merhaba arkadaşlar
sizde fikir almak için konu açtim hepinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
beni bilen bilir bilmeyene kendimi tanitayim. 2,5 yıllık evliyim. 7,5 aylık da hamileyim. ve kamuda memurum.
sorun şu: doğum izini...
32 ye çok az kaldi bi hafta kala... doğum izine ayrılmayı düşünüyordum fakat borçlar çikti başimizda..
aslında ben 35 yada 37 haftamda ayrılacaktim. bu cuma günü çok kar yağacak diyorlar bu halimle işe gidip gelmem çok zor olacak

eşimin maaşi benden düşük. 1800 aliyo mesailerle beraber. hele ki evim borcu haziranda bitiyor. araba borcu ise 2018 de bitiyor onda 500 ödüyoruz sıkıntı degil onla kira parasiyla öderiz. bide eylül ve aralıkta ev ve araba sigortalar var. kira vergisi bi sürü vergi işte

doğalgaz parasi elektirk su.. vs derken... eşimin maaşı da 1800 aliyor bide çok şükür 500 tlik kira gelirimiz var. tamam buraya kadar çok güzel.
fakat araba ve ev sigortasi 1500 i buluyor. taksitle ödeyebiliriz de o konuda sıkıntı yok. ama bebek var ortada onun masraflari çikicak.. ee bende ücretsiz izine çikmayi düşünüyorum bebegin anneye ihtiyaci olacak.
32 de ayrılsam 2 ay bakmiş olucam

bana yetmiycek
1 sene ücretsiz izine çiksam sıkıntımız olacak mi?
parada biriktiremedik.. 1 ayda 1200 u özel profesör muayeneye gitti bu ay gitmiycez para da az

nasıl olacak eşimle kara kara düşünüyoruz kızlar nasıl yapmaliyim??
Günceleme: 10 sayfada,