9 ay boyunca kanalımda bütün aşamaları paylaştım. İlk hamile olduğumu burda silik çizgili testimi atarak öğrendim aşağı yukarı geçen sene bu zamanlar . Şimdi bebeğim doğdu ve 3,5 aylık oldu bile Hamile arkadaşlarım bütün aşamaları kanalımdan takip edebilirsiniz. Doğumumu anlattığım video içinde linki bırakıyorum. Sorularınız olursa cevaplarım İyi seyirler
Bende daha önce denk gelmişim tesadüfen :) arada moral olsun diye hamilelik hikayelerine bakıyorum youtube’ta
bunuda izlenme sayın olsun diye tıklayayım ama izlemesini gebe kalıp doğumu düşünmeye başlayıncaki zamana bırakayım:)
Bazen üzücü olabiliyor tevekkeli:)
Sağlık ve selametle
Bende daha önce denk gelmişim tesadüfen :) arada moral olsun diye hamilelik hikayelerine bakıyorum youtube’ta
bunuda izlenme sayın olsun diye tıklayayım ama izlemesini gebe kalıp doğumu düşünmeye başlayıncaki zamana bırakayım:)
Sağlık ve selametle ❤
Sağlık ve selametle ❤