bol paça pantolonlar :)

war10ck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
98
0
36
İstanbul
Kızlar bol paça pantolonları hangi markalarda bulabilirim , birkaç yere baktım da istediğim gibi bulamadım ama yolda yürürken bayanların üstünde görüyorum :D ... Yardımcı olursanız sevinirimm:10:

ben bugün oxxo dan aldım mesala bol paça eskimiş yeşil renginde....

orada harika pantolonlar varrr

üstü dar altı bol olanlardanmı ispanyol gbi olan .... aslında heryrde var ve inanlmaz kullanışlı beyaz, pudra rengi ve mint yeşili var bnde kış renkleri de almam lazım:1: ben pudra rengini h&m den almıştım ama bayaa oldu yaz başıydı diğerlerini normal butik gbi yerlerden aldm beşiktaşta pasajdan;)

üstü dar altı bol olanlardanmı ispanyol gbi olan .... aslında heryrde var ve inanlmaz kullanışlı beyaz, pudra rengi ve mint yeşili var bnde kış renkleri de almam lazım:1: ben pudra rengini h&m den almıştım ama bayaa oldu yaz başıydı diğerlerini normal butik gbi yerlerden aldm beşiktaşta pasajdan;)

canım evet ispanyol paçalar da çok güzel de benim bahsettiğim aslında bol kesim olanlar ergenekoon'un dediği gibi koton ve oxxo da gördüm , butiklere de bakmak lazım orada değişik şeyler bulabilirim sanırım çok teşekkürler:)

mrb arkadaşım sana tavsiyem bi koton a bak derim ben aldım bi tane saks mavi çok hoş vede bol paça

mrb arkadaşım sana tavsiyem bi koton a bak derim ben aldım bi tane saks mavi çok hoş vede bol paça

güle güle giyin canım rengi de süpermiş :) ... ben orada istediğim tarz siyah renk olan bir pantolon görmüştüm ama yeniden bir bakmam lazım çok teşekkürler :34:

say marka ,düz bol klasik model markafoni'den aldım...Gayet güzel ve kaliteli..mavi de ,colins'te spor modeller var,kargo pantolon şeklinde..Başka tavsiye olan varsa bekleriz..

Kızlar bol paça pantolonları hangi markalarda bulabilirim , birkaç yere baktım da istediğim gibi bulamadım ama yolda yürürken bayanların üstünde görüyorum :D ... Yardımcı olursanız sevinirimm:10:

Selam canım..
Hep dar, streç kot giye giye sıkıldım ben de geçenlerde bol paça bir pantolon aldım.
Collezione'den aldım ve güzel gerçekten beğendim.
Güzel modeller var bakabilirsin :1:

ben de iş yerinde giymek için kumaş bol paça aradım ama çok zor buldum çünkü çok pahalılardı (100 ve üstüydü )
sonunda Network dan ve LTB den buldum

ayrıca ben belden ya da basenlerden bollaşanları seviyorum dizden bollaşanları sevmiyorum

Back
X