Doğuma Hazırlık Bol tavsiyeli Normal Doğum Hikayem❣️

• Konu Sahibi Konu Sahibi dend
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dend

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
219
188
303
İzmir
9 ay boyunca kanalımda bütün aşamaları paylaştım. İlk hamile olduğumu burda silik çizgili testimi atarak öğrendim aşağı yukarı geçen sene bu zamanlar . Şimdi bebeğim doğdu ve 3,5 aylık oldu bile ☺️☺️ Hamile arkadaşlarım bütün aşamaları kanalımdan takip edebilirsiniz. Doğumumu anlattığım video içinde linki bırakıyorum. Sorularınız olursa cevaplarım ❤️İyi seyirler 🥰

Ben sizin videolarinizi izliyordum bu videonuzuda izlemistim 😊

Bende daha önce denk gelmişim tesadüfen :) arada moral olsun diye hamilelik hikayelerine bakıyorum youtube’ta :KK48:
bunuda izlenme sayın olsun diye tıklayayım ama izlemesini gebe kalıp doğumu düşünmeye başlayıncaki zamana bırakayım:)
Bazen üzücü olabiliyor tevekkeli:)
Sağlık ve selametle ❤️🧿

Bende daha önce denk gelmişim tesadüfen :) arada moral olsun diye hamilelik hikayelerine bakıyorum youtube’ta :KK48:
bunuda izlenme sayın olsun diye tıklayayım ama izlemesini gebe kalıp doğumu düşünmeye başlayıncaki zamana bırakayım:)
Sağlık ve selametle ❤🧿
inşallahh en yakın zamanda istediğin olur ❤️❤️

Sağlık ve selametle ❤🧿
bu arada önemli olan izlenme sayım değil abone sayım, o da artmıyor maalesef ☺️ çok teşekkür ederim düşünüp böyle bi davranışta bulunduğunuz için ☺️

Back
X