Doğuma Hazırlık Bol Süt için Hamileyken Yapılacaklar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

purple_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
103
56
48
35
Arkadaslar merhaba.. 32 haftalık hamileyim rabbim izin verirse bir oğlumuz olacak. Uzun zamandır birşey merak ediyorum. Tecrübeli yada yakınlarından duymuş arkadaşlara sorum doğumdan sonra sütümüzün bol olması için hamileyken yapılacak birseyler varmı? Bitki çayı olur yiyecek bişey olur.. bilen arkadaşlar bilgi verebilirlerse çok sevinirim :)

Rezene çayı, humana still çay, susam, muskat, malt içeceği, bolca su. Bunlar yaramıştı bende.

canım peki bunları doğumdan 1 2 ay önce yapmanın bi zararı olurmu yani sen doğum öncesi denedinmi
benim bildiğim bunlar doğuma 3-5 hafta kalasıya kadar çok zararlı, zarar sebebi de zaten doğumu kolaylaştırması.
37. haftada bol bol yokuş çıkarak ve bol su + hurma yiyerek çok kolay doğum yaşamış bir sürü tanıdığım var bende öyle yapacağım ama 37. haftaya kadar hurma yemem mesela

benim bildiğim bunlar doğuma 3-5 hafta kalasıya kadar çok zararlı, zarar sebebi de zaten doğumu kolaylaştırması.
37. haftada bol bol yokuş çıkarak ve bol su + hurma yiyerek çok kolay doğum yaşamış bir sürü tanıdığım var bende öyle yapacağım ama 37. haftaya kadar hurma yemem mesela
canım doğum değilde daha cok doğum sonrası süt üretimizi arttırmak için hamileyken ne yapılabilir ben onu merak ediyorum

canım doğum değilde daha cok doğum sonrası süt üretimizi arttırmak için hamileyken ne yapılabilir ben onu merak ediyorum
37. haftadan sonra hurma yenebilir canım.
birde gebe okulunda bize sütü en çok arttıran saf sudur demişlerdi, gebelikte ne kadar su içersen kar demişlerdi.
şimdilik bilgim bu

Sütle inciri kaynat blendr yap ic cok ise yarıyo dogum yaptigin gun başlayabilirsin

Arkadaslar merhaba.. 32 haftalık hamileyim rabbim izin verirse bir oğlumuz olacak. Uzun zamandır birşey merak ediyorum. Tecrübeli yada yakınlarından duymuş arkadaşlara sorum doğumdan sonra sütümüzün bol olması için hamileyken yapılacak birseyler varmı? Bitki çayı olur yiyecek bişey olur.. bilen arkadaşlar bilgi verebilirlerse çok sevinirim :)
Huzur huzur huzur . Ayrıca dogumunuza yakın göğüs masajı yapmaya başlayın

bana soruyorsan içtim canım 3 gunde 2 litre süt bitiriyorum diyebilirim hatta

canım masaj doğumu tetiklemezmi sürekli ucuyla fln oynamayın deniyor cünkü
Masaj başlamamış doğumu baslatmaz. Ben 41 haftalık hamileyim sürekli yapıyorum her kontrolde de doktor bunun gelesi yok diyo. Meme masajı sancılar başladığında da yapılırsa sancıları destekleme özelliği var süreci hızlandırır ama asla süreci başlatan olmaz.

Back
X