Böle bişey başına gelen var mi

Rabbimd3n ümit kesilmez cnm en iyi ben bilirim oğlumda söktürücü kullandığım halde tutuştu ve sağ salim doğdu çok şükür Rabbim onun canını sağ eylesin ama böle duzensizlesince sinirlerim bozuldu üç gündür hale kahverengi akıntıyla var acıkmadım daha bende anlamadım Rabbim senin evladından sağ salim kucağında göstersin

benim çok olurdu bir adet dönemimde sadece öyle kahverengi az bişi sürünürdü o aslında kahverengide değil hava ile temans onu öyle yapıyor anladığım kadarı ile :) adet düzensizliğinin getirisi olmalı bu lekelenme ama bir an önce doktora git önlemini al tedavi edilmesi gereken bir durum :)

Gidicek mutlaka cnm Dr da ikinciyi düşündüğün zmn gel bi kontrol edelim demişti zaten şu düğünü bi atlatalım da ilk işim o olucak aslında dışarıya bulaşan bişey de yok ne oluyorsa içeride iç çamaşırima hiç bulamıyorum wc ye gidince görüyorum teşekkür ederim yardımcı olduğun için

Çikolata kisti olabilir o canım, bir araştır istersen ve ihmal etme. hormon tahlili de yaptırmayı ihmal etme

Bazen enfeksiyon kaynaklı olabiliyor bu tur kanamalar hava degisiminden dolayi korkmayin usg de bakılması gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…