda bekliyo diye ben de siz gidin arabayla ben yürüyerek geliyim dedim bagırınca dayanamadım sinir krizi gecerdim kendimi tokatladım köpek diyip yüzüme tükürüp gittigeçmişi unutmalısın geleceğine odaklanmalısın..artık olan olmuş..bundan sonra neler yapabilirsin onu düşünmelisin bence..
birsürü laf edicekler dgs bile öyle diyolarYeniden ygs girebilirsin istediğin yer için.
Hangi bölümden mezunsun.birsürü laf edicekler dgs bile öyle diyolar
Daha 20 yaşındasın.Ailen iyi kötü dersaneye göndermiş,kendi inandıkları doğrultuda eksik veya tam birşeyler yapmaya çalışmışlar.Kimseyi suçlama.Daha da beter hayat yaşayan okula bile göndewrilmeyen,burnunu pencereden uzatamayan kızlarımız var.Ama ne güzel yerlere gelmiş insanlar da var bu olumsuzluklara rağmen.Harıl harıl çalışı iyi bir yer kazanıp tamamlayabilirsin.20 yaş daha ne ki.kızlar ailemi cok seviyorum cok ıyı bı ailem var ama bbam hep iyliğimi isterken hayatım boyunca bana kötülük yapdı farkında değil aslında şuanda farkında ozaman bilemedik kızım dıyo ama iş işten gecdi bok gibi hayatım var ... önce 3 yıl dershaneye gönderdi iyi bi okul kazancajsın ebru ünv okuycaksın onun için iyib i lise girmen lazım girdim iyi kötü bi lise kazandım sonra oraya yazdırmadı aldı ımam hatipe yazdırdı laznet olsun o güne ozmaan lar nedese tamam diyodum keşke demseydim lanet girsin o okula sonra lise iki deyken zola kapandım okuluma alışmışdım cıvıl cıvıldım herşey güzeldi sonra içime kapandım aslında güzelim kapalıda açıkta etrafımda birsürü erkek var ama herşey içimde kaldı lise zamnlarında hergün aglaya aglaya o eşarbı takıp gittim her sabah aynadan up uzun saclarım abakıp giderdim zaten kapancakdım ben istiyodum ama onlar böyle yapınca içimde kaldı şimdi 20 yaşındayım ozaman 14 yaşında idim hala babamın o gün bagırıp dedikleri kuklagımda sonra mal gibi lise gecdi üni hazırlanıyım dedim bu sefer tercihlerime karıstı hiç bi yer gelmedi ek tercihlerde iki yıllık bi yer yazıp gittim okudum geldim dgs kazanamdım bu yıl evde drshanye gittim hazırlanıyım dedim ama şuanda pskolojım acayip bozuk hiç bişey istediğim gibi değil cok şansızım çok ilk cocuk olmanın sansılıgını hep cektım kardeşlerime böyle davranmıyolar
inşaat istediğim bölümHangi bölümden mezunsun.
harıl harıl çalışıyodum cok da iyi gidiyodu ta ki kardeşim eve gelene kadar sinir ediyo onun yüzünden hergün aglıyorum annem ayrı babam ayrı bilmeden beni çok kırıyolarDaha 20 yaşındasın.Ailen iyi kötü dersaneye göndermiş,kendi inandıkları doğrultuda eksik veya tam birşeyler yapmaya çalışmışlar.Kimseyi suçlama.Daha da beter hayat yaşayan okula bile göndewrilmeyen,burnunu pencereden uzatamayan kızlarımız var.Ama ne güzel yerlere gelmiş insanlar da var bu olumsuzluklara rağmen.Harıl harıl çalışı iyi bir yer kazanıp tamamlayabilirsin.20 yaş daha ne ki.
Kulaklarını tıka derslerine odaklan.Bugünler geçer ama istikbalin için kendi çaban şart.harıl harıl çalışıyodum cok da iyi gidiyodu ta ki kardeşim eve gelene kadar sinir ediyo onun yüzünden hergün aglıyorum annem ayrı babam ayrı bilmeden beni çok kırıyolar
geçmişi unutuyorum ama ufacık şeyler oluyo yine mutsuız oluyorum laf sokuyolar gecen makyaj yapdım annem bagırdı cagırdı hadi çabul ol boyaa küpüne dönmüşsün diye baban gil aşağıda bekliyo diye ben de siz gidin arabayla ben yürüyerek geliyim dedim bagırınca dayanamadım sinir krizi gecerdim kendimi tokatladım köpek diyip yüzüme tükürüp gitti
asi olamam cünkü hasta babam üzülmemesi gerekiyo ve ben hep içime atıyorum
inşallah kahkahalarla anltılır içimde kalmasın da
İleride kahkahalarla anlatılacak bir anı bu.
Ama şimdi sinir bozuyor haklısın.
Sen de birazcık sakin olmayı dene tatlım.
Sabırla anlat ailene kendini mecbur alışacaklar.
allaha şirk koşmak asi olmak istemiyorum cok dua ediyorum ama bu aralar cok doldumBu da Allaha asilik..
Belki daha iyi şeyler olacak hayatınızda bilmiyorsunuz ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?