Bol Bol yiyen bel bel bakar...

işte çok kar yağacak işe gidip gelmem zor olcak geçen gün buz kaydim düşmüşüm allah korusun bebegimede bişey olmadi yinede korkuyorum ya :KK43:
hava koşulları uygun olmayınca valilik kararıyla kamuda çalışan hamile engelli personeller izinli sayılır..böyle bir durum olursa işe gitmezsiniz zaten..

Doğurana kadar çalış derim ücretli izini hakedersin mutlaka baktın kapıdan çıkamıyorsun kamuda hamileler için tatil vermedi sende çağır bir taksi onla git
Son haftalarda çalışmak zor geliyor belki ama Doğum sonrası rahatlık işte
2-3 gün kar yağacak diye koca 5 hafta boşa mı gitsin

Merhaba arkadaşlar..
Ben gecen hafta 32 haftada riski nedeniyle doğum izine ayrildim. Doktorum 37 ya kadar calismama izin vermedi hamileliğim riskli geçiyor ilk bebeğimi kaybettim bu ikinci hamileliğim..
4 mayista ise basliycam allah nasipbederse iki ay yarim gün izinlerim.olacak. bebeğine bakma doyum olmuycak. Ve 6 aylik ücretsiz izine ayrilmayi düşünüyorum temmuz gibi 2018 ocakta baslamis olucam böylelikle. Acaba yerine bilir miyim maddi durumu çok çok iyi değil bebek masraflar çok artacak napmaliyim ki??

Doğurana kadar çalış derim ücretli izini hakedersin mutlaka baktın kapıdan çıkamıyorsun kamuda hamileler için tatil vermedi sende çağır bir taksi onla git
Son haftalarda çalışmak zor geliyor belki ama Doğum sonrası rahatlık işte
2-3 gün kar yağacak diye koca 5 hafta boşa mı gitsin
Doktorun izin vermedi 37 te kadar. Mecburi ayrildim gecen hafta:( evde aof calisarak geciriyom

merhaba arkadaşlar
sizde fikir almak için konu açtim hepinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
beni bilen bilir bilmeyene kendimi tanitayim. 2,5 yıllık evliyim. 7,5 aylık da hamileyim. ve kamuda memurum.
sorun şu: doğum izini...
32 ye çok az kaldi bi hafta kala... doğum izine ayrılmayı düşünüyordum fakat borçlar çikti başimizda..
aslında ben 35 yada 37 haftamda ayrılacaktim. bu cuma günü çok kar yağacak diyorlar bu halimle işe gidip gelmem çok zor olacak:KK43:
eşimin maaşi benden düşük. 1800 aliyo mesailerle beraber. hele ki evim borcu haziranda bitiyor. araba borcu ise 2018 de bitiyor onda 500 ödüyoruz sıkıntı degil onla kira parasiyla öderiz. bide eylül ve aralıkta ev ve araba sigortalar var. kira vergisi bi sürü vergi işte:KK43: doğalgaz parasi elektirk su.. vs derken... eşimin maaşı da 1800 aliyor bide çok şükür 500 tlik kira gelirimiz var. tamam buraya kadar çok güzel.
fakat araba ve ev sigortasi 1500 i buluyor. taksitle ödeyebiliriz de o konuda sıkıntı yok. ama bebek var ortada onun masraflari çikicak.. ee bende ücretsiz izine çikmayi düşünüyorum bebegin anneye ihtiyaci olacak.
32 de ayrılsam 2 ay bakmiş olucam :KK43: bana yetmiycek
1 sene ücretsiz izine çiksam sıkıntımız olacak mi?
parada biriktiremedik.. 1 ayda 1200 u özel profesör muayeneye gitti bu ay gitmiycez para da az :KK43:
nasıl olacak eşimle kara kara düşünüyoruz kızlar nasıl yapmaliyim??
Günceleme: 10 sayfada,

Konuda 10 sayfa yok ki, güncelleme nasıl 10. Sayfada?

Bence yarım gün çalışılabilir ev uzak değilse gidiş geliş sıkıntısı yoksa güzel bir imkan

merhaba arkadaşlar
sizde fikir almak için konu açtim hepinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
beni bilen bilir bilmeyene kendimi tanitayim. 2,5 yıllık evliyim. 7,5 aylık da hamileyim. ve kamuda memurum.
sorun şu: doğum izini...
32 ye çok az kaldi bi hafta kala... doğum izine ayrılmayı düşünüyordum fakat borçlar çikti başimizda..
aslında ben 35 yada 37 haftamda ayrılacaktim. bu cuma günü çok kar yağacak diyorlar bu halimle işe gidip gelmem çok zor olacak:KK43:
eşimin maaşi benden düşük. 1800 aliyo mesailerle beraber. hele ki evim borcu haziranda bitiyor. araba borcu ise 2018 de bitiyor onda 500 ödüyoruz sıkıntı degil onla kira parasiyla öderiz. bide eylül ve aralıkta ev ve araba sigortalar var. kira vergisi bi sürü vergi işte:KK43: doğalgaz parasi elektirk su.. vs derken... eşimin maaşı da 1800 aliyor bide çok şükür 500 tlik kira gelirimiz var. tamam buraya kadar çok güzel.
fakat araba ve ev sigortasi 1500 i buluyor. taksitle ödeyebiliriz de o konuda sıkıntı yok. ama bebek var ortada onun masraflari çikicak.. ee bende ücretsiz izine çikmayi düşünüyorum bebegin anneye ihtiyaci olacak.
32 de ayrılsam 2 ay bakmiş olucam :KK43: bana yetmiycek
1 sene ücretsiz izine çiksam sıkıntımız olacak mi?
parada biriktiremedik.. 1 ayda 1200 u özel profesör muayeneye gitti bu ay gitmiycez para da az :KK43:
nasıl olacak eşimle kara kara düşünüyoruz kızlar nasıl yapmaliyim??
Günceleme: 10 sayfada,
nasıl sa memursun 3 ay da bi ödemeli kredi cekebilrisin nasılsa isin garanti diye memurlara verirler yaza yaz ödemeli kredi cek varsa en azından rahat edersi belli bi süre

Back
X